Gå til innhold

HenkeBoss

Ressurspersoner
  • Innholdsteller

    517
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    6

Innlegg skrevet av HenkeBoss

  1. 20 timer siden skrev Posse:

    Lenger fengselstraff for å se på TV2 enn for å se på barnep@rno? 

    Hehe er nok ikke så strengt. For 15 år siden hadde vi dette hjemme og ble tatt av politi for det. Ble bare en bot på 3000 kr eller noe sånt. Kanskje noe strengere i dag, men tviler på at det er særlig mye mer. 
    Dersom man er den som videreformidler/selger og drifter en slik tjeneste så er det nok strengere straffer.

  2. På 2.6.2023 den 10.45 skrev Heisveisdyret:

    Debatten om norsk tribunekultur er litt i vinden i mediene om dagen, så da ønsker jeg å ta opp noe jeg synes ikke funker hos oss.

    Søkte litt inni forumet her og kan ikke se at det har vært noe nylig debatt om bruken av trommer. Tråden jeg fant hvor det sist ble diskutert var i 2009. Ønsker å dele mitt synspunkt på bruk av trommer: det er bare irriterende. Jeg klarer ikke å se formålet med det bortsett fra å irritere. Hvis jeg ser en stabæk-kamp på TV skrur jeg som regel lyden av eller kraftig ned, litt på grunn av kommentatorene og, men primært pga. trommene. Er jeg på kamp, så er det like irriterende og bygger ikke opp stemningen for min del. Det tar meg tvert i mot litt ut av kampen.

    Jeg synes det er synd at et så unødvendig element er blitt dratt inn på tribunen vår – vi er ikke akkurat den gule muren, så trommen kommer veldig tydelig frem og sangene ender i bakgrunnen.

    Jeg ble egentlig litt overrasket og kanskje litt skuffet første gang jeg hørte SS hadde trommer, for vi har tidligere på 2000-tallet (som jeg kan huske) vært veldig tydelig på at trommer er dritt.

    Hvis flertallet støtter trommer, så får jeg akseptere det, men ønsker allikevel å uttrykke irritasjonen min over trommer.

    Det trykket vi klarer og lage på tromme låtene er vi ikke i nærheten på de uten. Og for den kommende generasjonen tror jeg tromme er tiltrekkende til feltet, og det er lettere jo fler vi er til å holde takten. Nå har vi brukt det siden 2017/18 og det funker ypperlig synes jeg. Synes også vi har en god fordeling på sanger med/uten tromme. Tromme er kommet for å bli! 

  3. 13 minutter siden skrev rykkinn:

    En så og si riktig oversikt over norske spillere uten kontrakt:
    https://www.transfermarkt.com/spieler/vertragslosespieler/statistik/1/plus//galerie/0?ausrichtung=alle&spielerposition_id=alle&land_id=125&altersklasse=&wettbewerb_id=alle&seit=alle&yt0=Show

    Noen jeg kunne tenkt meg i STB:
    - Ørjan Nyland - Neppe.. vil vell fortsette i utlandet, evt tilbake til Molde..?
    - Anders Konradsen og Fredrik Haugen sikter vell også mot utlandet eller til Eliteserien.
    - Mohammed Fellah - Kunne vært en morsom spiller inn, men ikke spilt noen kamper etter 6 kamper for Enga i 2019..   LAGT OPP
    - Marius Amundsen - Forsvarsspiller, ser ikke ut som han har hatt klubb siden opprykket med LSK etter 2020 sesongen?
    - Mikael Ingebrigtsen - En spennende spiller med 7 goaler på 23 kamper for Tromsø i Obos i 2020, men bare 62 minutter på 6 kamper i 2021 for Tromsø..
    - Marcus Pedersen er Marcus Pedersen.. kunne dette vært spissen som scorer 10+ mål for STB i Obos i år? Vanskelig å vite..
    - Reservekeeper (Hvis vi ikke skal satse ungt): Kongshavn eller Vestly Heigre. Kongshavn har vært uten kontrakt siden han forlot rumenske Dinamo i sommeren 2021. Vestly Heigre, 25 år og vært reservekeeper i flere klubber, vært uten kontrakt siden han forlot Sandnes Ulf etter 2020 sesongen som endte med 15 kamper i buret.

    Ellers er det en del utenlandske spillere uten kontrakt. Danske AGF Fodbold signerte nettopp Jack Wilshere. STB kan jo gå for en av disse? Diego Costa, Ramires, Koscielny, John Obi Mikel og Carlos Tevez :) Tjohei

    Marius Amundsen har lagt opp, og satser alt på bitcoin og kursing på dette over nett

×
×
  • Opprett ny...