Gå til innhold

Norris

Tifo
  • Innholdsteller

    2 062
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    29

Innlegg skrevet av Norris

  1. Tror du klubber i bedre ligaer med langt bedre økonomi enn oss virkelig hadde tatt seg bryet med å la et par ræva kinesere hospitere hos seg? Kineserne betaler nok ikke så elleville summer at det er interessant for klubber med bedre økonomi enn oss. Det skurrer ikke - vi har folk som tenker utenfor boksen. Kineserne som har vært her trenger ikke nødvendigvis ha blitt bedre, men de har absolutt fått internasjonal erfaring.

    Og ja - dette handler blant annet om IAO som har bygget opp nettverket sitt, der kinesere er en del av det.

  2. 14 minutter siden skrev nichb:

    En av dem var jo med i troppen som inbytter i ES kamp...så var sikkert et håp om de skulle være mye bedre enn de var.

    Men hva dette Kina-samarbeidet er tror jeg kun IA som vet...eller håper han vet....

    Hehe - selv om én av dem fikk lov til å bli med på benken, har jeg vanskelig for å tro at det var planer om å bruke ham. Det ble jo sagt fra starten av at de var her som hospitanter for å kunne trene med A-Laget. 

  3. Han skyter veldig i blinde her. Angående Kina så aner han jo ikke hva han prater om - de vi «hentet» i fjor var her åpenbart ikke for å bidra i kamp for A-laget, i motsetning til Sun.

    Rusike har han nok ikke sett veldig mye av, og det lille han har sett er i såfall en god stund siden. Vihmann tviler jeg også på at han har sett nok til å uttale seg slik - men mulig han har fått høre fra Sarp hvorfor han ikke ble satset på der.

  4. 13 minutter siden skrev @ringo:

    Hepp,

    Synes det er vanskelig å vurdere Sun inntill vi evt får se han spille mer. Vi vet alt for lite om kvaliteten på den kinesiske ligaen - at de har mye penger å bruke på  enkelte stjernespillere trenger ikke å bety all verden for nivået på de hjemlige spillerne. Han "eksperten" på Eurosport, som har kommentert kinesisk fotball virket i alle fall ikke veldig imponert over nivået. Vi får se etterhvert - dersom Sun får spille vel å merke.

    @ringo

      

    Fortsatt et spørsmålstegn, ja. Men det lille vi har sett synes jeg så veldig bra ut - og hvis han plutselig får starte når alle andre bak der er friske, er jeg trygg på at Berg vet hva han driver med.

  5. 29 minutter siden skrev Nr14:

    Vi ser brukbare ut på kantene og med Boli og Hugo foran. På defensiv midtbane og på midtstopper siden lukter jeg betydelige problemer. Er tvilende til kvaliteten vi har fått inn på stoppersiden. Når det gjelder defensiv midtbane er vi særdeles sårbar for skader og det kan fort bli vår bane resultatmessig. Forutsatt alle skadefrie frem til sommeren på stopper og defensiv midtbane tipper jeg en plass inn i sommervinduet på 11-13 så vil sommerens vindu både ut og inn gi svaret om vi slipper sitte på Nadderud i desember. Uten forsterkning i sommer blir det en knallhard kamp for å slippe kvalikplass.

    Holder Kassi og Børkeeiet seg skadefrie, har jeg ingen bekymringer for hverken DM eller stopperplass. Hvis ingen blir solgt i sommer - eventuelt om de som forsvinner erstattes, er denne stallen mer enn god nok til å lukte på øvre halvdel. Om ikke være en del av øvre halvdel.

  6. 2 timer siden skrev Mikkel:

    Tatakii Asia inn som sponsor også. Hva får de ut av å sponse en klubb i en annen kommune.

    Si det du - veldig rart om folk fra Bærum plutselig skulle bevege seg inn i den kommunen. Det er også helt unaturlig å tro at folk fra Bærum jobber der, og det er garantert ingen Stabæk-supportere som bor der. Så jeg forstår skepsisen din veldig godt.

×
×
  • Opprett ny...