Jump to content

Maya

Styret
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Maya last won the day on March 9 2020

Maya had the most liked content!

Community Reputation

56

About Maya

 • Rank
  i ferd med å etablere seg
 • Birthday October 22

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vi søker deg som er over 18 år og oppover og har lyst til å bidra med å være i vaktkorpset til Stabæk Support. Jobben består av, innslipp av våre supportere i porten på Nadderud og ha generell kontroll på feltet. Dette er utvilsomt en viktig oppgave. Vi ønsker at du av og til kan stille som vakt på bortetur når det er behov for det (i 2020 er det i utgangspunktet VIF, Godset og Sandefjord) Det er ikke forventet at alle jobber alle 15 hjemmekampene. Vi vil veldig gjerne høre fra deg som kunne tenkt seg å bidra. Vi er i utgangspunktet på jakt etter de som kan binde seg for 7 vakter, m
 2. Scandic Parken er booket og jeg er klar for tur? Dette blir bra!
 3. Det går mer på sikkerheten, og ikke banestorming
 4. Så lenge jeg mangler to vakter, åpnes IKKE feltet. Da er det opp til supportere om vi skal åpne eller ei ?
 5. Nytt år og nye muligheter! Ønsker du å stille som vakt i ny og ne, eller kanskje hver kamp? Meld deg på da vel. Det kan fristes med sosialt samvær, mat og drikke, samt oppsamling til gratis bortetur. Og er du riktig så flink og står et visst antall kamper, kan det hende du blir invitert til årsfesten også..... Ta kontakt enten her, Mail maya@stabaek.no, WhatsApp eller Facebook ?
 6. Reglement Cup 2017 Reglement Cup 2017.docx
 7. Lagoppsett er ikke helt ferdig ennå.
 8. Reglement for Stabæk Supportercup 2017 REGEL 1 - Spillebanen Størrelse. 40 x 25 m Spilletid: 2x10 min REGEL 2 - Antall spillere Det benyttes 5 spillere fra hvert lag inkludert målvakt på banen samtidig. Ubegrenset antall innbyttere kan byttes ut og inn. Hvert lag må ha minimum 5 spillere for å begynne en kamp. Innbytte kan skje når som helst (flygende innbytte), og skal skje i nærheten av midtstreken. Unntak: Målvakt kan kun byttes ved stopp i spillet. REGEL 3 - Spillernes utstyr Leggskinn skal benyttes og farlige/skarpe ting på spillerne må fjernes. Drakter kan være i a
 9. StabækLars-laget har ingen spillere å låne utDet går bra. Det ordnet seg
 10. Vi har fått 7 påmeldte lag til supportercup. Er det ett av lagene som er såpass mange at de kan lage to lag ut av ett ? Da blir det litt enklere å sette opp kampoppsett.
 11. Minner om frist for påmelding til supportercup. Fristen er 27.mai, og vi har tre påmeldte lag i skrivende stund. Kom igjen folkens, samle troppene og bli med!
 12. STABÆK SUPPORT SITT STYRE INVITERER TIL SUPPORTERCUP LØRDAG 17. JUNI KL. 14:00 Vi gjør det igjen, som i fjor, som året før og som året før der igjen... Kampene spilles på kunstgress ved Nadderud Stadion. Ingen inndeling i klasser, blandet dame/herre. Premiering til vinnerlaget og øldrikking på Onkel Blaa etter finalen. Alle spillere må være medlem av Stabæk Support for å kunne delta. Medlemskap kan kjøpes ved oppmøte. Reglement: Spillesystem: 4 utespillere + keeper. Fritt antall innbyttere. Arr.dato: Lørdag 17. juni 2017. Kampene spilles kl. 14:00 - 19:00, oppmøte 13
 13. Send forslag til maya@stabaek.noHun har oversikt. Man kan fint sende til styret2016@stabaek.no også. Minner om at årsmøtet starter kl 19, og ikke kl 18 som det stod tidligere som overskrift.
 14. Supportere kan forhåndskjøpe billetter via billett.odd.no. Det er også mulig å kjøpe billetter i luka på kampdag. Salg av bortebilletter starter 2 timer før kamp i egne luker ved inngang 10. Bortesupportere henstilles å kjøpe billetter på felt U og T. Dette er free seating områder.
×
×
 • Create New...