Gå til innhold

Ur Drift - Fanzinen

Bruker
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Ur Drift - Fanzinen vant dagen sist 4. Oktober 2013

Ur Drift - Fanzinen hadde mest likt innhold!

Omdømme

66

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    STB

Nylige profilbesøk

308 profilvisninger
  1. Nytt innlegg: Og hvem er så DU? #NEJTILAWAYKORT
  2. Nytt innlegg på Ur Drift: Den sinte pennen - Det skal være høy temperatur og tøffe ord iblant, var Daniel Nannskogs klare tale i 2007. Vi skal ikke være redde for å diskutere. Så la oss fortsette å gjøre nettopp det. Velg en penn og skriv din mening. Det er plass til alle ildsjeler. Alltid. Uansett!
  3. Nytt innlegg: – GI DEN GAS DRENGE Sesongavslutningen er her. Klarhetens tid. Paradoksalt nok ser vi bedre nå, som mørket brer seg over Nadderud. Øynene tilpasser seg og blikket festes. Vi vet nøyaktig hvor vi vil. Hvor vi skal. Det er derfor vi elsker fotball. Spenningen. Forventningene. Festen vi kanskje kan få. Det er derfor vi elsker Stabæk. Kastet ut, forhåndsdømt og på konkursens rand kriger vi videre. Mot nye eventyr. Hva som skjer denne høsten er opp til oss. Ballen er rund, sa folk. Nope. Dette skal vi styre selv. For å sette lys på kvaliteter som blir nødvendig hver eneste dag fremover har vi tatt en prat med en tidligere Stabækspiller. En spiller som representerer det vi trenger å se fra gutta. Et tydelig forbilde. Et hardtkjempende arbeidsjern. En ustoppelig kriger. En tvers igjennom profesjonell fotballspiller, som blant det stjernespekkede 2008-laget vårt ble kåret til Stabæk Supports viktigste spiller i gullsesongen. Han var best av alle da vi var på vårt beste. Ja, vi snakker om Christian Keller.
  4. Innlegg nummer to er ute: Å rykke eller ikke
  5. Ur Drift er en nettfanzine på stabaek.no, der Stabæksupportere kan skrive nesten hva de vil. I vårt første innlegg tar vi en prat med kapteinen Bjarte Haugsdal: http://www.stabaek.no/ur-drift/1350-kapteinen-vi-skal-kjore-over-dem Om du har forslag til noe vi kan skrive om, eller om du vil skrive selv, kan du kontakte oss på epost: urdrift@stabaek.no
×
×
  • Opprett ny...