Gå til innhold

staralliance

Bruker
  • Innholdsteller

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

9

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    stabæk
  1. Like greit å avlive den istedenfor å la den pines. Så også med Stabæk... Synes Amouest har vært ærlig mot seg selv og alle andre. En spade er fortsatt bare en spade!
  2. Vår alles Morten Stene!!! Midt oppe i denne farsen av en overgangssak, står en politimann i lyseblå uniform. Han heter Morten Stene, og har fått en armada kledd i mørkeblått mot seg. Har motgangen vært så stor at folk helt har mistet fatningen? Supportere har jo nær sagt etablert krig. Men han er jo bare Morten Stene, en mann som er pålagt å gjøre jobben sin. Første bud er å undersøke saken. Den er nå undersøkt, og skal til behandling i rettsvesenet. Den vil få en grundig vurdering i rettsvesenet, og det er absolutt berettiget og viktig, så mye fokus den har hatt, og så mistenkelig det kan virke.
  3. Som et skip får nytt navn før det skrapes, får Stabæk ny drakt før de ryker ned. Stabæk i helblå drakt vil forbindes med én ting
  4. SS får "subsidierte" billetter for lojalitet og for å skape liv og stemning. 1350 kr er allerede en så rabattert pris, at det er nesten rart de ikke velger å gå opp i pris. 1350, det er ikke en hundrelapp en gang pr. hjemmekamp, og om billettene hadde kostet 1500 kr på Nadderud ville dette fint vært levelig for de fleste, og det ville fortsatt vært en lav pris å betale for et litt bedre utgangspunkt for klubben. Om det blir Adecco i nærmeste fremtid, må de selvfølgelig vurdere justeringer. Personlig synes jeg de justeringene ikke bør gjøres mot SS. Vi får billettene til fast pris, uavhengig av hvor, når og hvem, som takk for lojalitet. Da betaler vi den prisen uavhengig av stadion, start-ellever og divisjon.
  5. Du skal virkelig ikke undervurdere å feire bursdagen i Oslo Rådhus. Tenk hvor gøy man kan ha det?
  6. Du kan da ikke i din villeste fantasi tro, håpe eller mene at NFF skal gå inn i kommunale Nadderud stadion og oppgradere det til Eliteseriestandard for herrer, for å ha nasjonalanlegg i fotball for damer? Damefotball, med all respekt, trenger ikke et eget nasjonalanlegg driftet av NFF. De har bla Nadderud og Bislett som er fullt holdbar i forhold til oppslutningen publikumsmessig, som damelaget har.
  7. Alzheimer: Dersom det Stabæk har gjort er ulovlig, er det helt greit at politiet går inn i den. Siden dette er en profilert mediesak er det viktig at politiet går inn i den. Både av allmenpreventive hensyn, og for å komme til bunns i denne saken. Politiet vil ikke Stabæk noe ondt, annet enn at rett skal være rett. Det betyr ikke at de skal skrinlegge eller redusere innsatsen mot ungdomskriminalitet av den grunn. Og dersom du tror at politiets etterforskning av Stabæk går på bekostning av bekjempelse av ungdomskriminalitet. Med all respekt, det er et viktig felt, men det er ikke det eneste politiet driver med. De er til for å bekjempe all kriminalitet. Og dersom vi unisont kan være enige om at politiet må vie all sin tid til å bekjempe ungdomskriminalitet, må vi be alle fotballklubber, pedofile trenere, trygdemisbrukere, råkjørere, piratdrosjer, svindlere, tyver, ranere, smuglere, narkomane, voldtektsmenn og horekunder over 20 år: vær så snill og ta dere sammen, og oppfør dere som om dere er voksne, ærlige og redelige mennesker, slik at politiet fullt ut kan konsentrere seg om ungdom på skråplanet. Skjønner du poenget?
  8. Om Stabæk går konk, er det neppe pga denne saken. Dette er en saftig ripe i lakken for Stabæks omdømme. Saken vil imidlertid spore seg inn mot person, ikke klubb i en rettsak, litt a la Mikel-saken og følge person. Stabæks ansvar som klubb vil fort bli glemt i takt med at ansvarlig person forsvinner ut. Stabæks store problemer nå er i forhold til økonomi, og dramatiske kutt måtte uansett komme som følge av arenaflytting. Det er det jeg tror vil kunne felle Stabæk, ikke Stabæks omdømmeproblem. For som sagt, om et år tror jeg Stabæks rolle i denne saken vil være glemt
  9. Det er akkurat det sirkuset her som gjør fotballen til et levebrød for TV2. NFFs prat dreier seg i beste fall om internasjonal anseelse. Ellers er det bare viss vass. Det er kun to klubber som evt blir skadelidende av dette. Om et år er alt glemt.
×
×
  • Opprett ny...