Jump to content

Maya

Styret
 • Posts

  107
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Maya last won the day on March 9 2020

Maya had the most liked content!

Reputation

56

About Maya

 • Birthday October 22

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vi søker deg som er over 18 år og oppover og har lyst til å bidra med å være i vaktkorpset til Stabæk Support. Jobben består av, innslipp av våre supportere i porten på Nadderud og ha generell kontroll på feltet. Dette er utvilsomt en viktig oppgave. Vi ønsker at du av og til kan stille som vakt på bortetur når det er behov for det (i 2020 er det i utgangspunktet VIF, Godset og Sandefjord) Det er ikke forventet at alle jobber alle 15 hjemmekampene. Vi vil veldig gjerne høre fra deg som kunne tenkt seg å bidra. Vi er i utgangspunktet på jakt etter de som kan binde seg for 7 vakter, men ta uansett kontakt om du bare kan enkelte kamper, så finner vi en løsning i fellesskap. DU FÅR FØLGENDE GODER: (Står du vakt 1-6 kamper får du): • Du får gratis bortetur pr 2.hjemmekamp du står + gratis tur og inngang om du står på bortetur. • Frivilligmeny på de kampene man jobber (Står du vakt på 7 eller flere kamper får du): • Sesongkort på SS feltet / mulighet til å ta ut en billett per kamp • Du får gratis bortetur pr 2.hjemmekamp du står + gratis tur og inngang om du står på bortetur. • Invitasjon til Årsfest • Frivillig antrekk • Frivilligmeny på de kampene man jobber • Invitasjon til frivillig tur (Godset away 16. Mai) Høres dette interessant ut eller har du spørsmål, ta kontakt med MAYA OLSEN Sikkerhetssjef maya@stabaek.no +47 452 87 694 IMG_2754.MP4
 2. Scandic Parken er booket og jeg er klar for tur? Dette blir bra!
 3. Det går mer på sikkerheten, og ikke banestorming
 4. Så lenge jeg mangler to vakter, åpnes IKKE feltet. Da er det opp til supportere om vi skal åpne eller ei ?
 5. Nytt år og nye muligheter! Ønsker du å stille som vakt i ny og ne, eller kanskje hver kamp? Meld deg på da vel. Det kan fristes med sosialt samvær, mat og drikke, samt oppsamling til gratis bortetur. Og er du riktig så flink og står et visst antall kamper, kan det hende du blir invitert til årsfesten også..... Ta kontakt enten her, Mail maya@stabaek.no, WhatsApp eller Facebook ?
 6. Reglement Cup 2017 Reglement Cup 2017.docx
 7. Lagoppsett er ikke helt ferdig ennå.
 8. Reglement for Stabæk Supportercup 2017 REGEL 1 - Spillebanen Størrelse. 40 x 25 m Spilletid: 2x10 min REGEL 2 - Antall spillere Det benyttes 5 spillere fra hvert lag inkludert målvakt på banen samtidig. Ubegrenset antall innbyttere kan byttes ut og inn. Hvert lag må ha minimum 5 spillere for å begynne en kamp. Innbytte kan skje når som helst (flygende innbytte), og skal skje i nærheten av midtstreken. Unntak: Målvakt kan kun byttes ved stopp i spillet. REGEL 3 - Spillernes utstyr Leggskinn skal benyttes og farlige/skarpe ting på spillerne må fjernes. Drakter kan være i alle farger, vi har vester. REGEL 4 - Dommeren Alle kamper skal ledes av en dommer som har full myndighet til å håndheve spillereglene i forbindelse med den kamp han/hun er oppnevnt til. Dommeren skal være en spiller fra et annet lag som ikke spiller sin kamp. REGEL 5 - Ballen i og ute av spill Ballen er ute av spill når hele ballen er passert sidelinje eller mållinje, enten den er på bakken eller i lufta. Likeså når spillet er stanset av dommeren. Ved dropping settes ballen i gang igjen der hvor ballen var når dommeren blåste. Skjer det innenfor straffeområdet skal ballen trekkes ut på 8-meter linjen. Ballen er fortsatt i spill når den treffer målstenger, hjørnestenger, dommer og ikke går ut over sidelinjene. Treffer ballen dommeren og går i mål, dømmes det mål (Gjelder mens ballen er i spill, og fra alle dødballsituasjoner hvor det kan lages mål direkte) REGEL 6 - Når mål gjøres For at et mål skal godkjennes, må hele ballen ha passert mållinjen mellom målstengene og under tverrstangen. Når et lag har gjort mål, skal motparten ta avspark fra midten. Det kan ikke lages mål direkte fra: · Innkast · Indirekte frispark · Direkte frispark i eget mål REGEL 7 - Offside Praktiseres ikke. REGEL 8 - Feil og overtredelser Feil og overtredelser samt usportslig opptreden straffes på følgende måte: Direkte frispark Det er ti forseelser som straffes med direkte frispark, og forutsetningene er at: · ballen må være i spill · forseelsen må være gjort på spillebanen · forseelsen må være gjort mot en motspiller · dommeren må oppfatte forseelsen som uforsiktig, hensynsløs eller med unødig mye kraft (gjelder punktene a f). Dommeren skal dømme frispark dersom en spiller: a) sparker eller forsøker å sparke en motspiller b ) feller eller forsøker å felle en motspiller c) hopper på en motspiller d) angriper en motspiller e) slår eller forsøker å slå en motspiller f) skyver en motspiller
 9. StabækLars-laget har ingen spillere å låne utDet går bra. Det ordnet seg
 10. Vi har fått 7 påmeldte lag til supportercup. Er det ett av lagene som er såpass mange at de kan lage to lag ut av ett ? Da blir det litt enklere å sette opp kampoppsett.
 11. Minner om frist for påmelding til supportercup. Fristen er 27.mai, og vi har tre påmeldte lag i skrivende stund. Kom igjen folkens, samle troppene og bli med!
 12. STABÆK SUPPORT SITT STYRE INVITERER TIL SUPPORTERCUP LØRDAG 17. JUNI KL. 14:00 Vi gjør det igjen, som i fjor, som året før og som året før der igjen... Kampene spilles på kunstgress ved Nadderud Stadion. Ingen inndeling i klasser, blandet dame/herre. Premiering til vinnerlaget og øldrikking på Onkel Blaa etter finalen. Alle spillere må være medlem av Stabæk Support for å kunne delta. Medlemskap kan kjøpes ved oppmøte. Reglement: Spillesystem: 4 utespillere + keeper. Fritt antall innbyttere. Arr.dato: Lørdag 17. juni 2017. Kampene spilles kl. 14:00 - 19:00, oppmøte 13:30. Påmeldingsfrist: 27.mai 2017 Påmelding: Lag: lagnavn, fullt navn på alle spillere og kontaktinformasjon til lagleder/kaptein sendes per mail maya@stabaek.no merket Supportercup lag Enkeltspiller: styret danner lag for dere forutsatt at det er nok spillere til dette. Navn og kontaktinformasjon sendes til maya@stabaek.no merket Supportercup enkeltspiller Bespisning: Det blir salg av hamburgere og pølser i regi av Stabæk Support. Drikke står man for selv. Værforbehold: Arrangøren forbeholder seg retten til omlegging av kampprogram og spillesystem dersom dette blir nødvendig pga. været. Dommer: Alle lag stiller med en dommer som dømmer kamp når laget ikke spiller selv. Lag gjerne litt blest rundt cupen ved å dele arrangementet på Facebook! Vel møtt! - Styret
 13. Send forslag til maya@stabaek.noHun har oversikt. Man kan fint sende til styret2016@stabaek.no også. Minner om at årsmøtet starter kl 19, og ikke kl 18 som det stod tidligere som overskrift.
 14. Supportere kan forhåndskjøpe billetter via billett.odd.no. Det er også mulig å kjøpe billetter i luka på kampdag. Salg av bortebilletter starter 2 timer før kamp i egne luker ved inngang 10. Bortesupportere henstilles å kjøpe billetter på felt U og T. Dette er free seating områder.
×
×
 • Create New...