Jump to content

DerBomber

Bruker
 • Posts

  273
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

DerBomber last won the day on December 12 2019

DerBomber had the most liked content!

Reputation

481

About DerBomber

 • Birthday 05/04/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sagene, Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

619 profile views
 1. Allerede da Bjarmann ble ansatt var jeg klar på at det blir vanskelig for meg å stille meg bak klubben. Etter hvert tok jeg meg selv i nakkeskinnet og bestemte meg for å gi han en sjanse, men ansettelsene av Kjønø (som hovedtrener, riktignok) og Wiggen var dråpen som fikk begeret til å renne over for min del. Og tomme ord fra Ingo og resten av klubben biter jeg ikke på lenger - den tiden er forbi for lengst. Mitt forhold til Stabæk er nærmest ikke-eksisterende fram til ny sportssjef, ny hovedtrener og ny assistent (den stillingen kan Kjønø få) er på plass. Det viktigste blir å bli kvitt Bjarmann. Dette blir mitt siste innlegg på forumet, og jeg kommer ikke til å bruke mer energi på klubben før Bjarmann er ute. Anbefaler alle å holde seg hjemme under kampene, og ikke bruk fem flate øre på klubben før de rydder opp. Det er sånn man viser at nok er nok.
 2. Og laget vi har i dag er på papiret langt, langt sterkere enn 2012-utgaven. Sier egentlig det meste.
 3. Til og med i 2012 spilte vi bedre fotball enn dette. Da skapte vi jo faktisk brukbart med sjanser i mange av kampene, men hadde vanskelig for å få ballen i nettet. Nå er vi bare dårlige, dårlige og atter dårlige. Jeg har egentlig sagt mitt etter de siste rundene, så jeg gidder ikke å gjenta meg selv etter denne (noe de mest positive her inne sikkert setter stor pris på).
 4. Vi ligger under 0-1, og spiller over en hel omgang med én mann mer på banen - og sluttresultatet blir: 0-3! Positivitet er bra, men virkeligheten må (dessverre, for enkelte) komme i første rekke.
 5. Det er sant, men man viser en viss svakhet ved å gjøre akkurat det, og jeg vil jo tro at Kjønø har såpass tro på eget prosjekt at det er uaktuelt. Jeg tviler ikke på Kjønøs fotballfaglige kunnskaper, men han mangler tyngde/pondus. Det er noe du må opparbeide deg - ikke noe du har fra fødselen av.
 6. Din aller siste setning beskriver godt hva som aldri skulle skjedd i utgangspunktet.
 7. Wiggen - der har du selve prikken over I-en i Bjarmanns fantastiske byggverk!
 8. Du finner noen eksempler, selvsagt. André Villas Boas er vel et annet, men dette hører til sjeldenhetene, og er ikke noe man gambler med i en nedrykkssituasjon.
 9. Sånn jeg ser det nå, har vi ikke annet valg enn å fullføre sesongen med Kjønø, for så å gjøre endringer ved nyttår. Det er for sent å redde dette nå, og da er det bedre å bruke god tid på å finne en kapasitet som er i stand til å føre oss tilbake til det gode selskap, med Kjønø som assistent (for han er ingen dum mann, men er dessverre ikke klar for dette - enda). Men med Bjarmann som sportssjef kan vi ikke forvente fornuftige valg, tydeligvis.
 10. Mannen er 30 år, og har aldri vært i en situasjon som dette tidligere. Det gikk ikke helt veien med Janne heller, men som sportssjef er et trenervalg som dette, i situasjonen vi befant oss i allerede da, helt utilgivelig. Bjarmann skulle brukt tiden godt på å finne en erfaren erstatter før han sparket Janne, eventuelt latt Kjønø ta over som hovedtrener midlertidig, mens de fortsatte jakten.
 11. Her har vi hovedproblemet vårt. Vi kommer ingen vei med denne fyren. Han kan ta den lange, tynne luggen sin og sette seg på toget tilbake til stasjonsbyen. Våte drømmer er fint det, men styrer man en klubb på toppnivå i Norge må man ha evnen til å bruke hodet.
 12. Jeg har sluttet å bli frustrert over dette laget. Styret har selv valgt en tur ned i OBOS. Torgeir "La Oss Stole På En 30-åring I Nedrykksstriden" Bjarmann må ta det hele og fulle ansvaret for situasjonen vi befinner oss i. Ny sportssjef og Kjønø inn som assistent igjen innen neste sesong, takk.
 13. Man er rimelig naiv om man tror at dette skal gå veien. Det er greit å være positiv, men det bør være mulig å ha et realistisk syn på situasjonen. Håper vi får se Kjønø som assistent igjen neste sesong. Han er overhodet ikke klar for denne oppgaven enda.
×
×
 • Create New...