Jump to content

-MG

Bruker
 • Posts

  108
 • Joined

 • Days Won

  3

-MG last won the day on November 27 2015

-MG had the most liked content!

Reputation

103

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Her satt jeg mye penger på eget lag.
 2. (#edit:) På rå-streamen (uten kommentator for oss som ser det fra utlandet) var LSK det som lagde mest liv. Men slagkraften i ropene treffer neppe mange ...
 3. Dessverre lite vi kan gjøre annet enn å få Stabæk-supportere til å kjøpe billett tidlig. Det er feil.Tilskuere i drakter og annet utstyr enn skjerf skal ikke slippe inn annet sted enn på bortetribunen. Det er regelverket, men Stabæk opprettholder det ikke. Her blander du nok med SS feltet. Hovedtribunen anses som "nøytral" i denne sammenheng.
 4. burde være gode muligheter for å jobbe med næringslivet rundt mtp selge losjer, firmabilletter etc. Tror TA nå har et bedre utgangspunkt enn det hadde for 5-6-7 år siden (hvis man ser bort ifra at det var større profiler i laget før, men dette kan jo endres i et litt lenger perspektiv...)
 5. Det positive i å få en endelig avklaring på at TA ikke lenger en option, er at da må Bærumspolitikerne omsider få ut fingeren. De gode privat/kommunale planene finnes, de trengs bare å vedtas/iverksettes. Straks handlekraftige politikere har tatt beslutningen, og NTG har skrevet under leieavtale på Nye Nadderud Stadio, så vil Stabæk straks stå i en helt annen mer forutsigbar stilling overfor sine sponsorer og samarbeidspartnere (noe som vil forbedre økonomien før en spade er satt i jorda). Å være leietaker hos NFF, ser jeg på som seigpining mot den sikre død; jmf Lyn. Det er en grunn til at VIF flytter til sin egen stadio neste år. Nytter ikke å true NFF med konkurs, som Start gjør med Kristiansand kommune, om de ikke får leie Sør Arena gratis neste år.Her er det mange forutsetninger jeg ikke ville tatt for gitt.
 6. Egentlig ikkeJo, jeg tror dette reduserer muligheten for at TA selger arenaen til NFF, noe som trolig ville betydd Stabæk som en naturlig leietaker. Og så lenge det ikke ligger en Fotball-arena nede på Fornebu ville ikke kommunen bruke dette som et argument mot å bistå klubben med ny stadion på Nadderud. Det er vel en kort oppsummering av hvorfor jeg synes det ikke lover spesielt bra. Fint med Stabæk på Nadderud, men hvor lenge får klubben spille på disp? En ny stadion på Nadderud virker milevis unna, og da ser jeg virkelig ikke hva som skal være grunnlaget for at Stabæk kan være en toppklubb, eller i øverste divisjon på en litt lenger horisont. Det er rett og slett ikke bærekraftig.
 7. Når ble det greit å bruke "alle" for et nedslagsfelt som toppen interesserer et 10-talls mennesker i hele galaksen?
 8. For et Europacupeventyr...
 9. Er det bekreftet at noen viser kampen i det hele tatt?
 10. Har konklusjonene fra PFU noen form for konsekvenser for mediene/journalistene (annet enn at de er pålagt å vise en ubetydelig liten notis av det)? Eller er det fritt frem for å fortsette med samme metoder sålenge de er villig til å si de noen ganger går over streken?
 11. Ser ut som gutta trenger et banner på treningsfeltet igjen.
 12. -MG

  Nadderud

  Det realistiske målet på kort sikt må vel også være det (med mindre OBOS frister mer...)
×
×
 • Create New...