Gå til innhold

ÅsmundJ

Bruker
  • Innholdsteller

    802
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

ÅsmundJ vant dagen sist 7. Mars 2023

ÅsmundJ hadde mest likt innhold!

Omdømme

454

Om ÅsmundJ

  • Bursdag 28. juni 1995

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Blir de siste 45 minuttene sendt på direktesport eller vil dette bare være definert som trening og ikke sendes?
  2. Blir det fortsatt 3x45 selv om kampen ble utsatt en time?
  3. Imorgen eller idag? Kampen er vell 14:00 idag?
  4. Ingen som sender kampen da?
  5. DIO lagt ut dette på insta! noen som vet noe?
  6. Er vell også en mulighet for at han fikk tilbud fra oss, men ønsket å se om noen andre var villige til å signere også?
  7. Ingen grunn til at hjemreisedato er absolutt siste mulighet, men Finstad nevnte dette i intervju, ettersom interesse fra flere hold. Håper på nye signeringer snart, selv om preseason blir gøyere med flere rykter og spillere på prøve!
  8. Noen som vet når gutta er tilbake i Norge? Er det sånn å forstå at ettersom vi ikke har hørt noe om Thomas eller Obasi og at vi burde/måtte bestemme oss før vi reiser tilbake til Norge, at dette ikke blir noe?
  9. Hvilke posisjoner har disse to karene?
  10. Hvorfor er ikke Ottesen ønsket med videre? Løpet klart mest, og har et uforløst potensialet og er da enda relativt ung? Vi har ikke mange alternativer på høyrebacken
  11. Du har helt rett Peter! Legger meg flat for at jeg bare tenkte at dette var samme sak som sist gang, da han takket nei. En god overgang dette, om det skulle bli noe.
  12. Dette er en gammel sak. Håper litt på en inder i Gurpreet i målet i 2024. Noen som vet om Kabran er ønsket med videre? Syns siste innlegg på Instagram var litt spennende
  13. Noen som har tro på at det går ann å parkere på Vallhall om en kommer 1,5 time før kampstart? Eventuelle tips til hvor en kan parkere ellers?
×
×
  • Opprett ny...