Jump to content

stbS

Bruker
 • Posts

  153
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

stbS last won the day on November 9 2018

stbS had the most liked content!

Reputation

501

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

494 profile views
 1. Han trenger både resultatene og godt spill. Det er vel situasjonen han og klubben har satt seg i. Dette nedrykket var fullstendig unødvendig.. Men når vi først er der så har vi mye å bevise, vi er en av de soleklar opprykks favorittene og er best vi fremstår som akkurat det. Spesielt om vi vil ha folk på Nadderud denne sesongen. Har en jobb å gjøre, og det som skjer på treningene, før kamp, underveis og etter må bli bedre. Tiden vil selv vise, men la oss håpe Kjønø har lært av feil og klarer å bygge det laget vi håper han kan.
 2. Presset er enormt på Kjønø, må levere fra første runde. Har tvil på om Kjønø er mannen men jeg håper jeg tar feil. Nå har han vært her i ett år samtidig så får han en full pre-season som hovedtrener. Det kan love godt men vi blir alle klokere etter de 10 første rundene. Trenger god hjelp fra Bjarmann på overgangsvinduet, presset er like stort der. Så vil ikke bare peke på Kjønø. Levere nå! Vis oss hvorfor Moe og co aldri var i tvil. Bygg det laget vi alle kan være stolte av! Forhåpentligvis er denne sesongen starten på en fin reise for Stabæk som klubb.
 3. Vi trenger en sikkelig spiss som vet hvor målet står! Kommer til å være mange kamper som vipper, da trenger vi en på topp som får til ting på egenhånd og gjerne trenger bare den ene sjansen! Vi hadde aldri rykket opp uten Stokkelien i 2013.. Skal vi ha gode sjanser for direkte opprykk så må vi ha en ny spiss som scorer opp mot 15 eller mer! Ellers så hadde en ny VB, sentral midt og en på vingen også vært gull verdt!
 4. Spennende. Dette kan man like! Hvis Bjarmann og Kjønø får fortsette så håper jeg dem gir en forklaring til oss supportere på hvorfor. Er vel de som har hatt hovedansvaret for de sportslige svake resultatene i 2021. De er grunnen til at vi spiller i Obos i år. Men enig at vi som klubb trenger med dybde og struktur over de neste årene, så klart det er flere som må evaulures. Så glisent som Nadderud var i fjor, det går bare ikke. Her er det flere som må på jobb! Godt å vite at ting skjer uansett. Håper det kommer noe ut av det også, det kan være starten på noe veldig bra.
 5. Det er smått utrolig at han får fortsette etter min mening.. Og at styret mener at han og Wiggen er nøyaktig det vi trenger. Men valget er tatt, og da er det bare å ønske Kjønø og Wiggen lykke til med pre season, håper dem motbeviser og bygger ett lag vi kan være stolte. Vi blir alle litt klokere etter de første 10-12 rundene av neste sesong uansett. Bare håper ikke dette valget koster oss direkte opprykk..
 6. Kjønø var en gamble som ikke funket. Vi rykket ned og har spillt elendig fotball.. Veldig lite som tilsier at han er mannen til å skyte oss rett opp igjen. Man ser klart og tydelig fra Nadderud i år at folk ikke går bananas for Kjønø Stabæk. Mannen er 30 og har mye å lære fra dette nivået. Det tar tid, er helt sikkert på at Kjønø blir en bra trener en dag. Akkurat nå er han ikke god nok for Stabæk fotball. Synd men ikke verdens undergang. Han har ikke klart å motivere denne troppen i år. Er litt svada med det "la oss se frem til sommeren". Stabæk skal rykke opp, vi trenger 3 poengere fra første runde!! Unødvendig å gamble noe mer. Vi trenger nye stemmer rundt trenings feltet og et helt annet energi. Da tror jeg neste sesong kan bli bra.
 7. Rekord tøff Obos ligaen neste sesong. Opprykk blir ikke lett, vanskeligere enn i 2005 og 2013. Morsom sesong kan det bli, men vi trenger utvilsomt en ny trener. Kun opprykk er godt nok, vi må fikse topp 2.
 8. Vidar Jonsson hos Sandefjord? Har en kontrakt som går ut etter sesongen. 11 mål og 4 assist er ikke dumt. Kan være en fin spiller å ha med til Obos.
 9. Hadde aldri rykket opp i 2013 uten Stokkelien. Trenger en sikkelig målscorer som kommer til å avgjøre de dritt kampene som vipper litt.
 10. Det er greit nok at han møtte opp på Blaa, ingen som sier noe på det, hyggelig osv. Men han er nok klar over at dette nedrykket var veldig unødvendig og at jobben henger i et veldig tynn tråd. Da han ble ansatt så var nok nedrykk noe vi absolutt ville unngå for alle penga.. I går ble en åpenbaring over at jobben som er gjort dag inn dag ut på trenings feltet og før/underveis/etter kampene ikke har vært godt nok i det hele tatt. Har vært for svakt for ofte og verdt å nevne at jeg syntes vi spiller DRITT kjedelig fotball. Jeg har ingen tro på direkte opprykk med han og Wiggen. Jeg tror han er ferdig, alt annet ville vært veldig overraskende. Dette nedrykket trengte vi ikke, og er åpenbart at dette burde vært ungått. Selvfølgelig skulle vi ikke rykke ned til jævla Obos..
 11. Han ble ansatt fordi styret mente at endringer måtte skje. Det å ligge på 15 plass er selvfølgelig ikke godt nok. Og at Stabæk ikke skal rykke ned. Og hva skjedde? Slutt med det tullet her nå, selvfølgelig skulle vi ikke rykke ned!! Kjønø er ikke god nok, og må gå. Treningene har åpenbart ikke vært gode nok, kamplanene det samme, og det å motivere spillerene ser man han ikke klarer. Han sliter også med å gjøre riktige grep underveis i store deler av kampene i år. Ingangen til kampene er ofte ok, men ikke mer enn det. Lag oppstilligene også ofte merkelige. Skulle Kjønø bli, så ses man fortsatt på Nadderud. Stabæk Fotball alltid først, men ville vært veldig skuffende og overaskende om vi starter runde 1 av neste sesong med han som hovedtrener. Takk for innsats, men dette nedrykket var unødvendig. Og jeg mener Stabæk som klubb kan få en betraktlig bedre og erfaren trener til å lede oss tilbake til Eliteserien neste sesong.
 12. Han har vel ikke noe valg. Flau sesong og et helt unødvendig nedrykk.. Vet at jobben henger i et veldig tynn tråd. Forhåpentligvis er han ferdig som hovedtrener, alt annet ville vært veldig merkelig.
 13. Lars Bohinen er ledig og er nok en naturlig favoritt. 8 plass er godkjent for S08. Spess når dem holdt på å rykke ned i både 2019 og 2020. Han har ledet et lag tilbake til Elitserien tidligere, og kjenner STB godt.
 14. Kjønø out.. Står på mitt. Skulle det ende med direkte nedrykk så må han gå.. Det gjorde det. Nedrykket er fullt fortjent, kampen i dag gir meg lite motivasjon over at Kjønø er mannen som skal skyte oss tilbake til Eliteserien.. Tamt, planløst, umotivert og kjedelig. Sånn har det vært sinnsykt mange ganger i år. Alt annet enn DIREKTE OPPRYKK er godt nok, Kjønø er nok ikke mannen for det. Det så vi alle i dag. Takk for instatsen, men Stabæk fortjener bedre og det gjør faen meg Stabæk Support som har vært fantastiske i år.
 15. Herregud Azemi få hodet på den ballen da!, nydelig innlegg! Få det bort etter sesongen.. Ikke Stabæk spiss verdig
×
×
 • Create New...