Gå til innhold

DerBomber

Bruker
  • Innholdsteller

    274
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

DerBomber vant dagen sist 12. Desember 2019

DerBomber hadde mest likt innhold!

Omdømme

483

Om DerBomber

  • Bursdag 04. mai 1990

Profile Information

  • Location
    Sagene, Oslo

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

803 profilvisninger
  1. Forventet man poeng her er man i overkant naiv. Vi møter et lag som har rundspilt gode europeiske motstandere. Vi skal nok klare oss, og jeg sitter ikke nedtrykt i sofaen om vi taper i dag. Om Enga og Sandefjord også skulle tape, har dette vært en flott kveld.
  2. Og laget vi har i dag er på papiret langt, langt sterkere enn 2012-utgaven. Sier egentlig det meste.
  3. Til og med i 2012 spilte vi bedre fotball enn dette. Da skapte vi jo faktisk brukbart med sjanser i mange av kampene, men hadde vanskelig for å få ballen i nettet. Nå er vi bare dårlige, dårlige og atter dårlige. Jeg har egentlig sagt mitt etter de siste rundene, så jeg gidder ikke å gjenta meg selv etter denne (noe de mest positive her inne sikkert setter stor pris på).
  4. Her har vi hovedproblemet vårt. Vi kommer ingen vei med denne fyren. Han kan ta den lange, tynne luggen sin og sette seg på toget tilbake til stasjonsbyen. Våte drømmer er fint det, men styrer man en klubb på toppnivå i Norge må man ha evnen til å bruke hodet.
  5. Jeg har sluttet å bli frustrert over dette laget. Styret har selv valgt en tur ned i OBOS. Torgeir "La Oss Stole På En 30-åring I Nedrykksstriden" Bjarmann må ta det hele og fulle ansvaret for situasjonen vi befinner oss i. Ny sportssjef og Kjønø inn som assistent igjen innen neste sesong, takk.
  6. Man står i fare for å rykke ned....og ansetter en 30-åring blottet for erfaring. Dagen det skjedde rant begeret over for meg. Nå har jeg riktignok ikke vært her på en stund, men vi ses igjen når Bjarmann er borte. Kall meg gjerne medgangssupporter, men nok er nok, og jeg har bedre ting å gjøre enn å følge med på en klubb med en totalt ubrukelig sportssjef. Vi har fått vår egen Roald Bruun-Hanssen.
  7. Skamfullt. En soleklar tier på flauhetsskalaen. Dette er toppfotball, så jeg håper trenerteamet forteller hvor elendige spillerne var.
  8. Utrolig sterkt å reise seg på den måten etter nedturen mot RBK sist. Og attpåtil på bortebane, mot et vanligvis bunnsolid hjemmelag.
  9. Enig. Det dummeste vi gjorde var å dele ut så mange hjørnespark til RBK. Flere av dem kunne vært unngått. Regner med at JJ har snakket om dette før kampen. Vi har nada å stille opp med i boksen uten de 195 cm til Yaw.
  10. Vi møter et, på papiret, sterkere lag. Når vi i tillegg mangler to av våre beste, så sier det seg jo litt selv at det blir tøft. Jeg satt egentlig bare og ventet på den første dødballscoringen da jeg så hvor mange cornere vi ga bort på ganske enkelt vis.
×
×
  • Opprett ny...