Jump to content

joffen

FairFans
 • Content Count

  2,383
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

234

About joffen

 • Rank
  Skaff meg ett liv
 • Birthday 04/15/1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ås

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

845 profile views
 1. Men det kan en keeper som er god til raske igangsettinger også, så det blir som å sammenlikne snørr og buser og røde og grønne epler i såfall.
 2. Jesus. Hvorfor kaste bort minutter på Botheim og Øveraas? Veldig merkelige bytter. Så skal jeg ikke klage på Maatsen inn i etterpåklokskapens navn.
 3. Hva skjer med byttene? Greit med Torgersen inn, men hvorfor er Skytte fredet? Er man redd for surmuling ala Bodø?
 4. Discovery skal hvertfall ha at de gjorde det forutsigbart mtp. tidspunkter ved å sette programmet lenge i forveien. Der var vel TV2 lite lydhøre såvidt jeg erindrer. Mandagskampene lurer i det fjerne. Nå betaler jeg 79,95 pr. måned for Dplay + sport. I tillegg har jeg alle ESkanalene uten ekstra kostnad på Getboksen. Jeg er villig til å sette en pen slump på at dette ikke kommer under 199 med TV2.
 5. Hva tenker vi om at TV2 overtar rettighetene fra 2023? Kilde: VG.no Personlig synes jeg Discovery har levert bra, ikke minst er prisen på Dplay meget hyggelig. Vi vet jo allerede hva PL koster, så jeg må bare anta at det blir betydelig dyrere enn i dag.
 6. Hadde vi hatt halvparten av bevegelsene foran ball av BG hadde vi vært topp fem.
 7. Evt. Maatsen. Det er myyye bakrom her. Kan godt ta av Skytte for Luc.
 8. Ser ut for meg som armen er rett ned. Kanskje VAR-hands i superslow. Vi slipper for øvrig til alt for mye rundt på kantene, som vanlig.
 9. Tror han mente å svare på innlegget til Jon.
 10. Enig i at han fremstår som en oppgradering sammenliknet med Botheim og Kino. Flinkere til å legge til rette og å holde på ballen feilvendt. Han har dog brent et par 100% sjanser, som jeg ville forventet at en god spiss ville satt. Et par assists er jo bra siden det ikke er så viktig hvem som scorer så lenge noen gjør det
 11. Det er uansett ikke å anse som voldelig og med overlegg, så tror vi er trygge.
 12. Maatsen ut for Normann Hansen hadde vært greit for meg.
 13. Trond Haugstad fikk en kasse brus som viktigste spiller for 2. laget en gang for lenge siden.
×
×
 • Create New...