Gå til innhold

Bjørnen

Bruker
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0
  1. Hadde aldri i verden trodd jeg skulle komme til å si noe sånt som: Heia Stabæk! Men til helgen håper alle mossinger at dere har opprykket klart. En seier til Stabæk mot Sandefjord kan være gull verdt både for bæringer og mossinger! Går de to neste kampene slik de bør for Østfolds Stolthet (knusing av Kongsvinger hjemme og banking av Skeid på Voldsløkka), så blir det fest på Melløs 30/10. Hu hei for en kamp det vil bli!! For første gang: Heia Stabæk!
  2. Det var da litt av noen forventninger... Tørum er en flott kar, med gode taktiske egenskaper. Manner er jo landslagstrener også, det sier jo litt. Vi fikk nesten en søknad fra Søren Cratz...derfor er vi litt forundret over valget. Skal vi juble hemningsløst da?
  3. Moss er allerede tappet for profiler, dessverre. Klubben er IKKE på vei til konkurs! Det var en midlertidig likviditetsskvis som gjorde at lønningene ble forsinket med et par dager. Ingen krise. :angry:
  4. Hei, bæringer! Ryktet om at det er Stabæks hjelpetrener som overtar MossFK til høsten bekreftes i Budstikka i dag. Vi mossinger har opplevd at man har tatt feil mht til valg av hovedtrener et par ganger de siste tre fire årene. Vi er derfor veldig nysgjerrige på hvem denne Tørum er. Vi supportere har ønsket oss en profilert trener. En som har resultater å vise til. Samtidig burde den nye treneren være en som satte seg i respekt i spillergruppa. De vi har hatt i det siste har ikke vært det. Vi har snakket om at det kællane trenger er en type a la Arne Erlandsen. Kællane har det med å være fryktelig slappe, bortsett fra når vi møter FFK, som vi hater mest av alt. Er Tørum mannen, spør vi oss. Vårt kjennskap til ham er svært magert og vi er spent på om noen her kunne gi oss litt input på denne karen. PS! Flott at dere slo Brann forleden! Da fikk dere trøkka FFK ned der de hører hjemme igjen.
×
×
  • Opprett ny...