Jump to content

Norris

Tifo
 • Posts

  2,062
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Norris last won the day on August 2 2018

Norris had the most liked content!

Reputation

2,930

About Norris

 • Birthday 07/06/1990

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,123 profile views
 1. Gjerne med Two Steps from Hell, Hans Zimmer, eller noe i den sjangeren der.
 2. Ja, dette var fint å se.
 3. Var det et av de dårligste forsøkene på ordspill noensinne jeg nettopp leste?
 4. Enig. Hugo-rollen er bak Boli, der må han fortsette å brukes.
 5. Tror du klubber i bedre ligaer med langt bedre økonomi enn oss virkelig hadde tatt seg bryet med å la et par ræva kinesere hospitere hos seg? Kineserne betaler nok ikke så elleville summer at det er interessant for klubber med bedre økonomi enn oss. Det skurrer ikke - vi har folk som tenker utenfor boksen. Kineserne som har vært her trenger ikke nødvendigvis ha blitt bedre, men de har absolutt fått internasjonal erfaring. Og ja - dette handler blant annet om IAO som har bygget opp nettverket sitt, der kinesere er en del av det.
 6. Trenger ikke slakte, jeg gjemmer bare ansiktet i hendene mine.?
 7. Hehe - selv om én av dem fikk lov til å bli med på benken, har jeg vanskelig for å tro at det var planer om å bruke ham. Det ble jo sagt fra starten av at de var her som hospitanter for å kunne trene med A-Laget.
 8. Han skyter veldig i blinde her. Angående Kina så aner han jo ikke hva han prater om - de vi «hentet» i fjor var her åpenbart ikke for å bidra i kamp for A-laget, i motsetning til Sun. Rusike har han nok ikke sett veldig mye av, og det lille han har sett er i såfall en god stund siden. Vihmann tviler jeg også på at han har sett nok til å uttale seg slik - men mulig han har fått høre fra Sarp hvorfor han ikke ble satset på der.
 9. Det er i allefall liten tvil om at landslaget hadde vært helt vilt mye dårligere om det kun hadde bestått av spillere fra årets eliteserie.
 10. Og det norske landslaget trekkes opp på grunn av utenlandsproffene våre.
 11. Fortsatt et spørsmålstegn, ja. Men det lille vi har sett synes jeg så veldig bra ut - og hvis han plutselig får starte når alle andre bak der er friske, er jeg trygg på at Berg vet hva han driver med.
×
×
 • Create New...