Jump to content

kristh0707

Bruker
 • Posts

  555
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

kristh0707 last won the day on March 19 2016

kristh0707 had the most liked content!

Reputation

674

About kristh0707

 • Birthday 07/07/1999

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Twitter
  https://twitter.com/KristianHennie
 • Website URL
  https://twitter.com/KristianHennie

Recent Profile Visitors

993 profile views
 1. Helt forferdelig skuffende igjen.
 2. Bør kunne forvente minst 11 poeng her ja!
 3. Personlig håper jeg på å se Metcalfe fra start!
 4. Noen som har vært på trening denne uka og vet om Kassi nærmer seg spill?
 5. Ingen perfekt utført kamp dette, men tre ekstremt viktige og deilige poeng! Første serierunde vil alltid være litt kaotisk, spesielt når man møter et nyopprykket lag som ikke har noe å tape. Selv om det ikke var noen fryd av en fotballkamp fra vår side, så var en seier her viktigere enn noe annet. Nå kan gutta jobbe beinhardt på feltet i en uke, før vi skal vise Sogndal hva vi virkelig er laget av hjemme på Nadderud neste mandag! Forza Stabæk! Og ja, Curtis Edwards kan bli årets spiller i OBOS i år, for en delikat fotballspiller!
 6. Kjønø live hos Eurosport nå: "Vi er KANSKJE ferdighandlet, men vi er egentlig fornøyd. Men det er alltids noen spillere som kan lånes hvis det skulle dukke opp noe interessant, og så er det de spillerne som står uten kontrakt da. Så vi får se"
 7. https://www.budstikka.no/fotball/sendte-hjem-spiss-og-laner-ut-midtstopper/694410!/ Moon hjem til Sverige uten kontrakt, ikke overraskende. Men hvem er midtstopperen som lånes ut? (Nei, har ikke budstikka+)
 8. Bjarmann: «I dag skjer det sannsynligvis ingenting. Vi prøver å få til en kulturendring også på dette. Prøver å vise med dette vinduet at vi har jobbet planmessig og etter en klar strategi, og ikke alltid være den som skal lage show siste dagen. Dette er selvfølgelig lettere å få til med en stabil økonomi»
 9. Nettavisens overgangsguru Stian de Wahl om Stabæks siste dager av overgangsvinduet. "De vil ha spiss"
 10. Synes dette var nokså solid. Næss og Edwards kommer til å bli svært viktige for oss i år, og tror også Metcalfe blir det. Gledes til neste mandag!!!
 11. Får vi forhåpentligvis svar på mot Vinger om 5 timer!
 12. 1. Stabæk 2. Brann 3. Sandnes Ulf 4. Mjøndalen 5. FFK 6. Sogndal 7. Start 8. Kongsvinger 9. Raufoss 10. Skeid 11. Ranheim 12. KFUM 13. Grorud 14. Blink 15. Bryne 16. Åsane
×
×
 • Create New...