Jump to content

Drosselmeyer

Bruker
 • Content Count

  912
 • Joined

 • Days Won

  10

Drosselmeyer last won the day on April 17 2019

Drosselmeyer had the most liked content!

Community Reputation

1,966

About Drosselmeyer

 • Rank
  Hardfør

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

704 profile views
 1. Det mest sannsynlige er vel at det gis dispensasjon for klubbene i Eliteserien, selv om andre tiltak i disse kommunene videreføres. Er jo helt molbo at det kan kjøres fellestreninger i Oslo, men ikke i Bærum, og de har jo en protokoll å følge.
 2. Hvis du føler at alt er håpløst her hjemme, tror jeg du skal ta en prat med noen spanjoler for å få litt perspektiv.
 3. Jeg må si at jeg ikke helt forstår denne diskusjonen som har kommet opp her inne om kunstgress/naturgress. Har det ikke vært klart lenge at det blir kunstgress og at det blir relativt naivt å tro på at dette kan endres nå? Til tross for miljøargumentet, er det jo noen helt klare fordeler med kunstgress, slik mange allerede har trukket frem.
 4. Gjør vi ikke det med alle (potensielle) nye spillere?
 5. Nå synes jeg du er streng, geirti. Husk på at flesteparten av de du nevner er unge spillere, som kan trenge litt tid på å slå gjennom og etablere seg i førsteelleveren. Også naturlig at de varierer mer enn spillere på 25+. Ser lett for meg at tre av nevnte kan spille fast på Stabæk om to-tre år, kanskje enda raskere. Har trua!
 6. ?Skjønner ikke hvorfor vi skal gi den dusten oppmerksomhet. Det er da mye bedre å bare overse ham totalt? #judas
 7. Synes vi spilte en bra førsteomgang, fullt på høyde med Molde, eneste problem var manglende effektivitet, i likhet med store deler av sesongen. Molde får en litt heldig scoring helt på slutten. Andre omgang var klart dårligere og vi produserer knapt en sjanse, men vi blir jo ikke utspilt av Molde unntatt siste ti minutter. Dette er tross alt laget som ligger an til å ta sølv i ES i år.
 8. Hva om vi taper alle kampene neste sesong, tror du vi rykker ned da? (NB Ironivarsel)
 9. Seks kamper igjen, og det beste vi nøkternt kan håpe på er å avansere fra 8. til 7. plass. Ikke så veldig spennende akkurat... Men stort pluss at vi heller ikke kan rykke ned selvsagt (rent teoretisk er det mulig ennå, vet det).
 10. Sesongavslutningen blir ingen rysare for vår del, og det er jo egentlig ganske behagelig at vi slipper å være bekymret for nedrykk med såpass mange runder igjen. Enig i at vi resten av sesongen bør satse på utvikling av laget, og kanskje la noen av de unge talentene få prøve seg (f eks Pignatel).
 11. Greit nok at Aalesund var dårlige, men vi har ikke akkurat for vane å storspille mot svakere lag, så jeg synes det var en meget god prestasjon. Vi dominerte og vant alt av dueller i omtrent 80 minutter av kampen og scoret fire mål.
 12. Vet det er tidlig, men synes likevel det kanskje er riktig å gi litt kred til Torgeir for det vinduet som nettopp lukket seg. Etter forrige kamp var det dommedagsstemning og #bjarmannout som dominerte, men det kan virke som om det slett ikke var så dårlige erstattere vi fikk inn i dette vinduet likevel.
 13. Med Sturla på høyreback fikk vi en helt annen dimensjon over angrepsspillet vårt, det har vært savnet. Måtte han leve opp til forventningene som er skapt!
 14. Meget imponerende at han virker å ta nivået i første kamp i ES!
 15. Solid debut! Virker som en knallsignering.
×
×
 • Create New...