Jump to content

Sincus

Tribunenpolizei
 • Posts

  828
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Sincus last won the day on May 10 2017

Sincus had the most liked content!

Reputation

1,305

About Sincus

 • Birthday 09/28/1979

Profile Information

 • Location
  Rykkinn

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.gamer.no

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har ikke vært innom forumet særlig ofte den siste måneden, og ante ikke at det var noe kick-off på gang. Facebook-eventet fant jeg i dag etter et tips. Vanligvis blir jeg invitert til Facebook-eventer for både hjemmekamper, bortekamper, medlemsmøter, rakettsalg og julebord, men her har det vært stille. Jeg velger å tro at det ikke skyldes at jeg har blitt uvenn med hele Stabæk Support i off-season. Jeg kommer naturligvis, men her må det gjøres en bedre jobb.
 2. Avmeldt bussen. Bestemte meg for å ta fly begge veier og kombinere med jobbmøte.
 3. Påmeldt. Må få denne på banehopper'n før Viking rykker ned.
 4. På rundens lag i følge WhoScored: https://twitter.com/heborres/status/920156563440046080
 5. Påmeldt og permisjon med lønn mandagen! Jeg var tilfeldigvis på en snurr på den omtalte Christians pub i Kristiansund for et par uker siden. Veldig bra sted, mye hyggelig folk og bra trøkk. Eieren ville gjerne ha oss der lørdagskvelden. Har ordna oss 60 kroner for øl, long drinks og shots. De serverer mat og vi kan få Stabæk-musikk og hva annet vi ønsker oss. Vi kan rett og slett kjøre full STB-rall der hele lørdagen. Det er bare et forslag, som jeg også sendte til tursjef forrige uke.
 6. Må man mene noe hele tiden? Han svarer vel på spørsmål dersom de stilles.
 7. Det er flaut når vi bruker mer energi på å rope skjellsord til Erlandsen, fjerdedommer og fuglan enn å synge opp og frem eget lag. Nå må vi skjerpe oss!
 8. Det har til tider vært langt mer dekning enn forventet rundt enkeltspillere, Nadderud og økonomien spør du meg. Meget fornøyd.
 9. Digger den helt nye tribunesangen!
 10. Er sikkert mange med skolebarn som reiser avgårde på høstferie.
 11. Jeg kjente ingen før min første bortetur i 2012, men jeg har aldri blitt så fort kjent med noen som på de ulike bussturene med Stabæk. Miljøet er veldig inkluderende, og nye fjes er alltid positivt.
 12. Gjør styret noe i dag for å fri til de mange som ellers aldri er på ståfeltet - eller kanskje ikke er medlem? Enkle flyere med hva Stabæk Support gjør, invitasjoner til Sogndal away, salg av medlemsskap? Bare en tanke.
 13. Påmeldt! Det kan gjerne stå i annonseringen av turen at jeg stiller med mer enn nok Underberger til alle. Alltid. Uansett.
×
×
 • Create New...