Jump to content

mariusn

Bruker
 • Posts

  430
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

mariusn last won the day on September 5 2017

mariusn had the most liked content!

Reputation

585

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Recent Profile Visitors

816 profile views
 1. VG Live: "Tortol Lumanzas pasningsfot er som den deiligste belgiske konfekt. Strør rundt seg med klassepasninger nå, midtbanespilleren."
 2. Jeg skulle skrive det, før det skjedde. At det ble bom altså. Men hvor mange bom har Ohi i år?
 3. Ligger ikke vi på åttende?
 4. Det er ikke programmatisk markedsføring via DNB da? Det er vanskelig å styre denne typen annonsering da alle eksponeres for forskjellige annonser basert på cookies og historikk. Eksempelvis har det tidligere havnet reklame for skarpekniver.com ved siden av nyheter om bestialske knivdrap, reklame for blekemiddel inne på drapssaker ol. VIF var jo ikke så happy de heller når alle t-banestasjonene i Oslo hadde reklame for oss. Inkludert inne på Storo storsenter.
 5. Den tabellkalkulatoren som pleier å dras frem når vi ligger an til nedrykk som tar utgangspunkt i odds på kampene osv, kan ikke noen dra frem den?
 6. Jeg mener ikke han nødvendigvis kunne tilført oss noe, jeg sukker mer over hvor han har endt opp. Er det virkelig så mye penger i tyrkisk amatør liga? Eller trives han så godt der nede?
 7. Alan klar for Sinopspor i Turkish Regional Amateur League.......
 8. Kanskje Bob ville ha han til LA men ikke rakk det?
 9. Sett ut i fra stemningen på Twitter så tror en stor del av Indias befolkning at Singh var en kommende Van Der Saar/Schmeichel/Kahn/Buffon/De Gea kloning om kun få år.
 10. Ghanassy plukka opp av Ranieri og Nantes
 11. Videoen om spilleren ble ferdig rendret for 10min siden :0
 12. Tipper Celso Borges eller Michael Bradley
 13. Kan det være en tidligere TL spiller som nå er i Kina/Tyrkia?
 14. Avtalen i boks ifølge IA til Nettavisen. Jobber med opphold og arbeidstillatelse. Presenteres i morgen. Hva er sannsynligheten for at det er Forlan?
 15. Er en ekkel men litt deilig følelse at snart halve startellevern til rbk består av Stabæk gutter. Svært tydelig hvilken klubb her i landet som er desidert best på spillerutvikling. Tenk om vi hadde hatt banken full av cash og en spillertropp som f.eks dette: Skjønsberg, Meling, Hanche-Olsen, Næss, Skjelvik, Moe, Granli, Hauger, Stengel, Trondsen, Diskerud, Rogne, Brustad, Kamara. Så kunne vi evt krydra litt med El Ghanassy, Diomande, Lumanza, Brochmann og Ohi. (Med forbehold om glemte spillere, omdiskuterte navn mm.)
×
×
 • Create New...