Gå til innhold

Spadeburger

Bruker
  • Innholdsteller

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

28

Om Spadeburger

  • Bursdag 10. okt. 1983

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Det vil være voksne på JR Support-feltet fra kl. 19. Blir det mange barn der tidlig kan de små blaa heie litt under oppvarmingen også!
  2. Det var virkelig ikke meningen å bite hodet av noen altså, det var mer et ønske om å si at jeg heller kommer til å bruke penger på en tur lenger unna enn en tur jeg allerede har billett til... Jeg er blakk student, da er 100 kr på busstur til Oslo mye. Jeg tenkte at det kunne være greit med en forklaring på hvorfor jeg ikke melder meg på nettopp fordi jeg synes det er bra at det blir satt opp tur i Toppserien og jeg ellers ville hatt lyst til å være med. Jeg heier på dere jeg altså!
  3. Jeg vil egentlig ikke være negativ, for jeg er i utgangspunktet veldig positiv til en bortetur for Toppserien, men jeg sliter litt med å finne en god grunn til at jeg skal betale 100kr for en buss når jeg kan ta t-banen fra samme sted med månedskortet mitt istedet og heller bruke hundrelappen min på en hyggelig pub istedet...
  4. Stabæk... ehm, jeg mener Norge har vunnet nå vunnet 6 av 6 kamper i VM-kvalik! Er det for optimistisk å tenke at det kan bli Canadatur neste sommer allerede nå?
  5. Pass dere for Totengansterne da dere... http://www.youtube.com/watch?v=MhmawhQ95v8
  6. Noen som vet om det blir oppdatering underveis noe sted?
  7. Sånn som jeg har forstått det var det litt vanskelig å få nok frivillige til å stille opp på palmesøndag...
  8. Jr Support takker så mye for at vi fikk stripes av dere i går! Det var enighet om at det var kult selv om vinden gjorde sitt aller beste for å stikke av med de.
  9. Ja, det var det jeg tenkte og, tviler på en spiller som henne vil komme til en så liten klubb for ingenting.
  10. Noen som vet om det er noen sjanse for at dette faktisk skjer? http://www.vg.no/sport/fotball/kvinnefotball/verdens-beste-kvinne-kan-vaere-paa-vei-til-norsk-toppserie/a/10130371/
  11. Dere skal ha for at dere prøvde da, er jo synd om det blir lite folk på sesongens første kamp...
  12. Det blir jo tifo-time for barna også så hvis det ikke blir fullt nå så vet ikke jeg! (Oppmøte en time før kamp på felt 100!)
  13. Det er jo litt vanskelig å si egentlig, jeg tror egentlig ikke vi får det til allerede neste kamp. Jeg er jo på ingen måte sjef over Jr Support så det må jo godkjennes av de andre vertene og Henriette også. Men jeg kan undersøke litt og komme tilbake til deg.
×
×
  • Opprett ny...