Jump to content

stbS

Bruker
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

stbS last won the day on November 9 2018

stbS had the most liked content!

Community Reputation

378

About stbS

 • Rank
  i ferd med å etablere seg

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

370 profile views
 1. Noe status rundt DIO? Ser fra insta hans at han er i Oslo og har trent her i en god stund nå! Venter vel med å se om det kommer et godt tilbud fra utlandet, syntes det kunne vært best for han å signere en kontrakt med oss enten ut 2021 eller frem til sommeren for å vise seg litt frem. Finnes ingen bedre arena enn Stabæk for akkurat slikt, det vet han alt om. Håper det går i boks.
 2. At det I det hele tatt har vært spørsmåls tegn rundt Janne er direkte merkelig. Har jeg sagt I hele år.. 8 plass er en sterk prestasjon, Vi er mye bedre enn lagene bak oss, det så man tidlig. Det eneste som skiller oss fra de 3-4 lagene foran oss er en sikkelig mål scorer/ spiss av høy klasse. Kristiansand er ikke bedre enn oss. Men dem har pellegrino. Det gjør mye. Handle bra og smart nå Bjarmann så kan Stabæk bli et helvette å møte. Godset gruer seg spesielt allerede. Top 5 er ikke umulig neste år, langt I fra. Kommet langt, og det Skal janne ha mye ros for. Legende rett o
 3. Helt enig, fantastisk moro for dem! Vel fortjent, soleklart best. Syntes dog STB anno 2008 er bedre, vi vant gull i det jeg mener var Eliteseriens beste år, nivået på lagene var mye høyere. Er en grunn til at det nesten var 10,000 i snitt på kamp de årene dere. STB 2008 hadde spist opp Eliteserien i år. Se på Aalesund feks, herregud, få det bort..
 4. Gratulerer til akadamiet! Bare å printe ut denne troppen og lime det på alle vegger rundt Nadderud, sånt at alle unge spillere kan se nøyaktig hva du kun få til gjennom akadamiet i Stabæk. Best i Norge, by far!
 5. Nedrykk har ikke vært en diskusjon denne sesongen uansett, ikke fordi vi er så ekstremt gode. Men fordi lagene i bunnen er helt udugelig. Vi har har slått tilbake de gangene det har gått litt i mot, det har ikke lagene bak, og det kommer dem heller ikke til å gjøre. Alt i alt så har dette vært en bra sesong i mine øyne, 7 plass med syv kamper igjen er mer enn godkjent. Kommer nok til å ende rundt der 7-9 et sted. Tenk hvor vi kunne ha ligget med en sikkelig goalgetter på topp, krysser fingerene for DIO inn etter nyttår.
 6. stbS

  Nadderud

  At Stabæk har mange supportere er det ingen tvil over, er ikke alltid det kan virker sånn ettersom det var litt supporter flukt etter 2012, desverre. Kjenner til flere folk som dro på nesten hver hjemme kamp typ 2007-2011 som nå drar kanskje en eller max 2 ganger i året. Den nye stadion er så viktig for klubben og samfunnet, fotball interessen I Bærum er stor! Men dagens nadderud frister ikke alle. Ikke at det bør ha for mye å si, du er der for å se Stabæk! Men desverre har det en del å si for mange. Skjønner meg ikke på dem som ikke ser verdien av denne nye stadion. Ikke bare for kl
 7. En slik omgang på en kald høst kveld på Nadderud er noe av det beste som finnes! Bør vinne med 3-4 her, bare å kjøre på!
 8. På det positive, og det er virkelig det eneste. Så liker jeg det jeg ser av Kostadinov! Fortsatt ung, men han blir ikke lenge i STB! Bra scouting av Stabæk nok en gang!
 9. Bjarmann sa på intervju før kamp at vi får se etter kampen på om vi må hente spillere eller ikke! Svaret er tidenes ja!! 2-3 spillere inn
 10. Er åpenbart at du er glad i Stabæk og holder deg veldig engasjert på det som skjer rundt klubben til enhver tid! Det skal du ha får! Klubben er ingenting uten fansen! Men det nedrykks tullet ditt har du holdt på med ukentlig siden du lagde en bruker her på forum! (Det har enda ikke skjedd forresten ? sjukt?!) Vi er ingen nedrykkskandidat i år, og det kommer vi heller ikke til å være. Vi er i en dårlig periode ja men det kommer til å snu med nøkkel spillere tilbake og kanskje en eller to spillere inn. Troppen er ikke perfekt, men godt nok med tanke på ressurser og råd vi ellers har til bok
 11. Noe nytt rundt Dio? En spiller som han er akkurat det vi trenger på topp. Da slutter man nesten helt å tape slike vippe kamper på hjemmebane som i går. 5 kamper uten seier på Nadderud er ikke greit, tror ikke nedrykk blir en diskusjon uansett. Ikke fordi at vi er så sykt gode, men syntes ikke lagene bak oss er noe særlig bedre. En type som Dio inn, Kassi får i seg 6-7 kamper til, enklere kamp program for Yaw å forholde seg til og Sammy Skytte satt på benken hele kampen for Glimt mot Start, lån ut sesongen bør vel ikke være helt umulig eller?
 12. Magefølelsen er bra i dag. Er underdogs på Nadderud og muligens et snev av undervurdering mot oss fortiden. Typisk kamp vi slår tilbake på, Brann må krige for poeng og levere soleklart års beste om dem skal ha 3. Tipper 2-1 til oss, taper ikke. Har sagt det før og sier det igjen, aldri tro du kan bare komme til Nadderud å ta poeng. Kom igjen Stabæk.
 13. Enig, kan fort bli det samme! STB bør sånn sett være favoritter til å hente med tanke på hvordan det gikk sist, men her er nok alle lag i Elitserien og Norden på ballen og som bare det. Telefonen til agenten er nok varm.
 14. Er lett med på magiske 100ern for Dio tilbake i STB. Han har flere ganger nevnt i ettertid at han spilte sin beste fotball i STB og at han trivdes veldig godt. Ikke helt umulig dette, ialfall frem til neste sommer.
 15. S08, Aalesund og Start dem neste tre! Kan bli bra dette, klarer vi 7-9 poeng der så er duket for top match på Nadderud mot Glimt den 30. Spennende tider!
×
×
 • Create New...