Gå til innhold

flamingo

Bruker
  • Innholdsteller

    129
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av flamingo

  1. Jeg håper det. Geel er mer interessert i golf, mens Piggy ikke har nivået inne. Håper på det motsatte, men har gjennom årene mistet håper om de to i en startellever. Håper derimot på at de blomster, men forstår BOB godt om de forblir på benken.
  2. Hva skjer med Bob nå? Kan dette være en mulighet for han å bygge et nytt lag med Vinge, Olderheim, Næss og Petterson som et fundament?
  3. Ydmyket i siste seriekamp. Ikke er stolt øyeblikk dette. Da forsvinner Bob og med det alt håp da styret ikke fungerer og aldri tar selvkritikk på noe
  4. Pettersen har vært enorm, men vi på Onkel Blaa har sett kampen med 10min forsinkelse og elendig kvalitet. Veldig synd.
  5. Luca er så dårlig. Beklager, men det som å spille med 10 mann på banen med han. Klarer ikke Bakenga 90min?
  6. Bra på SS-feltet i dag. Savner sangene «Jeg er faen meg så flott…» og «Jeg er en klysete pappagutt». Har SS sluttet med dem?
  7. Sinnsykt pinlig. Uansett om det ble sagt "jævla s......." eller "jævla smarting" har den personen ødelagt omdømmet til Stabæk Support for denne sesongen. Den skyldige må stå frem og si unnskyld til medsupportere, spillere innvolvert og klubbene (Stabæk og Bodø-Glimt). Utrolig synd at dette skjer.
  8. Oioi! Blir kjempespennende å se Hanche-Olsen fra start dersom startoppstillingen som NTB og Dagbladet har publisert er riktig. https://www.dagbladet.no/studio/sportsstudio/307?post=48936
  9. Makan til tafatte saker. Under Ordinas kjempet hvert fall gutta bittelitt. Gutta blir jo løpt i stykker av Brann!
  10. Reddet igjen. Atter en gang. Langt ifra gode nok! For noe ræl!!! Blir uenderlig vanskelig i kvalikken! Særlig om vi møter Ålesund eller Songdal! Herregud!!! FAEN AS!
  11. Uff. Vi holder ikke Eliteserie-nivå. Kanskje gutta (og Toni) har godt av en tur ned i OBOS. Men ender vi der er jeg langt ifra sikker på at vi rykker opp igjen....
  12. Teit kommentar, hvem er dette i så fall? En kompis fra Ullern, en Jenter 15-spiller, eller en onkel? Tviler sterkt på at det er noen hold i de ryktene du kommer med
  13. Såå mye klumsete spill, men mål er mål!!! Gavepakke fra Start-keeper
  14. Noen vet om en stream? Jeg befinner meg i utlandet der Eurosport ikke fungerer.
  15. For en omgang! For et spill av samtlige! Gleder så sykt!!
  16. Umulig å tyde. Treningen varte i kun 30 minutter, og de øvde på dødballer uten ball... Gorozia ut, Keita inn ellers likt som mot Molde. For meg er det helt merkelig, hvis det stemmer. Ohi burde benkes. Han har ikke vært god i det siste. Aldri vært god.
  17. Bob Bradley snakker varm om Stabæk! For en mann! Bob Bradley's First Swansea City Press Conference https://www.youtube.com/watch?v=DQ0cyIV4I4I
  18. Så vidt jeg bet har Scheel lagt fotballskoene på hyllen og satset på studier i stedet. Sett han flere ganger på stand for Jehovas Vitner. Kanskje troen var en medvirkende årsak til at han la skoene på hyllen?
  19. Skrur av. Orker ikke mer. Blir deprimert av laget. Hvor lenge skal Billy være fredet?!
  20. Hva kan Billy gjøre nå? Han kan si opp, kanskje? Innse at hans strategi ikke fungerer og at han som trener ikke makter å motivere og engasjere spillere som i fjor presterte mange ganger bedre enn denne sesongen!
  21. Hadde ikke sagt "nei" til Nannskog som ny Stabæk-trener!
×
×
  • Opprett ny...