Jump to content

stbS

Bruker
 • Posts

  224
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

stbS last won the day on June 13

stbS had the most liked content!

Reputation

788

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

600 profile views
 1. Han bør starte alle kamper fremover, Azemi som back up. Morsom kamp, gøy å se på!
 2. Mjøndalen toget har stoppet opp, Ranheim er vi bedre enn. 2 plass er vår å tape!! Direkte opprykk er det eneste som er godt nok, mer enn overkommelig pga troppen vår og lagene rundt varier veldig og kommer til å avgi flere poeng i år. 1 plass fikser Brann, bare å sende dem opp allerede. Nivået i Obos har vært skuffende, og veldig svakt til tider. Er så skandale om vi ikke ender på 2 plass og fikser direkte opprykk. Uten at jeg skal grave for mye i det igjen, så har vi en ting som står i veien for at vi ikke ligger der oppe med Brann, det er Kjønø. Må begynne å vinne de jævla hjemme kampene, få lagene som MIF, Ranheim og Sogndal litt bak oss.
 3. Skjer nok ingenting før etter FFK og MIF kampen, stor test. Dem kommer til å legge seg bakpå og satse på kontringer spess FFK. De har også gode kontrings spillere. La oss håpe for Stabæk sin del at vi vinner begge 2, er viktig om vi skal direkte opp igjen. Men Kjønø sin stilling må vurderes sterkt av styret nå, dem har ikke noe valg. Tilskuersnittet på Nadderud har vært elendig under Kjønø, og med tanke på hvor mange likes @mbh sitt innlegg fikk i går så er det tydelig at det er mange også på forum har gått lei av prosjekt Kjønø. Dette er de som bryr seg om Stabæk mest. Vi trenger noe nytt, Stabæk kan bedre og supporterene fortjener bedre. Men nok om dette nå, han leder kampene mot FFK og MIF, la oss håpe på årsbeste og 6 poeng!
 4. Godt skrevet Ingo, og skjønner at det å slenge dritt mot ansatte i STB ikke er det beste. Det å henge ut treneren er ikke hyggelig, men de som skriver det ser det kun fra Stabæk sitt beste og fordi dem bryr seg veldig mye om klubben. Nadderud er ganske tom, de som pleide å dra på kamp har sluttet, de som dro hele tiden dem drar noen ganger. Interessen rundt Stabæk er ikke det samme blant dem unge som det var for 10-20 år siden. Nedrykk i fjor var helt unødvendig etter min mening, kunne og burde vært unngått. Og når det gjelder Kjønø, så er han en fin fyr for all del. Men jeg syntes Stabæk fotball klarer bedre enn det, og kan få en bedre og mer rutinert hovedtrener som kan få enda mer ut av denne troppen samtidig skape mer entusiasme blant fansen. Vi har hatt en ok + sesong, holder nullen osv, taper lite. Men det er forventet, vi har en sterk tropp, med enkelt spillere som helt klart holder Eliteserie nivå og ikke OBOS. Vi er et topp lag i Obos, og skylder ikke så mye Kjønø magi akkurat. Med en god og rutinert topp trener hadde vi ligget på 1-2 plass og da tror jeg det også hadde vært flere inn portene på Nadderud. Det er jeg sikker på.
 5. Ja han er tung i kroppen, men han har en spilleforståelse bedre enn de fleste i OBOS samtidig en passnings og skudd fot som vi alle vet mye om. Flere uker med riktig trening så kan ting stemme mer og mer. Har tro på at Luc fortsatt kan bli viktig, en super sub mot slutten av sesongen. Ville ikke overrasket meg om han endte sesongen med 3-4 mål poeng.
 6. Vi vinner aldri cupen med Kjønø, med en gang vi møter et topp eliteserie lag så er det hodet og ræva ut som mot Godset i fjor. Vi ligger der vi ligger i serien pga troppen vi har, ikke pga Kjønø. Det er tydelig, vi kan få til så mye mer med denne troppen. Men det stopper ved Kjønø, det har de fleste skjønt. Derfor blir det normalt ikke stor interesse.
 7. Folk gir faen i Kjønø Stabæk. Jeg er glad i klubben, men det Stabæk laget jeg har hatt minst interesse for er defitintivt Kjønø Stabæk. Det blir vanskelig å få nye og gamle supportere på kamp da. Vi spiller kjedlig fotball, det går treigt, og som du sier null til veldig lite progresjon. Samme greiene hele tiden. Tegnene var der hele høsten, og mye av det samme i år. Er glimt her og der men det skylder at vi har en veldig bra tropp, spiller på et nivå under og rett og slett har bedre spillere enn lagene vi møter. Det redder jobben hans alene opp til nå. Det har ALDRI vært kjedligere å være STB fan, etter min mening. Og har fulgt med i over 20 sesonger.
 8. No worries, er nok kurs om det snart. Husk pen og papir.
 9. Vi trenger ny spiss jo, det var klart før sesongen også.. Ny spiss og en Luc Kassi i form kan fort være forskjellen på kvallik og direkte opprykk, sånn jeg ser det.
 10. Så denne Metcalfe var ikke noe særlig altså? Har ikke sett 2 lags kamper, og har så vidt spilt for A laget. Tror vi skal vente med å signere prøve spillere etter vi har sett dem i 2-3 kamper og 4-5 uker med trening før signerer. Var nok ikke så dyr, men still. Gambler man ikke så vinner man ikke er det jo noe som heter også. Kostadinov inn for Edwards i neste kamp, syntes han er litt undervurdert og har mer å gå på. Skadene har ikke hjulpet men tror han kan bli en bra squad spiller på sikt, det trenger vi.
 11. Byttet som fikk dem inn i kampen igjen, veldig svak. Men den satt langt inne, 3 poeng!
 12. Det hammy byttet har ikke fungert i det hele tatt.. Må gjøre noen bytter med en gang, vi har jo ikke ballen i mer enn 2 trekk!
 13. Nivået i Obos er svakt, selvfølgelig skal en klubb som Stabæk slå disse lagene uavhengig av deres statistik fra i fjor osv. MIF, Start, Ulf, Ranheim, FFK og Sogndal kommer til å avgi mye poeng her og der. Det er viktig at vi ikke gjør det samme, vi er bedre enn dem og klart jeg forventer mer fra STB. Kun Brann har en sterkere tropp enn oss. MIF har en bra trener, og kjenner til OBOS lagene ekstremt godt. Derfor er dem oppe å nikker, men spiller for spiller er dem ikke all verden. Det at vi pisker lag noen ganger er kun pga vi har bektraktlig bedre spillere og holder et høyere nivå, er vel en grunn til at det var fest her inne når troppen var klar før først runde. Derfor overrasker det ikke meg at vi klarer å slå lag som Ranheim, Raufoss, Åsane osv. Det er forventet, vi er STB for faen. Vi hører hjemme i Eliteserien! Når det er sagt, seier i dag, 3 plass inn mot pausen er godkjent, og Kjønø er fredet for nå. Og det skal han ha applaus for. Opprykk er forsatt det eneste som er godt nok i årets sesong. Borteformen er bra, og lenge måtte det fortsette. Vi må starte å vinne hjemme kamper også. I dag er en fin dag til nøyaktig det.
 14. Jepp, enig med deg der. Start, Ulf, Sogndal og FFK har skuffet. De kommer til å holde på litt sånn gjennom hele sesongen.. Har vanskeligheter med å se MIF holde helt ut, var allerede tegn til nøyaktig det mot Ranheim. Brann rykker opp garantert. Fikser vi 11 poeng på disse kampene så er det litt skuffende men vi henger fortsatt godt med, og er noe vi kan leve med. Og veldig enig med det kvalikkspill tullet, direkte opprykk er det eneste som er godt nok, og med tanke på hvordan de lagene rundt oss har skuffet så bør dette være mer enn mulig. Fikser vi ikke direkte opprykk så skylder ikke det uflaks. men udyktighet, og denne udyktigheten har vi vist på hjemme bane så langt. Hjemmeformen har vært skrekkelig under Kjønø, men i dag forventer jeg 3 poeng, selvom det skulle vært det styggeste målet av Pedersen i det 87 min og 1-0. Må bare hente de 3 poenga hjemme. Og må lage det til en vane å vinne på Nadderud, spess i Obos.
×
×
 • Create New...