Jump to content

Fanatico

Bruker
 • Posts

  89
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Fanatico last won the day on January 25 2014

Fanatico had the most liked content!

Reputation

197

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Synes det har vært et bra vindu av Bjarmann så langt. Vi er vel styrket i alle posisjoner, bortsett fra stopperplass? Bra at Stabæk ikke vil stå i veien for at Hanche får proffdrømmen i utlandet oppfylt. Hanche fortjener det, og det sender riktige signaler til andre talenter når de skal velge klubb.
 2. Har selv lenge irritert meg over all sutringen her inne, men det er ikke mye positivt om dagen nei. Vi har spilt defensiv drittfotball i de fleste kampene i år, og likevel ligger vi på nedrykk. Den største bragden i år er vel at vi klarte å bli kvitt Henning og attpåtil få kompensasjon for det. Slik det ligger an nå, så håper jeg nesten vi henter Tom Nordlie. Flink med unge spillere og ekspert på å snu skuta og oppnå raske resultater.
 3. Den som skuffet meg mest i går er Alanzinho, han har bare blitt dårligere og dårligere siden Aalesund kampen. Enten så er han i utrolig dårlig form, eller så syns han det er helt ok å gi 50% innsats når supporterne har samlet inn penger til lønna hans.
 4. Jeg var for kort tid siden helt i mot tromme, og registrerer at mange her også er det. Jeg har endret mening, og vet at andre som var på NSA-feltet mot Tyskland også har endret mening. Med riktig tromme og riktig bruk, tror jeg det kan bli veldig bra. Kan vi ikke forsøke en kamp a? Så tar vi heller å fortsetter diskusjonen etter vi har prøvd?
 5. Kan dere ikke åpne opp for de som ikke er medlem også? Evt mot at de betaler 50kr ekstra. Hvis dere får stabak.no og Stabæk fotball på face til å reklamere for turen, kanskje vi kan klare å fylle to busser.
 6. Hva er det du snakker om Bebe? Selv om jeg er uenig med Arni når det gjelder IAO, så er dette et diskusjonsforum hvor det faktisk er lov å være uenig. Arni er vel også en av de mer interessante her inne å følge, siden han rapporterer fra en del treninger.
 7. Dette burde skjedd dagen etter Tromsø kampen, så vi får bare håpe at det ikke er for sent. Tror uansett Toni er rett mann for jobben!
 8. Det var vel snakk om at det kostet 100 millioner ekstra for et tak det var mulig å åpne? Hvis NFF kjøper denne arenaen, så er kanskje dette en mulighet? Telenor Arena med litt farger, et tak som kan åpnes og en god leiepris, syns jeg ikke er noe dårlig alternativ. Det frister derimot ikke å stå enda en sommer i en grå gymsal når sola skinner ute.
 9. Noe må gjøres for å få flere folk på ståplass. Har styret vurdert noen tiltak? - Hva med å sende en mail til alle som har hatt sesongkort fra 2007 - 2015 som ikke har fornyet, og tilby de gratisbilletter til feltet vårt mot Sogndal? - Åpne opp for at alle medlemmer kan ta med en eller flere kompiser som ikke er medlem på en kamp, slik at de kun betaler for billetten, uten at de trenger å melde seg inn? - Legge ut på Stabak.no om at alle Stabæk-fans som ønsker å prøve å stå på feltet vårt en kamp, kan søke om gratis billetter til kampen mot Sogndal. - Flyktningene fra Lysaker som sto på feltet vårt mot TIL og bidro med både flagging og synging, hva med å sponse disse med medlemskap og sesongkort ut sesongen? Fin gest, og vi har god nok plass. - Adgangskontrollen til feltet har vært på høyde med mange flyplasser siste årene, kan vi ikke roe litt ned på den en stund?
 10. Hæ?! Kaffe, pølser og brus når kampen har begynt? Da skal all oppmerksomhet være på å støtte gutta!!! I en perfekt verden er jeg enig med deg. Dessverre er det slik at om man går i kiosken når dommeren blåser til pause, så er man heldig om man får pølsa før spillerne kommer inn på banen igjen. Da får man akkurat tatt første biten før msp drar i gang "Oveeeer alt fra nord til sør"
 11. Jeg blir jævlig forbanna om jeg må velge mellom LSK og VIF cover her i Bærum, pga medieansvarlig ikke får ut fingeren. Dette er et helt fantastisk stunt for å få anglofile bæringer til å åpne øya for sin lokale klubb, så dette burde være første prioritet denne uka.
 12. For min del kan vi gjerne utsette denne sangen litt i 2 omgang.. Blir mye søl når folk skal hoppe sidelengs med kaffe, pølser og brus i hendene.
 13. Bør vel klare å fylle en minibuss til Drammen?
×
×
 • Create New...