Jump to content

Mr. Diamond

Bruker
 • Posts

  346
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Mr. Diamond last won the day on December 31 2021

Mr. Diamond had the most liked content!

Reputation

917

About Mr. Diamond

 • Birthday 03/28/1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bekkestua

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

983 profile views
 1. @Slum? Men jeg trodde du nettopp var fri for klamydia? trommelyd Jeg finner veien ut selv...
 2. Godt gjort å snike seg med i dagens tropp i så fall! https://twitter.com/Stabaek/status/1539620473503350788?t=dD2jKfrHYpchOY7qI5MI8w&s=19
 3. Gleder meg stort over at Luc har fått spilletid igjen. Krysser alt jeg har for at progresjonen fortsetter, og at han snart er klar for en kamp-tropp i tellende kamp. Allez, Luc!
 4. Prøv denne: https://www.budstikka.no/gir-opp-tyrvinglekene-pa-ny-arena/s/5-55-875372
 5. Sorry, Mac. Jeg har prøvd, men mistet troen i dag. 16. mai, fint vær, fin bane, og så varter du opp med dette her!!!??? Pell deg vekk! Jeg orker faen ikke mer!
 6. Nicolai om hvorfor han valgte Stabæk og Obos vs Eliteserien, og at $$ som fryser ræva av seg for å selge fyrverkeri:”Der har du supportere som har solgt fyrverkeri og fryst hendene av seg i vinter, og så er det med på å finansiere en overgang for meg. Supporterne har et spesielt forhold i hjertet mitt, og akkurat det gir meg en liten tåre i øyekroken, sier Nikolai Næss." https://www.budstikka.no/fotball/dette-fikk-nicolai-naess-til-a-velge-stabaek-igjen/697946!/
 7. Godt nok til direkte opprykk mao. iflg. oddsen.
 8. Måtte ta en titt bakover i spillertråden for å oppfriske minnet mitt litt. Sjelden kost med det som nesten er en utelukkende positiv spillertråd. I dag var det mange som fikk et gammelt ønske oppfylt, spesielt @SAU da:
 9. Haha, dette må være det største frieriet til $$ jeg noensinne har sett! Velkommen tilbake!
 10. Med fare for at denne drukner i Nico-hysteri; må si jeg likte det jeg så av Gift på Insta og Facebook story i går. Som da han vendte og limte ballen i krysset. Ut i fra de glimtene jeg har sett så kan jeg forstå at han fortsatt er med på treningene. I kampene har han ikke rukket å vise så mye. Noen som har sett litt mer fra treninger etc. og kan si litt mer om inntrykket av ham?
 11. Bilde av penn og papir på Stabæks Facebook story nå. Lenge siden det var så artig å følge den. Gjelder Insta også. Bra jobbet.
 12. Ut i fra denne kampen er det tydelig at Pedersen, Edwards og Wernersson blir viktige i år. Syns Ulla har vist seg å være en grei backup for Sandberg. Men vi aner ikke hvordan vi skal score mål.
 13. I samarbeid med Budstikka, vel og merke. Det er vel Budstikkas representant Andre Strømnes som har intervjuene. Men god produksjon, ja.
 14. Her kan du se det pinlige tilbakespillet på stillingen 2-1 som førte til Arendals utligning. https://www.vg.no/#/video/233828/her-innser-han-kjempetabben?utm_source=vgfront&utm_content=row2_pos1&utm_campaign=overlay-main-android
×
×
 • Create New...