Jump to content

larsen007

Bruker
 • Posts

  69
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

larsen007 last won the day on November 21 2013

larsen007 had the most liked content!

Reputation

62

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

744 profile views
 1. Skrevet 21. november 2013 kl. 09:15. Bob Bradley blir ny trener. Velkommen!
 2. Hvorfor i all verden er det noen som tror at noe som helst skulle bli annonsert i går? 1. Det er ingenting som tilsier det. 2. Det var 30.12. En utrolig dårlig dag å bruke til å annonsere ny trener. Hallo?!? Relax. Alle (som følger med og klarer å lese mellom linjene til det klubben skriver) vet jo uansett hvem det blir. Vi får dog la klubben få skrive det først selv. Det er mest fair. Godt nytt år alle sammen!
 3. Riski har i dag signert for RævBK.
 4. Klubben forteller (forståelig nok) ingenting til noen før alle kontrakter er underskrevet og pressemeldingen er sendt ut. Ikke noe nytt det siste døgnet.
 5. Henning Berg er det ingen som skal ønske seg. Jeg kjenner svært godt til tiden hans i Lyn. Han er rett og slett ikke en god trener. Fotballfaglig dyktig, men svært sosiale begrensninger og han var ofte et tema internt i Lyn for manglende kunnskaper om å snakke til media etc. Det har blitt hakket bedre de siste årene, men tro meg - ingen ønsker seg Berg til Lyn. Han er alltid negativ, for det meste sur og har (kanskje uforskyldt) en personlighet som gjør at han fremstår utrolig usympatisk på tv. Han er noe bedre som ekspertkommentator enn som intervjuobjekt som trener så de to situasjonene må ikke sammenlignes! Han er ikke det som person, men han får aldri klubbene med seg og det er viktig at en klubb fremstår helhetlig og (for det meste) positiv i media. Men det blir jo uansett ikke Henning Berg til Stabæk.
 6. Borte bra men hjemme best. Sikker B. Bortsett fra i serieåpningen. Der blir det sikker H.
 7. Ja, akkurat nå er det lite å melde hjem om. Ingen fremdrift forrige uke.
 8. Jeg synes nå det er riktig å gi Stabæk julefred i førjulstiden på jakten etter ny trener og ser frem til å debattere den nye treneren når alt er klart. Nå som vi går inn i adventstiden så vil ordet "ventetid" bli brukt i dobbel forstand. Barna venter på julaften og vi andre venter på ny trener. Ser frem til at ny trener blir annonsert når kontrakten er signert. Ønsker alle en god adventstid.
 9. Det var svært negativt tolket Luguber. Alt jeg mente var at selv om man er i rød sone så må man jobbe for fremtiden, knytte til seg kontakter og få ting til å skje. Man trenger ikke bryte regelverket av den grunn. Avtaler trenger ikke være kontrakter, men man at blir enige om at man holder kontakten og tar opp igjen tråden når det er økonomisk riktig og mulig. Mulig jeg skrev noe klønete i sted.
 10. Skrives mye om at Stabæk er i rød sone og dette stemmer (og dermed et viktig poeng). Men man jo ikke se bort i fra det skrives avtaler i det skjulte som så kommer på bordet når man enten er ute av rød sone eller kan vise til eksterne midler som tar kostnaden. Det skjer mye i kulissene nå.
 11. Mange gode forslag, men så lenge Stabæk fortsatt er i rød sone så kan det ikke hentes inn nye spillere (som koster penger), uten at midlene som brukes er eksterne. Den Magiske Tieren er en mulighet til å hente spillere da dette er eksterne penger.
 12. Godt fornøyd med at Norling ble trener i Brann slik jeg gikk ut og sa med en gang. Det var god odds på det helt i starten og gode penger tjent
 13. Bob var i Norge for noen dager siden. Nå tygger han på inntrykkene, mulighetene og sammenligner de med tilbud fra andre klubber. Så gjør han seg opp en mening og tar en avgjørelse neste uke. God helg!
×
×
 • Create New...