Jump to content

Drosselmeyer

Bruker
 • Posts

  932
 • Joined

 • Days Won

  10

Drosselmeyer last won the day on April 17 2019

Drosselmeyer had the most liked content!

Reputation

2,063

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

771 profile views
 1. Skuffet over at vi mister seieren på overtid, selvsagt, men dette er ikke kjørt. Vi har åtte kamper og 24 poeng igjen å spille om. Gleder meg til Molde hjemme neste lørdag!
 2. Nå må folk roe seg ned her. Det var ikke i denne kampen vi skulle redde plassen. Vi spiller en brukbar førsteomgang, ligger lavt og venter på kontringer. Noe annet hadde vært tilnærmet selvmord. I annen omgang blir det svakere, og vi slipper inn noen mål. Vi spiller mot seriens beste lag og regjerende seriemester, mens vi har stort sett svakt hele sesongen. Det var ikke krise å tape denne, det var helt som forventet.
 3. Wangberg var konge i går kveld, en ledertype vi sårt har manglet. Digg at han har kontrakt ut 2023. Må være en av de beste signeringene på lang tid.
 4. Denne kampen ser ut til å føye seg inn i mønsteret i det siste, brukbar (ikke god) første omgang, helt krise i annen.
 5. Synes ikke dette var så aller verst, vi ser bedre ut enn i de siste kampene, selv om scoringene i mot skyldes amatørfeil. Måtte bare skru av lyden, orket ikke å høre en godset-supporter kommentere kampen.
 6. Dette forklarer grunnen til at Bolly og Edvardsen ikke ble byttet inn tidligere. WIGGEN AVSLØRER STORE SKADEPROBLEMER: - Gjør at vi ikke kan bytte tidlig / Stabæk (stabak.no)
 7. Synes dette var en veldig god oppsummering av kampen. KBK var veldig effektive og scoret på nesten alle sjanser de hadde, så ballen rullet deres vei i går. Straffesparket de (helt korrekt) får er i så måte typisk, siden Ottesen sklir inni KBK-spilleren ved et uhell. Sett under ett helt fair at KBK vant, men 5-1 gir ikke noe korrekt bilde av kampen.
 8. Voldsom skepsis på tynt grunnlag her, emm. Tror du virkelig at ikke klubben gjør grundige undersøkelser før de ansetter en hjelpetrener? Tror du ikke de er kjent med at han har vært omstridt i en del av klubbene/jobbene han har vært i/hatt tidligere? Virker som om du tror at klubben styres av en gjeng med udugelige tullinger…
 9. Dette er bra informasjon fra klubben, og veldig positivt at kommunedirektøren klart går inn for alternative 2C, med 8.000 sitteplasser.
 10. Dette var vel nærmest årsbeste, men som andre har påpekt fungerer ikke midtbanen spesielt bra. En gåte for meg at Solbakken har klippekort, han har vært svak hele sesongen, og var også det i dag. Mister ballen veldig ofte, og virker som han stadig er på etterskudd/dårlig posisjonert. Hvorfor spiller ikke Lumanza i stedet? Av det han har vist i det siste er han i langt bedre form enn Solbakken (og en spiller med et mye høyere toppnivå). Om Lumanza ikke holder i 90 min, kan han vel i alle fall byttes inn?
 11. Enig i denne oppsummeringen og i at det var et skritt i riktig retning. Fortsetter denne utviklingen kan vi kanskje berge kvalik.
 12. Dette er da veldig mye bedre enn hvordan vi har fremstått tidligere i sesongen. Vi går på overganger (og scorer ett mål!) og forsvarer oss brukbart. En tellefeil på målet, og ble presset litt tilbake mot slutten av omgangen, men uansett stor fremgang fra før i sesongen. Spill som dette og jeg har trua!!
 13. Etter en elendig første omgang hever vi oss bra i annen, og spiller mer eller mindre jevnt med Molde. Synes ikke dette var så aller verst, noe å bygge videre på i alle fall.
×
×
 • Create New...