Jump to content

Drosselmeyer

Bruker
 • Posts

  996
 • Joined

 • Days Won

  10

Drosselmeyer last won the day on April 17 2019

Drosselmeyer had the most liked content!

Reputation

2,284

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,048 profile views
 1. Denne om Fillip Riise er også bra😆 »At laget gjennom 120 minutter ikke greier å spille ut Stabæk bør bekymre ALLE i klubben. Andreomgangen er det svakeste jeg har sett av Molde på lang lang tid i en tellende kamp. (mot Jerv hjemme?)På toppen blir de rett og slett pissa på av en spe 15 år gammel gutt. Birk Risa og Knutzon bør ikke ha sovet ett eneste minutt i natt. Noenlunde uthvilte greide de ikke å utfordre og komme forbi 15-åringen en eneste gang(?) Det skal gå greit 19 av 20 ganger. Flauere enn dette kan det ikke bli!»
 2. Fjorårssesongen var ganske begredelig, men synes det var en helt annen Curtis vi så i går. Dribleglad og sikker med ballen i bena. Kan han få en ny vår under Bohinen, tro?
 3. 1. Molde 2. Bodø/Glimt 3. Brann 4. Lillestrøm 5. Viking 6. Rosenborg 7. Vålerenga 8. Tromsø 9. Godset 10. Stabæk 11. Haugesund 12. Odd 13. Sandefjord 14. S08 15. HamKam 16. Aalesund
 4. Synes også dette var positivt, og begynner å få tro på at vi kan bli bra når sesongen starter. Vi har ca to måneder på å bli samstemt og få spilt inn laget. Høgh og Mush på topp kan bli dynamitt!
 5. Har vært en langhelg på Færøyene. Det var OK, men skulle hatt ganske mye for å bo der fast ja...
 6. https://www.tv2.no/sport/fotball/tv-2-erfarer-tyrkisk-storklubb-i-forhandlinger-om-brynhildsen/15467819/ Ola B kan være på vei til Tyrkia - noen som har oversikt over om det kan dryppe noe på oss?
 7. Hvilken posisjon spiller han?
 8. I følge TV2 har Stabæk rett på 15% samt nesten alle solidaritetsmidlene ved et salg av Hugo Vetlesen. Da er det bare å krysse fingrene for at han blir solgt så fort som mulig. https://www.tv2.no/sport/fotball/tv-2-erfarer-bud-pa-hugo-vetlesen-jaktes-i-tyskland/15452463/
 9. Samtidig må jeg si jeg er imponert over kunngjøringen av nye sponsor- og partneravtaler. Synes det virker som om det kommer et par i uka nå. Så kan man jo håpe på at det hjelper litt på inntektssiden. (Kan selvsagt tenkes at klubben har inngått mange slike avtaler tidligere også, men at man nå er blitt flinkere til å publisere det.)
 10. Bra, tror ikke det hadde vært lurt av oss å signere Dio nå.
 11. Jeg digger at @ringo er så positiv - da tenker jeg at det må gå bra!
 12. Rakner fullstendig for Raufoss nå. To scoringer til Koffa på kort tid. 0-3.
 13. Bra innsats av Edwards i første omgang. Kanskje oppstrammeren fra Bohinen hadde effekt?
 14. Pussig standpunkt, han er ung og trenger tid på å utvikle seg og tilvenne seg norske forhold og STB-kulturen. Mener du vi er godt nok dekket på topp med Azemi og evt Andresen?
×
×
 • Create New...