Gå til innhold

stbS

Bruker
  • Innholdsteller

    526
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    8

stbS vant dagen sist 27. Mars

stbS hadde mest likt innhold!

Omdømme

1 938

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

1 207 profilvisninger
  1. Stabæk support på topp og fullsatt bortesving! ☑️ Ligaens mest spennende unge spillere☑️ Ligaens beste stopper par☑️ Ligaens beste keeper☑️ En spiss som scorer mål☑️ Banker Enga☑️ Bob Bradley☑️ oooog Tabelltopp! ☑️ Herlig start på sesongen, lenge måtte det vare!
  2. For en signering!!! Kjempe keeper!
  3. Syntes Veum har sett brukbar ut så langt denne sesongen, håper han kan ha en fin utvikling utover sesongen. Har potensiale til å bli en topp spiller. Er vel bare spørsmål om tid før Daniel Granli tar turen hjemover også med nye Nadderud på vei. Filip Riise også spennende. At vi lot Metcalfe dra så lett er skuffende i etter tid. Han kunne vært bra under Bob, men noen ganger må spillere videre for å finne sin beste/bedre form. Syntes også de har en kjempe spennende trener. Rett plass, rett tid, rett trener osv..
  4. Bra start så langt! 4 poeng, en av de tøffeste borte kampene unnagjort og seier mot et godt Bryne lag. Spillet kommer til å sette seg over tid, men faen for noen spennende unge spillere vi har.
  5. Nå må vi ikke bøye oss over ved første bud fra Glimt eller Belgisk fotball. Tørr å holde på han, la han utvikle seg under Bob og Stabæk over tid. For en spiller han er!!
  6. Dio, that you? Stor fan!
  7. Om det blir Dio retur eller ikke, så er det uansett deilig å se han i STB klær. Om Dio hadde vært skadefri og vært hos oss ut sesongen i 2015, hadde vi vunnet gull da? Det tørr jeg å påstå! Søren meg ikke langt unna ialfall. Legend!
  8. Håper som folk er inne på at vi har scoutet han lenge. Bradley er utvilsomt glad i spillere med litt ekstra fart i seg. Utifra highlights så virker han spennende, stats er alltid litt hit eller miss når det kommer til nye spillere for oss. Hverken Høgh, Diomande, eller Junker badet i mål før dem kom til oss. Nå er heller ikke nivået skyhøyt i Obos og tørr å påstå at nivå 3 i Danmark kan vært på lik linje med Obos på mange måter. Vi har sett Bradley få mye ut av slike spillere, så jeg har litt troa på denne signeringen.
  9. La oss håpe det blir en nye Junker eller Høgh, og ikke en Kjerrumgaard. Men kan bli spennende, velkommen!
  10. Hmm, etter går dagens kamp er jeg kanskje litt usikker på unødvendig stall fyll. Vil ikke at det skal stå i veien for spille tid på spillere som Wendt og Spiten. Er åpenbart veldig spennende spillere som vi må bygge videre. Jeg tror dem kan bli drit bra! Diabate hadde et godt innhopp i går så det kan være en god super sub der. Eneste som er skummelt er hvis Opseth blir langtid skadet tidlig i sesongen. Hvis vi skal hente noen så bør det være en som kan bidra sikkelig fra dag, ikke en vi henter bare for å hente. Vi har gjort det litt for ofte de siste 11 sesongene.
  11. Helt enig! Det byttet snudde kampen rett og slett. Her har vi et viktig våpen! Wendt også kjempe spennende sammen med Olderheim. Spiten gjør seg ikke bort heller. Faen, for noen spennende unge spillere vi har på gang! Liker også det jeg ser av Roberts og Christensen. Men totalt sett så var det ingen stor kamp av oss, så vi tar det poenget her med glede.
  12. Vi har gjort mange bomkjøp og tulle signeringer ja. Men vi må også annerkjenne at ikke alle unge spillere kommer til å finne sin beste form hos oss. Det er helt umulig for alle klubber å få til. Noen ganger så må dem til nye steder, trenere, lagkamarater, miljø, trenings rutiner osv. Piggy er en sikkelig STB gutt, men vi må godta at det ikke har funket og han ikke har vært god nok. Stabæk og Piggy er ingen match på banen. Ønsker han masse lykke til videre! Håper du leverer varene og er på landslaget om noen år med Veum!
  13. I Eliteserien er det vanskeligere å holde det gående om det går i mot. I Obos går det fint, stort sett. De andre lagene taper og gir bort såpass mange poeng at det skader ikke å avgi poeng selv her og der. Det kommer til å skje. Kun en gang de siste 10 årene har et lag på 3 plass endt med mer enn 60 poeng. Stort sett er det alt fra 49-57 poeng på 3 plass. Det gir opp mot 12-15 kamper per sesong man kan tape poeng og fortsatt rykke direkte opp (så lenge vi ikker taper mer enn 6 kamper). Så lenge vi gjør jobben Nadderud og slår lagene nedover på tabellen på bortebane så bør det holde i massevis. Jeg tror vi ender på 1 plass i år.
  14. Er en good feeling rundt klubben. Ny stadion på vei, Bob Bradley som trener og syntes mange av ung gutta på vei opp nå ser veldig spennende ut! Nivået i Obos er såpass svakt at jeg er overbevist på direkte opprykk selvom det skulle bli litt poengtap her og der. Dette skal vi fikse! En uke igjen nå!
  15. Kunne vært en situasjon hvor vi kunne vært tålmodige og se hvordan det går frem til sommeren. Men har har vært SÅPASS svak at vi bare må hente inn noen før vinduet stenger. Tror også han klarte å spille seg ut av start 11eren mot Aafk i går. Har i det minste brukbar fart, om han klarer å forbedre det meste ved spillet sitte så er det mulig han kan bli en viktig spiller utover sesongen. Håper vi så klart!
×
×
  • Opprett ny...