Jump to content

DerBomber

Bruker
 • Content Count

  256
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

DerBomber last won the day on December 12 2019

DerBomber had the most liked content!

Community Reputation

434

About DerBomber

 • Rank
  Mer å melde enn Bondevik
 • Birthday 05/04/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sagene, Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

454 profile views
 1. Skamfullt. En soleklar tier på flauhetsskalaen. Dette er toppfotball, så jeg håper trenerteamet forteller hvor elendige spillerne var.
 2. Utrolig sterkt å reise seg på den måten etter nedturen mot RBK sist. Og attpåtil på bortebane, mot et vanligvis bunnsolid hjemmelag.
 3. Enig. Det dummeste vi gjorde var å dele ut så mange hjørnespark til RBK. Flere av dem kunne vært unngått. Regner med at JJ har snakket om dette før kampen. Vi har nada å stille opp med i boksen uten de 195 cm til Yaw.
 4. Vi møter et, på papiret, sterkere lag. Når vi i tillegg mangler to av våre beste, så sier det seg jo litt selv at det blir tøft. Jeg satt egentlig bare og ventet på den første dødballscoringen da jeg så hvor mange cornere vi ga bort på ganske enkelt vis.
 5. Tusen takk, alle sammen! Dere fortjener virkelig et ❤ i tillegg til en "pil opp". Da blir det kamp på meg og!
 6. Noen som vet om en streamingside som viser norsk fotball? Litt krise om jeg ikke får sett kampen i kveld ? Alt annet er prøvd.
 7. Et kjedelig valg, men også et trygt valg, føler jeg. Lykke til, Torgeir! Jeg heier på deg.
 8. Jeg vet ikke om denne videoen er delt her tidligere, men Mix ser ut til å ha tatt ytterligere steg og blitt enda mer komplett siden han var i Norge sist.
 9. Det var en Molde-supporter som skrev dette, så mulig han forsøkte å være sarkastisk (jeg velger å se på det som positivt). Men vi som følger Stabæk vet utmerket godt at IA er en tryllekunstner, og jeg synes beskrivelsen er ganske passende. Han har gjort ting få andre ville ha klart. Å få en trener av Bradleys kaliber til en nyopprykket klubb i Norge, blant annet, er smått utrolig. Hadde det vært opp til meg, skulle jeg ønske at vi tømte pengesekken (den er vel ikke fyldig akkurat, men kanskje litt tjukkere enn for noen år siden) for å beholde IA, men jeg respekterer at andre har et annet
 10. Jeg velger å sitere et innlegg fra en bruker på VG Debatt (et norsk diskusjonsforum) for å gi deg den perfekte beskrivelsen av IAO: "Inge Andre Olsen kan få fire på rad på tre trekk. Han kan bestille en Big Mac på Burger King og får den servert. En gang ble han bitt av en kobraslange. Etter 5 dager med uutholdelige smerter og ukontrollerbare kramper døde kobraen." Om IA drar til Aalborg, så får dere en sportssjef som kan ta dere til nye høyder. Det finnes sikkert en enda bedre sportssjef ute i den store verden, men dere finner neppe en bedre i Skandinavia.
 11. IA er uerstattelig. Vi kan sikkert finne en knakende god arvtager, som kan gjøre en kjempejobb, men for meg er IA helt unik. Da jeg leste denne nyheten tidligere i dag, gikk det kaldt nedover ryggen på meg. Jeg kan liksom ikke se for meg en hverdag uten den mannen. Ja, jeg har vært frustrert på han noen ganger de siste årene, men til syvende og sist er jeg utrolig glad for at det er akkurat han som har vært der. Og jeg er evig takknemlig! Jeg tror Ståle Solbakken kommer til å bli skjelven i knærne om IA blir sportssjef i Aalborg. Med god grunn. Se på hva han har gjort for oss med minimalt
 12. Italiensk musserende vin. Den jeg har liggende i kjøleskapet kostet i underkant av 150 kroner på polet - men den er jævlig god på smak, i hvert fall for en som på ingen måte kan kalle seg for en vinkjenner. ?
×
×
 • Create New...