Jump to content

DerBomber

Bruker
 • Posts

  259
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

DerBomber last won the day on December 12 2019

DerBomber had the most liked content!

Reputation

445

About DerBomber

 • Birthday 05/04/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sagene, Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

511 profile views
 1. Man er rimelig naiv om man tror at dette skal gå veien. Det er greit å være positiv, men det bør være mulig å ha et realistisk syn på situasjonen. Håper vi får se Kjønø som assistent igjen neste sesong. Han er overhodet ikke klar for denne oppgaven enda.
 2. Kjønø har aldri vært rett mann. Han burde ikke fått jobben som hovedtrener i utgangspunktet. Bjarmanns våte drøm om landets "mest talentfulle treneremne" er i ferd med å bli et sant mareritt. Når det sportslige ikke går på skinner, så legger du ikke ansvaret på skuldrene til en uerfaren fyr som overhodet ikke er voksen nok for den enorme oppgaven som venter. Kjønø kunne sikkert blitt bra på sikt, men han hadde nok hatt godt av et par-tre år til som assistent på dette nivået. Men jeg forstår han godt; de fleste ville vel takket ja til en stilling som hovedtrener i ES, hvis de fikk muligheten i hendene på den måten. Jeg regner da med at han har tro på seg selv, og føler han har noe å bidra med. Bjarmann er den store synderen her, spør du meg. Han gjorde en stor, stor feil ved denne ansettelsen (undertegnede mente dette fra dag én, for øvrig). Vi er avhengige av å ha en sportssjef med et realistisk syn på virkeligheten - og da gir du ikke en 30-åring blottet for erfaring ansvaret med å få skuta på rett kjøl igjen. Bjarmann har dessverre sviktet totalt.
 3. Man står i fare for å rykke ned....og ansetter en 30-åring blottet for erfaring. Dagen det skjedde rant begeret over for meg. Nå har jeg riktignok ikke vært her på en stund, men vi ses igjen når Bjarmann er borte. Kall meg gjerne medgangssupporter, men nok er nok, og jeg har bedre ting å gjøre enn å følge med på en klubb med en totalt ubrukelig sportssjef. Vi har fått vår egen Roald Bruun-Hanssen.
 4. Skamfullt. En soleklar tier på flauhetsskalaen. Dette er toppfotball, så jeg håper trenerteamet forteller hvor elendige spillerne var.
 5. Utrolig sterkt å reise seg på den måten etter nedturen mot RBK sist. Og attpåtil på bortebane, mot et vanligvis bunnsolid hjemmelag.
 6. Enig. Det dummeste vi gjorde var å dele ut så mange hjørnespark til RBK. Flere av dem kunne vært unngått. Regner med at JJ har snakket om dette før kampen. Vi har nada å stille opp med i boksen uten de 195 cm til Yaw.
 7. Vi møter et, på papiret, sterkere lag. Når vi i tillegg mangler to av våre beste, så sier det seg jo litt selv at det blir tøft. Jeg satt egentlig bare og ventet på den første dødballscoringen da jeg så hvor mange cornere vi ga bort på ganske enkelt vis.
 8. Tusen takk, alle sammen! Dere fortjener virkelig et ❤ i tillegg til en "pil opp". Da blir det kamp på meg og!
 9. Noen som vet om en streamingside som viser norsk fotball? Litt krise om jeg ikke får sett kampen i kveld ? Alt annet er prøvd.
 10. Et kjedelig valg, men også et trygt valg, føler jeg. Lykke til, Torgeir! Jeg heier på deg.
 11. Jeg vet ikke om denne videoen er delt her tidligere, men Mix ser ut til å ha tatt ytterligere steg og blitt enda mer komplett siden han var i Norge sist.
 12. Det var en Molde-supporter som skrev dette, så mulig han forsøkte å være sarkastisk (jeg velger å se på det som positivt). Men vi som følger Stabæk vet utmerket godt at IA er en tryllekunstner, og jeg synes beskrivelsen er ganske passende. Han har gjort ting få andre ville ha klart. Å få en trener av Bradleys kaliber til en nyopprykket klubb i Norge, blant annet, er smått utrolig. Hadde det vært opp til meg, skulle jeg ønske at vi tømte pengesekken (den er vel ikke fyldig akkurat, men kanskje litt tjukkere enn for noen år siden) for å beholde IA, men jeg respekterer at andre har et annet syn. ?
×
×
 • Create New...