Jump to content

ekstra

Bruker
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ekstra last won the day on December 6 2016

ekstra had the most liked content!

Community Reputation

54

About ekstra

 • Rank
  fortsatt en pingle

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. Det er plass til gammel friidrettsbane, men blir trangt. Kanskje byggeteknisk en umulighet?
 2. Men det ble et økonomisk mareritt. Klubben hadde ikke råd til å dekke de årlige utgiftene, sitat fra VG. Dette går igjen i alle artikler fra VG angående Telenor Arena. Det stemmer vel ikke helt??
 3. melder overgang til Start om de ansetter en daglig leder han liker.....? fvn.no
 4. Sakspapirene ligger vedlagt møtereferat/innkalling til Hovoedutvalget for Miljø, idrett, kultur 16 mars På Bærum kommune sin hjemmeside, politikk, møteplan (en profil skisse, er muligens ikke altfor mye å legge vekt på i dette stadiet av planer. vil tro Stabæk har siste ordet i en slik avgjørelse angående hvordan tribunen bør organiseres?)
 5. Kommunen skal også utrede om de kan finansiere den siste kortsiden ved hjelp av leiligheter i gjenværende hjørner (som hos ODD) Det står også i saksdokumenten at det ikke kan spilles fotball på gamle nadderud mens det bygges. Av skissen ser vi at enden av ny stadion går i flukt med skatehallen og da går den inn på gammel bane. Om det bygges ut i etapper med gressbanen med tribune lengst fra Bekkestua til slutt kan det gå bra med spill på gamle nadderud. Blir kanskje et kostnadsspørsmål hva som lønner seg. Etappevis utbygging eller midlertidig flytting. Leiligheten er per nå ikke tegnet
 6. Jerv har nettopp skrevet kontrakt med den som skal bli årets erstatter for Oji og Brochman, Erixon Danso. Det er vel noe å følge med på for Stabæk med tanke på 2018 sesongen.....
 7. Komplett Arena med 2 langsider er 6000 og ikke 8000 i kapasitet. En "kopi" av den med kortsider og 8000 tilskuere er kongebra. og en lite tanke penere utseende hadde vært bra. Handler vel mest om materialvalg.
 8. Få inn spillere tidlig denne gangen og få samkjørt laget. Bare kaos med signeringene de siste åren rett før seriestart, gir en tung start på sesongen.
 9. Beklager Sandstø sine uttalelse, det må sitte en gammel Odd frykt i ham. (var vel en gammel episode der?) Her er Jerv kapteinen sin uttalelse: "Jeg skjønner gleden til Stabæk-fansen, selv om jeg holdt på å bli løpt ned to ganger. De kommer litt for nærme meg, og det liker jeg ikke rett etter et tap. Men vi har ikke noe å klage over, og jeg kan ikke si at jeg følte meg utrygg. Jeg regner med at Stabæk-supporterne er snille gutter"
 10. Gratulerer, da kan jeg møte opp på hjemmetribunen igjen neste sesong i eliteserien. lettelse, men også tungt for en splittet supporter igår.
 11. Vil kikkertsvingen bli åpnet kampdag for bortepublikum om det blir fullt på bortefeltet??
 12. Obs, obs! Jerv skal visstnok være spille best på bra underlag. De mener en dårlig gressmatte på Levermyr i vår tok fra dem direkte opprykk og ser frem til fint gress på Nadderud.
 13. Det er tele i bakken, ikke is på overflaten eller mellom gresset (sies det)
 14. Det blir Levermyr eller Sør Arena ikveld (ingen andre alternativer såvidt jeg har forstått)
 15. (Flere plussgrader i igår og natt, blir nok helt OK. Uansett mykere enn en kunstgressbane........) Redigert: Det meldes om rim på bilene som har overnattet på Levermyr! Spørs om det blir kamp, Inge Andre Olsen vil ikke spille på den harde matta..... Krisesteming i Grimstad nå, blir Sør Arena ikveld tipper jeg. (info fra Agderposten.no med kontinuerlig oppdatering)
×
×
 • Create New...