Gå til innhold

John76

Bruker
  • Innholdsteller

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

3

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Norge
  1. Beklager så mye om folk ble støtt av avataren - det var overhode ikke meningen, så jeg valgte et så anonymt som mulig i håp om å ikke såre noen. Her er definisjonen på troll: Jeg kan ikke se hvor jeg har skrevet innlegg kun for å provosere og fremkalle hissig diskusjon - jeg skriver det jeg mener 100% og jeg vet det finnes veldig mange som mener det samme som meg. Jeg har hele tiden argumentert for mitt syn - men mere enn jeg argumenterer er jeg mere opptatt av å få høre hva andre mener om det samme. Jeg er ute etter fakta i hva som har skjedd og hvis noen sier noe jeg opplever som feil så har jeg vanskelig for å la være og argumentere imot det jeg mener er feilaktig. Så det er greit at man er uenig med meg og ønsker noen å stenge meg ute for mine meninger er det greit for meg - men da blir det på bakgrunn av det og ikke noe tull om at jeg er et troll
  2. Begge sakene etterforskes jo så skjønner ikke helt hva du sikter til. Politiet og Økokrim kommer først inn når Skatt Øst bestemmer at de har nok dokumentasjon for en anmeldelse. Rart at du som er så oppdatert ikke har fått med deg at denne saken med FFK har versert siden 2009 uten noen konklusjon fra hverken politi eller NFF. I saken med Stabæk foreligger det ingen anmeldelse fra noen part, og det er heller inen forutsetning for at politiet skal gå inn og etterforske en sak heller slik du synes å mene. Har heller ikke sett noe til Berglund i påtalenemnda vedrørende Hønefoss-saken heller. Joda, jeg har fått det med meg - men mere som en observasjon. FFK hadde mange andre problemer og mye negativ fokus rundt økonomi sist de var på vei ned fra Tippeligaen. Folk måtte gå, folk ble sparket og folk trakk seg pga samarbeidsproblemer. Jeg er fullt enig i at de gjerne kunne blitt etterforsket av politiet - men slik jeg kjenner systemet er det vanskelig for de å ta tak i noe hvis Skatt Øst ikke finner noe. Men det lukter veldig svidd av denne avtalen her - men det er vel større sjans for at det er spilleren og agenten som er svindlerne her og ikke klubben.
  3. Du kan spare deg for selvfølgeligheter - men dette er jo totalt meningsløst i denne saken. Veigar var enig med RBK om personlig avtale - noe som også ble uttalt til media. RBK hadde kun igjen forhandlingene med Stabæk og de ble ikke enige. Så her har du to summer som er helt mulig å sammenligne. Veigar ville til RBK og RBK bød 2,5 millioner pluss eventuelle bonuser - Vålerenga fikk han for 1. Jeg merker at Trolljegeren i meg våkner opp med sånne innlegg fra nye brukere med smurf som avatar. Er du her bare for å provosere? Da kan du bruke VGdebatt i stedet. Veigars AGENT inngikk en personlig avtale med RBK som var foretatt UTEN å varsle STB. Det er 100% i strid med NFFs reglement, noe Hallen og NFF gir fullstendig faen i, antagelig fordi det er RBK. RvBK bød 2,5 mill over flere år med bøttevis av forutsetninger, STB måtte ha penger NÅ. Det er vel ikke så vanskelig å fatte at dette var fullstendig uspiselig for stb? Stb sa ikke nei til tilbudet fra bartemafiaen - Johan Andersson sa nei. Vær snill å lese deg opp på temaer du skal ha sterke meninger om så vi slipper at disse trådene blir evige gjentagelser av gammelt nytt. Skjerpings! Beklager om avataren ikke ligner på meg - men etter å ha sett ditt har jeg en følelse av at det er stor takhøyde for å velge noe som strengt tatt ikke ligner 100% - Jeg valgte vel smurf mest fordi den var BLAA Jeg er absolutt enig i at denne avtalen bør granskes - men det må vel klages inn for NFF først for at det skal kunne bli granskes? Veldig synd at den ikke har blitt det, for RævBK kunne fint fått et par ekstra smeller. Når det gjelder beløpet er det bekreftet at det var 2,5 millioner PLUSS eventuelle bonuser - som totalt kunne bli en total på nesten 4 mill. Jeg har konsekvent benyttet meg av kontantbeløpet på 2,5 millioner og ikke eventualitetene som ikke er mulig og beregne. Hvorfor drar du inn Andersson? Jeg har da ikke nevnt han i det hele tatt. RBK bød opprinnelig kun på Veigar - det var Stabæk som dro inn Johan i forhandlingene (skal vi tro bartefolket - men jeg vil tro de har emailer og dokumenter og underbygge det de påstår). ... og jeg har lest meg meget kraftig opp på dette temaet - har fulgt det daglig, både her på forumet og i media. Det må være lov å innse at det finnes noen som ikke tror på alt som kommer fra ledelsen og noen som tror blindt på IAO og kompani.
  4. Begge sakene etterforskes jo så skjønner ikke helt hva du sikter til. Politiet og Økokrim kommer først inn når Skatt Øst bestemmer at de har nok dokumentasjon for en anmeldelse.
  5. Du kan spare deg for selvfølgeligheter - men dette er jo totalt meningsløst i denne saken. Veigar var enig med RBK om personlig avtale - noe som også ble uttalt til media. RBK hadde kun igjen forhandlingene med Stabæk og de ble ikke enige. Så her har du to summer som er helt mulig å sammenligne. Veigar ville til RBK og RBK bød 2,5 millioner pluss eventuelle bonuser - Vålerenga fikk han for 1.
  6. hehe - ja du tror det Jeg synes bare det er spennende hvordan noen kritiserer media for å være overivrig - og andre hevde at det er andre aktører som oppsøker media for å få oppmerksomhet. Nei - skal noen kritiseres for alle mediesakene er det media som har vært alt for ivrige på å koke suppe på spiker. Jeg sier ikke at dette ikke noe å skrive om - men man skriver jo 5 vinkler på hvert nye moment.
  7. Oppfatter dette som om politiet er på full retrett... Hvor tar du den konklusjonen fra? Jeg opplever bare at de ønsker å samle beviser. De kan fint være sikre i sin sak om at det her er gjort noe galt - men hvor mye var Veigar verdt? RBK bød vel 2,5 + eventuelle bonuser og andre eventualiteter. Hadde Stengel avtalen vært helt reel og stått på egne ben ville jo Stabæk tjent mere på å selge VIF opsjonen og RBK Veigar. Så da vil man garantert verdsette Veigar til minst 2,5. Ja, for det er helt garantert Stene som løper til media. Etter de siste ukenes hendelser er det vel ganske stor enighet i at media sitter på gjerdet og er ikke overivrige etter nye momenter.
  8. Så lenge ingen i ledelsen i Stabæk er med i pedoringen så støttes den
  9. Har du hørt en eneste forsvarsadvokat som støtter politiet i deres beslutninger? Det er selvfølgelig idiotisk at denne rassiaen kommer nå, for har IAO noe å skjule er det slettet for lenge siden når det ble klart at vi fikk en politietterforskning. Det er en pågripelse når man blir hentet av politiet slik VIF karen ble. Det ble presisert at IAO ikke ble funnet på noen av adressene så han ble kontaktet på telefon og han valgte da og melde seg frivillig. Så ja, det var en pågripelse.
  10. En annen ting en må spørre seg om hvis dette kun gjelder lønnskutt er hvorfor spillere som Tor-Maris Gromstad og Torstein Andersen Aase med rett over 300 000 i inntekt må inn til forhandlinger om lønnskutt eller sparken når Mix ikke har fått og han har nesten en halv million i lønn. Betyr det at man forskjellsbehandler eller er Mix uansett på vei ut pga overgangen til Nadderud?
  11. Spørsmålet er bare hvorfor ikke alle skal reforhandles (det er bare 6 stk som er varslet at de kan få sparken) og i tillegg hvor mye de må ned for å få lov å fortsette. For noen kan lønskuttet være såpass urealistisk stort at det i realitet er en oppsigelse.
  12. Hvis denne artikkelen stemmer er det bare Stengel igjen hvis ingen fornyer i løpet av 2012. Spørsmålet er hvor mange som kommer til å fornye med tanke på den prosessen som startes nå. Ja, spillere har lojalitet til klubben - men hvor mye lojalitet sitter igjen når de ser at klubben sparker lojale spillere som Knudsen.
  13. Hvis Stabæk sier opp spillere har man vel ikke mulighet til å hente inn nye spillere igjen med det første? Slik er det ihvertfall i næringslivet at man ikke kan sparke folk for så å ansette noen andre på lavere lønn.
×
×
  • Opprett ny...