Jump to content

PKhelten

Bruker
 • Posts

  547
 • Joined

 • Last visited

Reputation

819

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

866 profile views
 1. Legger oss bakpå i 70min. Vi ber jo om det egentlig.
 2. Synes vi forsvarer oss bra og fighter. Vi kan ikke forvente noe mer enn dette mot en serieleder som er så uendelig mye bedre enn oss. Gutta jobber hardt og smart. Er veldig fornøyd med det!
 3. Norsk dommerstand overrasker ikke hvertfall. Så er det trist at dette er fordi forventningene til det lave nivået innfris konsekvent.
 4. Kjempegøy for oss i eksil å høre trykket gjennom hele kampen! BB etter Wangberg?
 5. Fantastisk å se innsats og vilje over 2 kamper. Ser ut som vi begynner å få grep på det defensive og at troen er på vei tilbake! Vi må terpe offensivt og Sandberg må slutte å gi oss 3 hjerteinfarkt hver kamp.
 6. Når Sandberg er i mål føles det liksom mer som et spørsmål om tid, enn noe annet.
 7. Kornelius må lære seg å slippe ballen siste tredel!
 8. Sandefjord kjører oss med 10 mann.. jeg er dessverre ikke mer optimistisk etter denne kampen. Selv med 3 poeng
 9. Noen Sandefjord spillere rasende over det røde kortet. Vanskelig å forsvare sånt uansett hvor partisk man er, spør du meg.
 10. Ser på høydepunktene fra idag at KBK absolutt har svakheter som kan utnyttes. Alt mot KBK blir ren bonus. Vår avgjørende kamp for sesongen (så langt) blir hjemme mot MIF. Da må ALLE på jobb i 90+ min! Ingen dustete karantener og tull. Vinner vi den, ser ikke ting så dumt ut lenger. Fotball er GØY!
 11. Av og til er det beste å bli bevist feil. Jeg har vært veldig kritisk til Skyttes innsats. Idag har han vist en helt annen side! Bare å ta av seg hatten og håpe på mer.
 12. Mer herlig ufortjent enn det blir det ikke. Men det driter vi i nå!
 13. Kjønø er forbanna i det minste. Trenger en hårføner nå
 14. Har Edvartsen kommentert denne? Må innrømme jeg er veldig delt på straffe/ikke-straffe her. Går hardt inn bakfra men er klink på ball og intensjonen er tydelig.
×
×
 • Create New...