Jump to content

Mr. Diamond

Bruker
 • Posts

  318
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Mr. Diamond last won the day on June 9

Mr. Diamond had the most liked content!

Reputation

756

About Mr. Diamond

 • Birthday 03/28/1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bekkestua

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

783 profile views
 1. Her er lenken til de som bruker Tidal: https://tidal.com/album/194322853
 2. For oss som er overtroiske når det kommer til fotball; Morgan Sulele opptrådte på Nadderud i 2016 (20.03.2016) med "Du er så deilig". Vi tapte 1-2 mot Molde. Men vi hadde besøk av Vidar Villa 19.08.2018. Han lanserte ikke noen ny låt, men da vant vi 3-1 over Molde. Hvilken effekt vil N. Ramm ha idag?
 3. I 2021, vel å merke(ref. overskrift)?
 4. Veldig enig i det du fremhever her. Befriende å høre hans analyse av hva som ikke fungerer( kontra JJs "bla bla"), og gir meg troen på at han vil finne (eller allerede har funnet) de riktige knappene å trykke for å fikse dette. Det som bekymrer er at en del av tingene han påpeker ikke er så lett å fikse "on the go". Her blir det viktig å fokusere på, og fikse, tingene som er raske og enkle å fikse. Og så får vi håpe han får seriøs hjelp av styret til å fikse tilgjengelig spillermateriell. TIL SLUTT: HVEM FAEN VAR DET SOM BESTEMTE AT DET VAR SMART Å KJØPE SKYTTE TILBAKE PÅ 3-ÅRSKONTRAKT!!!??? Stemningen på brakka hos B/G må ha vært ekstatisk da de så forslaget. Mine 2 cent.
 5. Min favorittlinje: "Hør lyden av kjøtt som sprekker."
 6. Da var det gutta jeg hørte. Bor ikke langt fra Nadderud, og satt på hjemmekontor og hørte tydelig lydene fra treningsfeltet. Mulig det blåste rett vei, men jeg tok meg selv i å tenke at NÅ er det ekstra bra tenning på treningen til A-laget.
 7. Kjenner jeg blir litt stolt av å ha et slikt kaliber i klubben. Dette var et flott intervju, eller rettere sagt flotte svar, fra Yaw. Gratulerer med scoring og flott prestasjon i dag! https://www.stabak.no/nyheter/amankwah-stolt-og-glad-over-a-spille-for-denne-klubben
 8. Nikki Schei fra MDG på fotosession utenfor brakka nå. Han er vel godt fornøyd med vendingen i byggesaken, og vil sole seg i glansen. 🤮
 9. Sjekk Facebook-kontoen. Den er falsk. Bør rapporteres.
 10. Sportssjef i Rakow, er det deg?
 11. Uanstendig og uanstendig, fru Blom. 😜 Var litt fristende, da. Men skjønte at SÅÅ spenstige medlemmer har vi ikke i $$, så jeg rapporterte isteden.
 12. Den er flyttet ned til bunnen av forumet. Scroll helt ned, så finner du "Marker forum som lest".
×
×
 • Create New...