Jump to content

stbS

Bruker
 • Posts

  130
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

stbS last won the day on November 9 2018

stbS had the most liked content!

Reputation

441

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

451 profile views
 1. Har sagt det før og sier det igjen! Troppen vi har er ikke så dårlig som tabell plassering og form tilsier. Det var så mye mer i dette laget og det så man i dag! Selvfølgelig har vi bedre spillere enn Sandefjord, kan bli moro mot Godset nå! Veldig viktig seier for Kjønø også, dette trengte han så inderlig.
 2. Kjør veldig billige billetter til denne kampen. Og typ 50kr billetten på Stabæktribunen? Er så viktig kamp, hadde vært rått med en nærmest fullsatt Nadderud! Pyro før avspark hadde vært rått. Om det er lov/blir godkjent. Må ha revansje fra cup kampen og 3 poeng. Dette laget trenger denne støtten og må kanskje minnes nøyaktig hvor mange som bryr seg og hvilken klubb dem spiller for! @Jon
 3. Den troppen vi har nå er ikke så dårlig som formen og tabell plaseringen tilsier. At vi skal ligge helt nederst og spille så ræva som vi gjør. Spillerene har null selvtitlitt, da hjelper det ikke med en trener som gir dem null motivasjon. Samtidig kampplaner, lag oppstillinger og bytter som virker som ble lært på Fifa kvelden før. Forstå meg riktig, hadde vært kult om Kjønø lyktes. Tror vi alle skulle ønske det. Men han skulle nok aldri fått denne jobben, kom for tidlig for han. Styret bomma. Stabæk foran alt nå, klubben blør. Sportslig og når det gjelder interessen rundt klubben. Styrker heller ikke sjansene våre med en ny Nadderud Stadion skulle vi ned en divisjon. Står vi med null poeng etter de neste 3, så må han gå. Da må man annerkjenne at det ikke funket. Prøve en siste gang på å redde sesongen og Eliteserie kontrakten.
 4. Uenig.. Har bevist veldig lite. Merkelige lag opp stillinger, forferdlige bytter og virker som han sliter med å motivere spillerene. Fotballen vi spiller er på nivå med 2012 laget vårt. Taktiskt er det ofte planløst, vi er desidert det kjedligste og dårligste laget i Eliteserien. Dette laget har mer i seg, det vet vi dem har! Kjønø har ikke klart å få det til å stemme. Ung og talentful trener, men det stopper der. Ser litt for tydelig at denne jobben kom 2-4 år for tidlig. Styret bomma, for en elendig sesong dem har hatt. Blir det null poeng etter Sandefjord, Godset og Brann så må han gå, ikke noe spørsmål en gang. Må prøve å redde sesongen.. Belsvik og Gaute ut sesongen, ny trener etter sesongen.
 5. Står vi med null poeng etter Brann kampen så må styret gjøre noe.. Dette er rett og slett altfor dårlig. Må prøve å redde sesongen da. La Belsvik få resten av sesongen med Gaute Larsen. Og så en ny trener fra og med neste sesong. Dette har jo ikke fungert i det hele tatt.
 6. Er enig i mye av det du sier. Han fortjener muligens en pre season og de først 8-9 rundene av neste sesong. Men ting kan ikke fortsette som nå, dette minner veldig om Billy tider. Vi er by far det kjedligste og trolig det dårligste laget i Elitserien akkurat nå. Fotballen vi spiller er helt planløst, lag oppstillingene er merkelige og spillerene virker helt tomme for selvtillit. Mye av det må Kjønø ta på sin kappe, selvom styret har hatt en sesong dem fort vil glemme. Blir det soleklar nedrykk og spill som i går, så er jeg veldig usikker på om Kjønø bør fortsette. For han har ikke akkurat bevist at han er mannen til å skyte oss rett opp igjen. For skulle det bli nedrykk, så er alt annet enn direkte opprykk godt nok. Jeg mener personlig at Kjønø må gå litt i seg selv, og virkelig annerkjenne at jobben hans ikke er bankers blir det soleklar nedrykk i år. Stabæk tåler nedrykk men usikker på om vi tåler 2-3 sesonger i Obos. En mer erfaren trener kan være nødvendig med en gang da. Interessen rundt Stabæk som klubb er ikke på sitt beste, og skal man ha ny stadion så må man spille i Eliteserien. Da kan ikke fotball som dette fortsette. Nedrykk i 2012 kunne man ikke gjort mye med, nedrykk i år føles unødvendig. Udyktighet vil være grunnen til det og det også fra treneren. For håpe sesongen snur fra og med neste kamp, mange kamper igjen. Men i går luktet det Obos lang vei. Dessverre.
 7. Tullete kommentar. Alltid,Uansett betyr vel ingen ting for deg? Ingen grunn til å logge på her når det går bra heller, eller møt opp på Nadderud/Ullevål dagen STB vinner serien og cupen igjen. Ja, greit å vaere oppgitt, men stb har vært i langt verre situasjoner enn dette. Men fortsatt så spiller vi i Eliteserien, sier litt om folka som jobber rundt klubben. Dyktige fotball folk og er helt sikker på at dette vil snu før eller siden. Vi er 4 poeng bak Tromsø med en kamp mindre spillt, klart vi kan snu det. Bjarmann må treffe godt med signeringene i sommer, gjør han det så tror jeg vi berger plassen greit. Blir en morsom høst, støtt laget og treneren! Basta
 8. Har ingenting med Skytte å gjøre. Men Han speakeren er litt av skjarmen med nadderud, Han har nok neppe vært helt edru på kamp i alle år.. La han bli 😂 litt morsomt har det alltid vært. Nå bor ikke jeg i Norge fortiden og har ikke vært på nadderud siden 2019 sesongen men tror vi prater om samme person! Legende spør du meg!
 9. Har også jobbet under helt andre omstendigheter enn IAO. Er ikke lett å hente spillere til STB med denne pandemien over hodet. Mener fortsatt han fortjener 1-2 overgangs vinduer til før man skal begynne å vaere veldig kritisk. Men er enig at han trenger en bra sommer, kan ikke bomme på signeringene fremover ellers lukter det OBOS.
 10. stbS

  Nadderud

  Herregud, vet ikke om jeg skal begynne å le eller gråte. Er en kommune med 130,000 mennesker. Rett ved siden av Oslo og Asker. Det er masse mennesker det. Sett ut i fra befolkningen i Norge. Også mener hun at en stadion på 7000-8000 tilskurere blir er en veldig dum ide? Sett bort i fra Stabæk, I hvilken sammenheng eller arrangsjement klarer du å samle i snitt 3-7,000 mennesker ukentlig i Baerum? Ingen, rett og slett ingen?? Det er ikke bra for en kommune på 130,000 mennesker. Og det i en kommune med folk fra flere ulike bakgrunner. Dette er en stadion sammfunnet kan dra nytte av nå og langt inn i fremtiden, genrasjoner etter genrasjoner. Det handler om å skape sammhold i Bærum, et møte sted i helgene for unge og gamle, skape fine minner sammen og støtte noe som er lokalt mot resten av landet. Folk liker sånt, ikke bare i Norge men over hele verden. Uansett bakgrunn, kjønn, eller relgion så er Nadderud Stadion et fint møte sted å være for både venner og familie. Det har det vært LENGE. Så da vet vi at STB og Nadderud er det eneste stedet i Baerum som klarer å samle så mange mennesker ukentlig/hvert år, og da mener du at det å ikke skape nye, bedre, finere fasiliteter ikke er en bra investering for kommunen og for sammfunnet? Som da folk kan kunne dra nytte av i flere ti år, det vil også bringe flere folk på kamp. Et møte sted for enda flere folk! Alle er ikke glad i fotball nei, men fotball interessen i Bærum er stor. Folk bryr seg om Stabaek, en ny stadion kommer til å gjøre mye. Hvis Stabaek blir et topplag igjen, spiller ute i europa, topp kamper mot RBK,Brann, VIF, semi finaler i cupen. Osv. Da møter 8000+ opp, det må du ikke lure på. @Jon Fortsett å vær frekk, om det er det som må til.
 11. Noe status rundt DIO? Ser fra insta hans at han er i Oslo og har trent her i en god stund nå! Venter vel med å se om det kommer et godt tilbud fra utlandet, syntes det kunne vært best for han å signere en kontrakt med oss enten ut 2021 eller frem til sommeren for å vise seg litt frem. Finnes ingen bedre arena enn Stabæk for akkurat slikt, det vet han alt om. Håper det går i boks.
 12. Helt enig, fantastisk moro for dem! Vel fortjent, soleklart best. Syntes dog STB anno 2008 er bedre, vi vant gull i det jeg mener var Eliteseriens beste år, nivået på lagene var mye høyere. Er en grunn til at det nesten var 10,000 i snitt på kamp de årene dere. STB 2008 hadde spist opp Eliteserien i år. Se på Aalesund feks, herregud, få det bort..
 13. Gratulerer til akadamiet! Bare å printe ut denne troppen og lime det på alle vegger rundt Nadderud, sånt at alle unge spillere kan se nøyaktig hva du kun få til gjennom akadamiet i Stabæk. Best i Norge, by far!
 14. Nedrykk har ikke vært en diskusjon denne sesongen uansett, ikke fordi vi er så ekstremt gode. Men fordi lagene i bunnen er helt udugelig. Vi har har slått tilbake de gangene det har gått litt i mot, det har ikke lagene bak, og det kommer dem heller ikke til å gjøre. Alt i alt så har dette vært en bra sesong i mine øyne, 7 plass med syv kamper igjen er mer enn godkjent. Kommer nok til å ende rundt der 7-9 et sted. Tenk hvor vi kunne ha ligget med en sikkelig goalgetter på topp, krysser fingerene for DIO inn etter nyttår.
 15. stbS

  Nadderud

  At Stabæk har mange supportere er det ingen tvil over, er ikke alltid det kan virker sånn ettersom det var litt supporter flukt etter 2012, desverre. Kjenner til flere folk som dro på nesten hver hjemme kamp typ 2007-2011 som nå drar kanskje en eller max 2 ganger i året. Den nye stadion er så viktig for klubben og samfunnet, fotball interessen I Bærum er stor! Men dagens nadderud frister ikke alle. Ikke at det bør ha for mye å si, du er der for å se Stabæk! Men desverre har det en del å si for mange. Skjønner meg ikke på dem som ikke ser verdien av denne nye stadion. Ikke bare for klubben men for hele Bærum og nær samfunnet. 8,000-10,000 er perfekt. Stabæk er mer enn store nok til å fylle 10k I ny og ne. Spesielt kvelder I europa, dem kommer. Og når vi vinner gull igjen, fordi det kommer også. Vi blir best igjen, men uten ny stadion på plass blir det vanskelig. Håper dem setter i gang snart. Med en gang den er på plass, stakkars resten. Her kommer de blaa!
×
×
 • Create New...