Jump to content

stbS

Bruker
 • Posts

  345
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

stbS last won the day on October 4

stbS had the most liked content!

Reputation

1,227

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

763 profile views
 1. Nja, ikke når du scorer 16 mål på 22 kamper. Da er du ganske effektiv, Obos eller ei. Hans evne til å skape ting på egenhånd og komme til sjanser er det som gir meg troa. Han er langt fra ferdig utviklet og kommer bare til å bli bedre og bedre. Brustad og Boli herjet ikke på lik linje som Gift da vi var i 1.div sist men klarte seg bra i Eliteserien. Pallskog vet vi alle om. Tipper Gift kommer til å ha en kjempe sesong, bare nyte at han spiller i vår drakt så lenge vi kan. Dio er mye skadet ja, så det er en risk. Men klarer vi å få han på en ett års kontrakt uten å sprenge banken for det så er det en sjanse verdt å ta. Mener Dio på en god dag er kanskje den verste spilleren du kan møte i Eliteserien, mannen vet hvor målet står og vet hvordan du skal plage en midtstopper. Kanskje han er en sesong hvor han unngår mye skader og får i seg 20+ kamper, hadde vært fint om han var i STB drakt da ja.
 2. Vi kommer helt klart til å prøve, men tipper Enga og Godset er på ballen også. Friday som er ferdig i Godset, sier seg selv hvem dem vil gi alt for å hente. Vi bør også holde følge på DIO, har ikke signert noe ny kontrakt med ODD. Ja, han er mye skadet men er fortsatt mål i han. Tror det vil være litt lettere med å hente DIO. Uansett så har vi allerede landets mest spennende spiss å følge i år og godt er det!
 3. Vi har aldri vært dårligere enn 9 plass i en opprykksesong. Tror det er realistisk at vi ender rundt der, aldri vært dårligere enn 6 plass sesongen etter heller. Uansett, veldig positiv utvikling på overgangsvinduet det siste året med spillere som Gift, Nico, Haugen og Krogstad på lengere kontrakter. Deilig å se spillere som Piggy og Hammy vise tegn til bedring og hadde en god høst sesong. Blir veldig spennende å se hvem flere vi henter inn nå og til sommeren. Helt annerledes enn hvordan det var for ett år siden, tror vi har gode år i vente.
 4. Kanskje vår beste spiller høsten 2021, deilig at han får full pre season med laget og LB også. Velkommen tilbake!
 5. Tror ikke det koster Enga så mye men de lever vel litt mer i håp enn noe annet. Har x-factor ja men har også bare spilt 28 seriekamper på 3 år og kun 3 mål, tror det er greit vi ikke satser der.
 6. Vi kunne kun bare basere det på hvordan han presterte for oss da han først var her. Tror det var litt mer håp at holdningene skulle bedre seg over tid, og tror ikke han oppførte seg nevneverdig dårlig da han var her i 1 omg. Skytte var klasse i 2019, tidvis blant Eliteseriens beste spillere den høsten, det er en grunn til at det var litt halleluja stemning da vi hentet han tilbake. Det er riktig at vi prøvde og syntes ikke styret kan klandres for mye for nøyaktig det. Du var glad da vi hentet Skytte tilbake, bare funket ikke tilslutt. Sånt skjer.
 7. Man kan være etterpå klok å si det var en skandale. Men det er ingen her som kan si at Skytte ikke var god for oss da han først var her, kanskje vår beste spiller høsten 2019. Kan forstå hvorfor vi hentet tilbake Skytte der og da. Funket godt for B/G, men ikke oss. Er nok ikke siste gang det kommer til å skje, sånn er fotball noen ganger. Tror vi skal slutte å undervurdere våre akadami spillere og selge for lett spess til andre lag i Norge.
 8. Det kan godt hende? Det er ingen tvil over at det var riktig! Reddet sesongen og pustet liv inn i laget og klubben etter han var borte. Da Kjønø fikk sparken lå vi på 5 plass, vi avslutter sesongen på 2 plass med 4 poeng ned til 3. Eirik Kjønø hadde ingenting å gjøre som hovedtrener for Stabæk, ikke god nok eller klar for rollen. Den ligger på styret, måtte dem lære av det. Bohinen har levert. Flaks eller ei spiller ingen rolle, opprykk var det eneste målet og det klarte vi! Det skal Bohinen ha mye skryt for. Ubeseiret og har gjort Nadderud til et sted vi henter 3 poenger, noe Kjønø slet veldig med. Deilig vi tok grep da vi gjorde og deilig med opprykk!
 9. Var på seriefinalen mot Sandefjord i 2005 og mot B/G i 2013, får ikke vært der i dag. Bare å slippe seg løs, kommer vel til å slå tilskuer rekorden post Covid i dag. Er dager som dette man husker ekstra som supporter, viktig at spillerene koser seg også! Ha en sikkelig fest før, under og etter kamp! Det er liv i klubben igjen, og det kjenner man! Tipper vi knuser MIF i dag og fjerner alt av umulig tvil på egenhånd. God kamp og grattis med opprykk!
 10. Henrik Udhal kan umulig være fornøyd med situasjonen i VIF så han må defintivt vekk etter sesongen. Udhal og Gift på topp med KNH eller Azemi som back up så ser vi bra ut der etter min mening. Fred Friday også bosman etter sesongen men scorer kanskje ikke nok, er bare 27. Hadde håpet på Granli retur men har startet dem siste 3 for AaB så får se der. Diop fra KBK også spennende, samtidig verdt å nevne Etzaz Hussain som har vært i Molde lenge nå. Mulig han vil hjem til Oslo området.
 11. Du har rett i at de andre lagene rett og slett ikke er gode nok, nivået generelt i Obos er veldig svakt. Vi traff også gull med Gift, der vi fant den nødvendige matchvinneren dem andre manglet. Har mye å si. Men er ganske sikker på at 2 plassen hadde glippet under Kjønø. Vi har tatt 13 av 15 poeng på hjemmebane under LB og slike tall så man aldri under EK. Hjemme formen var ikke god nok som viste til kun 3 (!!) hjemme seiere i år. Rykker ikke opp sånn, og fortjener heller ikke å rykke opp med slik hjemmeform. LB har gjort gode trekk, fått sikkelig fart på Azemi og Hammy, gitt sjansen til Metcalfe og holdt han i laget. Byttet Wernersson for Lange som har vært bra, Victor er bedre som innbytter. Syntes også Piggy er i sin beste periode denne sesongen, sett bedre ut under LB. Alt i alt så gikk det STB sin vei tilslutt, vi kan allerede se mot neste sesong! Gøy blir det.
 12. Kan si meg veldig enig mtp signeringene vi har gjort. Uansett så var Kjønø og Stabæk en veldig dårlig match hele veien, tegnene var der i fjor høst. Men spist er spist. La oss håpe vi har lært av dette nå. Føler litt synd på Kjønø nå, burde aldri fått jobben. Kan umulig hjelpe selvitiliten hans at ting har gått så bra etter han dro heller, men ønsker han lykke til uansett! Når det er sagt så er LB helt rå, at ting skulle bli bedre var forventet. Men at vi allerede skulle feire opprykk i nest siste runde var det vel ingen som hadde trodd. LB drikker gratis på Onkel Blaa neste lørdag håper jeg!
 13. Da håper jeg vi henter Ofkir! Er nok stor interesse rundt han også med tanke på at han er 26! Veldig spennede spiller, Sandefjord hadde allerede vært klare for OBOS uten han.
 14. Grattis med opprykk!! Ingen grunn til å snakke om hvis eller kanskje, dette er sikkert! Herlig å se SS i dag også, en smakebit på hva som kommer i årene fremover. Eliteserien 2023 - Lets fucking go!
 15. Er fortsatt muligheter her as. Får vi en tidlig scoring så kan alt skje!
×
×
 • Create New...