Jump to content

Midd

Bruker
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Reputation

17

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

252 profile views
 1. Det er vel bare syltynn teori nå som kan sikre 2. div fotball på Nadderud KG2 neste år. STB må vinne sine to siste med til sammen 15 plussmål, samtidig som Nybergsund og Odd begge taper sin neste - og spiller uavgjort i siste kamp. That's not going to happen.
 2. Midd

  Nadderud

  Merkelig diskusjon dette med innovervendte leiligheter: Det må jo være en fordel for Stabæk at verdiene i prosjektet blir høyest mulig. Da må boligene som kommer være attraktive. Det er mer attraktivt med utsikt inn på stadion enn utsikt inn i en tribunevegg. Jeg synes dette er bra løst på f eks Isachsen. For øvrig skal vel ikke vi være bekymret for at våre egne supportere blir sittende på egen terrasse bak bortelagets supportere...?
 3. Jeg tror man i antifanatisk ånd bør ta en mer pragmatisk holdning. Jeg vil påstå at det ikke er i Stabæks interesse å fyre opp under rivaliseringen. Det får Bærum ta seg av. Ved å bygge opp under hva Stabæk kan ha å tilby Bærum, kan Bærum-folk med positive holdninger til Stabæk (for det finnes mange av dem) etter hvert få øynene opp for hvilken kraft Bærumfotballen kan utgjøre dersom man samarbeider.
 4. Fire som per i dag står oppført som Stabæk-spillere i NFF Spillertropp har bakgrunn fra Bærum. Omholt-Jensen og Thomas, i tillegg til Hammer og Granli (og Rogne, Finstad m fl). De siste årene har Bærum junior i tillegg fanget opp mange av Stabæks spillere som ikke har kommet gjennom NTG/junior-nåløyet. Mye på det praktiske plan taler for et samarbeid, men det aller viktigste på Kadettangen (på alle nivåer) har alltid vært å slå Stabæk. Den holdningen utgjør det største hinderet for et formelt eller uformelt samarbeid.
 5. Overtal Elkjøp, XXL og Sandvika Storsenter til å kjøpe 200 kampbill hver. De 200 første som handler for minst 200 kr i butikkene lørdag formiddag får gratis billetter. Denne type produkt-bundling var forbudt tidligere, men lov nå. Kjør aviskampanje i forkant => Billig reklame for butikkene => reklame for Stabæk => flere tilskuere på kamp, bl a noen som ikke nødvendigvis ville vært på kamp ellers => økt kiosksalg, og økt støtte fra tribunen. Plasser alle "gratistilskuerne" sammen, behandle dem som VIP for en dag (gratis kaffe) og tilby dem redusert pris på sesongkort hvis de kjøper der og da. Hilsen "Lille-Ingo"
 6. Vinduet stenger mandag 31. mars, ved midnatt. Da må alle overganger være registrert hos NFF.
×
×
 • Create New...