Jump to content

kongblaa

Bruker
 • Posts

  268
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

kongblaa last won the day on July 17 2015

kongblaa had the most liked content!

Reputation

194

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er dessverre slik fotballen er. Stabæk sin rolle i Sayouba, Kassi og Boli overgangene er vanlig praksis i norsk fotball. Det kommer jo som ingen overraskelse at IAO og Stabæk ønsker å beskytte Jack Karidas og Ole Petter Drevland når de tjener grovt på virksomheten. Håper VG plukker opp tråden og skriver om saken, Stabæks boikott av Josimar/Lars Johansen er ikke spesielt imponerende, må jeg si.
 2. Er jo åpenbart en dommer som dømmer på feil nivå. Er ikke hans feil at han ikke er god nok. Terje Hauge må flytte han til et nivå han hører hjemme i. Skuffende å tape når man tidvis spiller så bra fotball. Burde ikke tape til tross straffen man ikke fikk. Kan ikke skyve alt fokus over på han. Virker ikke som om dette Stabæk-laget har det ekstra for å bikke kampene i sitt favør. Savnet av Lumanza er stort. Håper IAO kan trylle litt i sommer og forsterke laget med én robust sentral midtbanespiller. Så blir det digg å få tilbake Kassi og Gyasi når de enn er klare!
 3. Synes det er litt pinlig at man står å buer på en spiller som åpenbart er skadet.
 4. http://no.eurosportplayer.com Ja, jeg ser på. Men har en kompis over dammen som gjerne skulle ha sett..
 5. Apropos Diomande, scoret Hulls to mål i 2-1 seieren over Nottingham Forest i en treningskamp i dag!
 6. Får ikke sett kampen pga. eksamensforberedelser, men fett at Singh står i mål. Håper på 3-poeng i dag!
 7. Antar at det blir DNB Eliteserie eller noe lignende
 8. Dette tror jeg er en av de dårligste fotballkampene jeg har sett Stabæk spille på mange år. Den éne sjansen til Asante innledningsvis, det tilbakespillet Brann nesten klarte å rote bort og Skjønsberg tvelligertreffet var alt vi skapte. De dødballsituasjonene vi hadde kastet vi bort, flytter opp hele jævla laget også slår man de kort og ikke inn i boksen? Hva faen? Det virker som det ikke trenes på offensive bevegelser. ALLE står å ser på Morten trille ball i forsvar så og si hele kampen helt til han slår den langt til Agon. Agon, for all del ikke hans feil at resten av laget suger, men han vant ikke én hodeduell i de 50 lange ballene vi slår i løpet av kampen. Hva slags taktikk er dette Billy? Høyst på tide å kartlegge erstattere for Billy ASAP, for her må det skje noe. Dette var rett og slett kjedelig å se på, var mer action på tribunen der noen ikke klarer å oppføre seg. Greit nok at han som ble kastet ut var en tenåring, men det var mange godt voksne menn høyt i 20-årene som viste dårlig oppførsel mot vakter og politi. Pinlig å stå å se på. Dette lukter nedrykk.
×
×
 • Create New...