Jump to content

Alltid

Bruker
 • Posts

  120
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Alltid last won the day on April 17 2016

Alltid had the most liked content!

Reputation

185

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabekk

Recent Profile Visitors

909 profile views
 1. Fy faen så bra supportere vi er. Med all den dritten rundt ledelse og det sportslige så drar vi mannsterke nedover og dominerer tribunen så enormt. De prøver seg med røykmaskiner, raketter og vaffel-publikum…. SS leverer så sykt varene i 90 min at jeg får gåsehud en uke fremover. Om ikke spillerne fortjener å spille i eliteserien, så fortjener i hvert fall supporterne å være en del av eliten i Norge. Takk igjen til SS for at dere gjør det verdt å følge laget i mitt blå hjerte. Amen!
 2. Tror det kan være lurt med litt duellkraft og rutine mot et tungt fkh lag derfor mener jeg pedersen er et bedre valg i denne kampen. Høiland er en målsnik i motsetning til azemi og kirkevold, og vi trenger mål i dag for denne kampen må vi vinne.
 3. Vil se dette laget fra start: sandberg ottesen pignatel wangberg pedersen moe haugen podstawski edvartsen høiland wernersson
 4. Skuffende resultat, men må si jeg er mektig imponert over SS i dag. Lager trøkk og støtter laget i 90 min.
 5. Du blander med Belsvik. Kjønø er på trenerkurs.
 6. Merker usikkerheten på spillerene når Kjønø ikke er der....
 7. Ikke mye positivt i dag, men godt å se Jeppe tilbake i gammelt godt slag. Deilig å være tilbake på nadderud og kjenne på trøkket igjen.
 8. Ref. artikkel i Budstikka om “skøytebane” på Nadderud i dag, noen som vet noe om forholdene nå og hva vi kan forvente mandag med kaldere vær i vente..?
 9. Vil se dette laget fra start: Sandberg Hanche Strømnes Demidov Moe Børkeiet Keita Rusike Kassi Ola Boli
 10. Har hørt at Marius Amundsen ble observert med IAO på Bekkestua. Må innrømme at jeg i utgangspunktet er litt skeptisk til den overgangen...
 11. En bekjent av meg med tette bånd til Brann sier at STB forhandler om Bismar Acosta. Personlig tror jeg det vil være en god signering. Håper IAO drar denne avtalen i land.
 12. Ufortjent tap, men som vanlig knusende seier av SS på tribunen.
×
×
 • Create New...