Jump to content

Drosselmeyer

Bruker
 • Posts

  941
 • Joined

 • Days Won

  10

Drosselmeyer last won the day on April 17 2019

Drosselmeyer had the most liked content!

Reputation

2,114

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

825 profile views
 1. Dette er jo bare å ødelegge god negativ stemning med fakta. Slutt med det er du snill.
 2. Dette er jo skivebom, og ja, jeg skjønner selvsagt at det er forsøk på ironi, som i ni av ti innlegg fra deg. Tror du mange andre lokalaviser i f eks Kristiansund, Mjøndalen eller Lillestrøm, ville vinklet en sak så negativt, samtidig som avisen er en av hovedsponsorene? Det går fint an å få frem at Stabæk tapte (uenig i at de kollapset), men likevel vinkle det mer positivt («har alt i egne hender», eller lignende).
 3. Da Ingo holdt sin «La oss lage et mirakel, da»-tale for fire runder siden, hadde jeg egentlig ikke troa. Siden da har vi vunnet to, spilt en uavgjort og tapt en kamp, og er klare favoritter til å klare kvalik-plassen. Fantastisk at vi har alt i egne hender. Tror vi har sjansen til å vinne mot RBK, som ikke har all verden å spille for. I så fall blir det en veldig spennende kamp i Skien i siste runde! (Det kan det bli uansett, selvsagt.)
 4. Nå er det vel på langt nær noe feil med alle de spillerne du nevner her. Haugen og Wernersson virker jo solide. Mesik og Postawski har vært brukbare, og nå ser det jaggu ut til at også Pedersen og Bolly begynner å levere. Det jeg har stusset mer på er at vi har hentet så mange spillere som blir plassert rett på benken. Uche er vel kroneksempelet her.
 5. I følge en beregning som ble vist på ES i går kveld, var sannsynligheten for direkte nedrykk slik: Stabæk 55% Brann 67% Mjøndalen 75%
 6. Jeg skjønner ikke at folk gidder å følge med på fotball når man presterer å skrive at nedrykket ble «sementert» i går. Altså, seriøst, det er syv kamper og 21 poeng igjen å spille om. Dette er langt fra avgjort. Det kan vi vise ved å slå LSK på onsdag, noe vi absolutt kan klare.
 7. Hvis man skal plassere skyld, er det liten tvil om at Janne har mer skyld enn Eirik. Janne hadde ansvaret for sesongoppkjøringen, og det er nok der «hovedfeilen» ligger. Jeg mener (selvsagt) ikke med dette at det ikke er ting å kritisere Eirik for, men det er ikke lett å ta over ansvaret midt i sesongen.
 8. Dersom man ikke ser at kampen i dag var vesentlig bedre enn kamper tidlig i sesongen, er man bare vrang og vanskelig. Som det ble skrevet over, det går an å være fornøyd med utviklingen selv om resultatet var en skuffelse. Jeg er langt mer positiv etter dette 0-3 tapet enn f eks etter 0-3 tapet mot Tromsø. Vi spiller en meget god førsteomgang, vi blir snytt for det som så ut som et soleklart straffespark, 0-2 scoringen burde vært annullert pga frispark til Wangberg, og det siste målet kommer som et resultat av at vi presser Molde for å få en redusering. Jeg har nå tro på at vi kan berge plassen med litt finjustering av angrepsspillet.
 9. Dette var en av de beste omgangene vi har spilt i år. Dette kan vi snus i annen.
 10. Skuffet over at vi mister seieren på overtid, selvsagt, men dette er ikke kjørt. Vi har åtte kamper og 24 poeng igjen å spille om. Gleder meg til Molde hjemme neste lørdag!
 11. Nå må folk roe seg ned her. Det var ikke i denne kampen vi skulle redde plassen. Vi spiller en brukbar førsteomgang, ligger lavt og venter på kontringer. Noe annet hadde vært tilnærmet selvmord. I annen omgang blir det svakere, og vi slipper inn noen mål. Vi spiller mot seriens beste lag og regjerende seriemester, mens vi har stort sett svakt hele sesongen. Det var ikke krise å tape denne, det var helt som forventet.
 12. Wangberg var konge i går kveld, en ledertype vi sårt har manglet. Digg at han har kontrakt ut 2023. Må være en av de beste signeringene på lang tid.
 13. Denne kampen ser ut til å føye seg inn i mønsteret i det siste, brukbar (ikke god) første omgang, helt krise i annen.
 14. Synes ikke dette var så aller verst, vi ser bedre ut enn i de siste kampene, selv om scoringene i mot skyldes amatørfeil. Måtte bare skru av lyden, orket ikke å høre en godset-supporter kommentere kampen.
×
×
 • Create New...