Gå til innhold

Fanatico

Bruker
  • Innholdsteller

    108
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Fanatico

  1. Bare tull og snakke om utestenging for det her. Ser ut som en unggutt, og vedkommende har nok skjønt at han dreit seg ut. Send noen blomster til hu tanta, så legger vi det bak oss.
  2. Hvis de fjerner to av hjørnene, vil de da legge flere rader på langsidene og kortsidene? Hvis ikke blir det jo færre enn 8000 plasser og dermed ikke godkjent av Uefa.
  3. Hva er egentlig dette tullet med at NFF/NTF ikke har penger til å avskaffe VAR? Jeg kjenner opptil flere som vil ta på seg jobben med å destruere VAR-skjermene, VAR-bussen og alt som har med VAR og gjøre, uten at de skal ha så mye som 5 øre for jobben.
  4. Leser i kommentarfeltet inne på Budstikka sin facebook side at denne milliarden som Budstikka har blåst opp, virkelig har satt seg. Folk tror dette er prisen kun for stadion til Stabæk, og er ikke klar over refusjonene som gjør at nettoprisen blir rundt 700mill for hele idrettsparken og 564 mill for stadion. Dette har igjen ført til at politikerne har fått kalde føtter! Hvis Høyre stikker kjepper i hjulene for stadion nå, er dette et svik som folk ikke bør glemme. Abonnementet mitt i Budstikka vurderer jeg nå å si opp.
  5. Hvis de politikerne vurderer og stikke flere kjepper i hjulene nå, bør vi vurdere om vi skal mobilisere og få testa akustikken utenfor rådhuset.
  6. Håper på litt mer videomateriale av feltet vårt og tribunelivet i 2024. Spesielt fra de store kampene hvor vi mobiliserer. Utrolig synd at det finnes så lite videomateriale av feltene våre borte mot Vålerenga, Rosenborg og Brann. Ikke ment som kritikk, men tror det er verdt å bruke litt penger/ressurser på dette. IKAROS har en 13 minutter lang video av Østblokka fra da de møtte oss. I tillegg til NITTENTRETTEN sin video og Innsiden.
  7. Det ser jo ut som det er tegnet inn rømningsveier i hvert hjørne.. Må det da virkelig være 4 innganger i tillegg på kortsiden? På langsiden ser det jo ut som det kun er èn inngang på midten og dermed et gigantisk felt fra hjørneflagget og til midtbanen? Både stadion i Sandnes og Bravida Arena i Gøteborg har kun to innganger på kortsiden.
  8. Ser bra ut, men helt krise om det kommer fire innganger midt på tribunen på kortsiden der SS skal stå.
  9. Noen som har hele teksten til: Vi er Stabæks 12. mann Vi står her i med og motgang! ........? Kul sang, men merket i går at det mange som ikke kan/husker teksten. Meg selv inkludert.
  10. Skjønner ikke helt den "hypen" rundt Aalbu. Joda, hyggelig fyr og han har hatt noen morsomme påfunn. Men hvordan går det på sponsorsiden? Hvordan var engasjementet rundt klubben før Bradley signerte? Hvordan har tilskuertallene vært i år? Jeg håper og tror vi kan finne en kommersiell leder som er lojal og faktisk bryr seg om klubben. Ikke en fyr som står midt på Stabæk Support-feltet i Drammen, samtidig som han sikler på jobben i Vålerenga.
  11. Håper jeg våkner til denne nyheten i morgen tidlig. - Bohinen og Bjarmann ut, Michelsen og IAO inn.
  12. Vi burde klare mer enn én buss til Lillestrøm. Blir det for dyrt å sette opp én buss til, for så å kjøre full mobilisering frem til søndag? Var selv for sen med melde meg på 🤦‍♂️
  13. Hva er argumentene for at kvinnekampene ikke har blitt flyttet? At herrelaget må flytte er problematisk siden de bruker VAR og trekker 2-4000 tilskuere. Kvinnene kunne vel fint spilt de første kampene på Kadda, Føyka, Tobbebanen eller Bislett? Er det kun "likestilling" og frykt for dårlig omtale som er årsaken her?
  14. Skeid selger Sagene kjørepils på stadion. Tror ikke det bare er meg som foretrekker en alkoholfri øl fremfor en brus på match. Vet ikke hvordan de løser det, men jeg tror de i kiosken klarer å helle en Munkholm over på et plastglass.
  15. Vi trenger en ny styreleder og en ny daglig leder. Øystein Olsen som styreleder hadde ikke vært dumt, eller så har vi jo Mimi Berdal. Leverte jo greit sist hun hadde jobben. Var svært skeptisk til Bjarmann etter fjoråret, men han har faktisk levert på overgangsmarkedet i år.
  16. Synes det har vært et bra vindu av Bjarmann så langt. Vi er vel styrket i alle posisjoner, bortsett fra stopperplass? Bra at Stabæk ikke vil stå i veien for at Hanche får proffdrømmen i utlandet oppfylt. Hanche fortjener det, og det sender riktige signaler til andre talenter når de skal velge klubb.
  17. Har selv lenge irritert meg over all sutringen her inne, men det er ikke mye positivt om dagen nei. Vi har spilt defensiv drittfotball i de fleste kampene i år, og likevel ligger vi på nedrykk. Den største bragden i år er vel at vi klarte å bli kvitt Henning og attpåtil få kompensasjon for det. Slik det ligger an nå, så håper jeg nesten vi henter Tom Nordlie. Flink med unge spillere og ekspert på å snu skuta og oppnå raske resultater.
  18. Den som skuffet meg mest i går er Alanzinho, han har bare blitt dårligere og dårligere siden Aalesund kampen. Enten så er han i utrolig dårlig form, eller så syns han det er helt ok å gi 50% innsats når supporterne har samlet inn penger til lønna hans.
  19. Jeg var for kort tid siden helt i mot tromme, og registrerer at mange her også er det. Jeg har endret mening, og vet at andre som var på NSA-feltet mot Tyskland også har endret mening. Med riktig tromme og riktig bruk, tror jeg det kan bli veldig bra. Kan vi ikke forsøke en kamp a? Så tar vi heller å fortsetter diskusjonen etter vi har prøvd?
  20. Kan dere ikke åpne opp for de som ikke er medlem også? Evt mot at de betaler 50kr ekstra. Hvis dere får stabak.no og Stabæk fotball på face til å reklamere for turen, kanskje vi kan klare å fylle to busser.
  21. Hva er det du snakker om Bebe? Selv om jeg er uenig med Arni når det gjelder IAO, så er dette et diskusjonsforum hvor det faktisk er lov å være uenig. Arni er vel også en av de mer interessante her inne å følge, siden han rapporterer fra en del treninger.
  22. Dette burde skjedd dagen etter Tromsø kampen, så vi får bare håpe at det ikke er for sent. Tror uansett Toni er rett mann for jobben!
×
×
  • Opprett ny...