Jump to content

Drosselmeyer

Bruker
 • Posts

  986
 • Joined

 • Days Won

  10

Drosselmeyer last won the day on April 17 2019

Drosselmeyer had the most liked content!

Reputation

2,261

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

979 profile views
 1. Jeg digger at @ringo er så positiv - da tenker jeg at det må gå bra!
 2. Rakner fullstendig for Raufoss nå. To scoringer til Koffa på kort tid. 0-3.
 3. Bra innsats av Edwards i første omgang. Kanskje oppstrammeren fra Bohinen hadde effekt?
 4. Pussig standpunkt, han er ung og trenger tid på å utvikle seg og tilvenne seg norske forhold og STB-kulturen. Mener du vi er godt nok dekket på topp med Azemi og evt Andresen?
 5. På det siste målet ser man hvilken klassespiss han er. Den er langt fra «ferdigscora», hadde det vært Fitim hadde keeper garantert reddet. Han blir snart solgt (dessverre), men tror vi kan få mye penger for ham! Bare å glede seg så lenge han er her!
 6. Når det gjelder dette med å uttale Geelmuyden, finner man fasit ved å høre podcasten med Oddbjørn fra i vår, der Hammy er gjest. Korrekt uttale er Geelmæjden.
 7. Voldsomt sjansesløseri, men hva gjør vel det så lenge vi tar tre poeng og Kåffa taper! Beste kampen til Azemi i Stabæk-drakt?
 8. Det var Edwards som kostet oss seieren i dag. Riktignok forsøkte Bryne å kjøre opp tempoet etter at de kom under 0-1, blant annet ved at de ikke lenger brukte ett minutt+ på hver dødball, men det virket litt halvhjertet. Etter utvisningen fikk de virkelig troen på det, og overtok initiativet i kampen. Enig i at Sandberg burde reddet 2-2 målet, men dette er først og fremst Edwards’ feil. Før utvisningen hadde han for øvrig masse feilpasninger, og det er like greit at vi nå må prøve noen andre på midtbanen.
 9. Mulig jeg jinxer nå, men foretrekker at vi kjemper om opprykk mot Kåffa fremfor Ranheim og Ulf. Hvordan ser kampprogrammet til Kåffa ut fremover?
 10. Synes det er imponerende av Stabæk, som nyopprykket lag, å være så nærme å ta en av de fire øverste plassene i denne utrolig tullete konkurransen. Målet før sesongen var tross alt å holde plassen. Alt ligger i våre hender. Håper det blir bra trøkk på Nadderud i morgen.
 11. Velkommen Lars! Dette har jeg troen på!
 12. Vil tro det er ganske lave odds for at Bohinen blir vår nye trener. Kjenner klubben og ledig på markedet.
 13. Dette er også mitt inntrykk av Azemi, virker som om han ikke har evne til å plassere ballen, han bare kliner til så hardt han kan og lar det stå til. Så det veldig godt på de to sjansene hans mot Blink, som begge gikk rett på keeper. Den store til Gift i første omgang viser at han derimot prøver å plassere den til venstre for keeper, det ble bare ikke langt nok mot venstre...
×
×
 • Create New...