Jump to content

Drosselmeyer

Bruker
 • Posts

  1,051
 • Joined

 • Days Won

  11

Drosselmeyer last won the day on March 12

Drosselmeyer had the most liked content!

Reputation

2,484

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,284 profile views
 1. Helt greit med 1-1 og poengdeling. Svakt frem til vi kom under, selv om jeg ikke er enig i at det var så utrolig dårlig som mange her vil ha det til. Synes ikke AAFK kommer til mange store sjanser, så vi hadde brukbar kontroll. Kunne fort blitt 3 poeng på slutten også. Vi vinner jo som kjent «aldri» i serieåpningen, så helt greit dette.
 2. Det er selvsagt ikke lovlig. Bruker man IPTV vet man ikke hvor pengene havner, men det kan være all slags ulovlige formål. Jeg skjønner at det ikke er så populært å betale til f.eks. TV2, med alt VAR-surret de er involvert i, men det er nå en gang slik at det ikke er lov å stjele noe selv om man ikke har råd (eller gidder å betale).
 3. For noe sprøyt, kampen har bare såvidt begynt. VAR skal vekk. Supporterne i de «grønne» klubbene må bare begynne å mobilisere.
 4. Både FFK, Sandefjord og Tromsø stemte (dessverre) for å beholde VAR i går. Eliteserien og VAR: Følg avstemningene her – VGs VAR-ometer gir deg oversikt - VG
 5. Da har også Bodø Glimt stemt for å avvikle VAR, etter god mobilisering blant medlemmene. Den fullstendig udokumenterte påstanden om at "fotballen har blitt mer rettferdig med VAR" vant ikke frem😀
 6. Personlig synes jeg at målet må være å få bort VAR, først fra norsk fotball hvor det beviselig ikke fungerer i det hele tatt fordi de har valgt en alt for billig løsning og fordi dommerne ikke er gode nok. At det fungerer noe bedre i andre ligaer hvor de har en bedre teknisk løsning/flere kameraer (f.eks. i PL) er likevel ikke noe godt argument for å beholde det der. Det er uansett for mange subjektive elementer, og helt umulig å holde en noenlunde konsistent linje mht hva det dømmes på og ikke. Synes også det virker nokså opplagt at dommernes beslutning påvirkes av at det er VAR, noen gang til at det ikke blåses på situasjoner de ellers hadde blåst på og omvendt. Virker for eksempel helt krise at ikke VAR tar den med Jota i går (ser ut som åpenbar filming), men når dommeren først har blåst og bildene viser at det er kontakt (om enn minimal) forstår jeg det slik at VAR ikke mener det er "clear and obious" at det er gal avgjørelse, og dermed ikke gjør om.
 7. Jeg synes også at både klubbens og SSs oppfølging av dette var helt super. Viktig å vise at vi tar dette på alvor - altfor lett å gå rett i skyttergraven og si at ingen sa noe som helst rasistisk, avvise at det er et problem osv. Terningkast 6 rett og slett. Samtidig synes jeg Brice må utfordres litt på hva han faktisk hørte. I VG sier han at "Jeg hører de roper masse dritt. Jeg trenger ikke gjenta hva de sa. Det skal selvfølgelig ikke skje, men det skjer gang på gang. Det er på tide å gjøre noe med det." Ropte vi virkelig "masse dritt" til ham? Eller mener han generelt at tilskuere på kamper i ES roper masse dritt? Hevder Glimt-spiller ble rasehetset på Nadderud: – Helt sjokkerende - VG
 8. Ja, det så dessverre sånn ut, og Oscar bekrefter jo i intervju etter kampen at den var borti armen.
 9. Rasmus i intervju etter kampen: «Har blitt kritisert for å mangle sluttprodukt…». Leser han forumet tro?
 10. Svært svak kamp så langt. Fullt fortjent ledelse
 11. Jeg mener at Rasmus har mye å bidra med og at han definitivt har sluttprodukt. Kampen mot RBK var imidlertid ikke hans beste.
 12. – Vi er kun ett år inn i et 6-årig prosjekt som trenger mer tid for at samspillet skal fungere optimalt og mange har investert betydelige ressurser i prosjektet, påpeker hun. Herregud, skal vi holde på med den driten her i 6 - seks - år??? Det begynte med at det var en 10 ukers innkjøringsperiode i følge de første uttalelsene til Terje Hauge.
 13. S08 er et jojo-lag, det skal være sikkert og visst. De har vel heller ikke all verden å spille for(?), så jeg har tro på seier mot dem.
×
×
 • Create New...