Jump to content

Snæss

Bruker
 • Posts

  622
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Posts posted by Snæss

 1. 8 timer siden skrev joffen:

  Her er det bare å smøre på. Denne undersøkelsen kam umulig gi positive resultater for NFF.

  Tviler på at de kommer til publisere resultatet, de tar nok en avgjørelse på egen hånd i god NFF stil 

 2. 12 minutter siden skrev Posse:

  Altså! Jönsson på SFK, Bradleys hos herrene, supportere som kommersiell leder og i styret, ny stadion på vei og penger inn for Gift (og snart Nusa) - det er som å kjenne på gjenoppstandelsen i 2005 igjen! 

  Igjen hørtes denne fra brakkene igår kveld.. 

   

 3. 37 minutter siden skrev @ringo:

  Ikke noe som ikke har vært kjent fra tidligere - for de som har villet høre. 

  Brynhildsen forteller at han ikke valgte å resignere for Stabæk fordi han opplevde betingelsene dårligere enn hva lagkammerater hadde fått. Det var også usikkerhet om Stabæk kom til å holde seg i eliten.  Videre ga han tidlig beskjed om at han ikke kom til å forlenge med klubben og opplever således at han ikke har ført klubben bak lyset slik det har blitt hevdet fra klubben. Klubben mottok også flere tilbud fra Molde de takket nei til - de øsnket å beholde spilleren frem til sommeren. Men så kom korona og serien ble utsatt. 

  Og at når han blir spurt om han kommer tilbake til Stabæk, sier han at han er åpen for det, men at at det sitter en i styret som har sagt han skal gjøre alt han kan for at han aldri kommer tilbake til Nadderud..

 4. 33 minutter siden skrev naaaadderud:

  Ola Brynhildsen gjest i Bærumsball, åpner opp for første gang om hva som egentlig skjedde da han forlot Stabæk gratis til fordel for Molde i 2020 og truslene han fikk 

  Trist hvis det stemmer og klubben ikke har sagt sannheten..

 5.  

  enda en uke....

  Budstikka: Stabæk: – Vi har gitt Bradley et tilbud, men vi vet at vi har konkurranse.. Han sier at amerikanerne nå har fått et tilbud som de vurderer, og at klubben håper at de får et svar fra 65-åringen i løpet av en uke. Moe sier at Bob Bradley reiser hjem til Nord-Amerika i løpet av helgen, og at han forhåpentlig kommer til å svare klubben før jul.

  De sier også at de jobber med en plan B.. 

×
×
 • Create New...