Jump to content

PKhelten

Bruker
 • Content Count

  473
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

637

About PKhelten

 • Rank
  avhengig

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

697 profile views
 1. Personlig er jeg villig til å ta risikoen for nedrykk framfor å vente lenger for noen treningskamper. Nå trenger jeg å se Stabæk på TV etter en utrolig kjedelig preseason.
 2. Noen med forståelse/erfaring med politiske prosesser som kan forklare hvorfor de ikke bare kan akseptere en plan. Få prisestimat og tilpasse oppdraget deretter? Politikerne vet jo at utsettelser og saksbehandling er kostbart det og.
 3. Hvis denne treningskampen er noe pekepinn så håper jeg vi bruker tiden svært godt
 4. Jeg er sulten men klarer ikke komme meg opp av sofaen. Mister all motivasjon hver gang jeg ser Skytte i nærheten av ballen.
 5. Jeg blir så bekymret for at spillere ikke vil komme til og bli i klubben når vi spiller sånn her. Vi er en klubb som må være attraktive for unge spillere. Det er ikke noe spesielt attraktivt med Stabæk i år dessverre.
 6. Synes live-produksjonen, kommentatorene og det tekniske har vært helt forj*vlig. Eurosport.no er en rotete, lite brukervennlig side og jeg pleier å gi opp å finne høydepunktene fra kampen. Eurosport appen har vært desto verre. Ble bedre med Dplay men da også høyere pris. Gleder meg veldig til TV2 tar over. Tror de kommer til å løfte produktet. Fotballrunden har vært bra!
 7. I motsetning til laget har Kosuke vist progresjon ila sesongen. Fint å trekke fram noe positivt.
 8. Er ganske vanskelig å bomme på hva vi gjør galt. Det er jo cirka alt.
 9. Vi kan ta for faen PRØVE å spille med litt integritet og ta noen overganger. Tilnærmet umulig å heie på eget lag idag, tror jeg må bytte kamp for første gang på flere år..
 10. Tredje som går i hånden til Yaw. Han henger ikke med. Synes vi har vært heldige og det sier sitt.
 11. Gutter mot menn det her. Glimt er imponerende. Her har vi mye å lære
 12. Såvidt jeg husker har vi jumboprisen på antall poeng i ES fra 2012. Ser ut til at Aalesund tar den fra oss nå. Vi har også reddet plassen med grei margin. Hodet over vannet til ny stadion så starter moroa på ordentlig.
 13. En evt fortsettelse på denne diskusjonen burde tas i en annen tråd. Rødt kort uten noen form for kontakt 30m fra mål og det skandaløse gule kortet, kombinert med karantene på nøkkelspillere. Ja, de ble fullstendig f* av dommer her.
 14. Synes andreomgangen var svært oppløftende. Den er noe vi kan vi kan bygge videre på, helt supert. For meg endrer ikke andreomgangen det faktum at Janne synes første var bra. For å finne nok en positiv ting. Vi var ikke på feil side av norsk dommerstands inkompetanse ikveld. Det var stakkars Mjøndalen..
×
×
 • Create New...