Jump to content

joffen

FairFans
 • Posts

  2,501
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

joffen last won the day on November 4

joffen had the most liked content!

Reputation

578

About joffen

 • Birthday 04/15/1985

Profile Information

 • Location
  Asker

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,719 profile views
 1. Ikke minst tapte HamKam begge sine mot VIF, og Tromsø spilte to uavgjorte mot dem. Det er mange å skylde på for nedrykket vårt.
 2. Tilgi meg for å gjengi + artikler:
 3. Jeg er ikke motstander av to-fire midtukekamper om sommeren mot å avslutte serien i november. Sett oss opp mot Godset, LSK, KFUM, og FFK/ODD klokken 19, så lider ingen noe særlig.
 4. Vi må ta poeng i Haugesund. Målforskjellen vår er så dårlig at vi går ned om begge bak oss tar ett poeng og vi taper. Håpet vårt er Tromsø. Dette blir en forferdelig uke. Alle til Haugesund!
 5. Og hvis man på død og liv må ha pledd og kakao, er det i hvertfall muligheter for førstnevnte på hovis. Bedre at du sitter der enn hjemme!
 6. Jeg har ikke oversikten tidligere vinnere, men såvidt jeg husker er det veldig mange defensive spillere som har vunnet i det siste. Det sier mye om hvordan vi har hatt det den seneste tiden. Petterson er viktigst sportslig, Bakenga på andre kriterier. Vinge kan man si er viktig som et symbol på optimismen som kom inn med Bob.
 7. Uten tak 3. desember. Kan bli vått og kaldt.
 8. Har du sett. Der får jeg bare legge meg flat. Nå får jeg heller ikke endret eller slette innlegget, så da får jeg bare finne frem brillene neste gang.
 9. Mulig dette ikke er rett tråd, men om vi mot formodning ikke sikrer plassen er det Kongsvinger (3), Kristiansund (4), Ranheim (5) og Bryne (6) som gjør opp om kvalifiseringsplassen. Risiko for langtur onsdag 6. desember, så alle bør blokke ut den dagen i jobbkalenderen. Logistisk sett er det vel å foretrekke KIL-Ranheim-Bryne-KBK i prioritert rekkefølge mtp. reisemuligheter. Har ikke sjekket fly, men det pleier å være mange til Sola og Værnes. Sakset fra fotball.no: Kamp 1: Vinner Nr. 5 – Nr. 6 (25. november) Kamp 2: Nr. 4 – vinner kamp 1 (29. november) Kamp 3: Nr. 3 – vinner kamp 2 (3. desember) Eliteserien vs OBOS-ligaen: ▪ Kamp 1: Vinner Obos-kvalifisering vs. Nr. 14 Eliteserien (6. desember) ▪ Kamp 2: Nr. 14 Eliteserien vs. Vinner Obos-kvalifisering (10. desember)
 10. Får presisere at med "bedre plasser" mente jeg bedre plassering bak mål, ikke mer plass. Bør ikke stående være rett bak målet, og at vi jobber oss ut derfra?
 11. Nydelig! Samme innganger, så da blir det bedre plasser til alle!
 12. Utsolgt! Regner med man jobber med å få tak i flere billetter? Edit: Ser ikke ut som de selger andre billetter til den tribunen, så de burde kunne åpne felt 203.
×
×
 • Create New...