Jump to content

GeirSJ

Bruker
 • Posts

  279
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

GeirSJ last won the day on March 22

GeirSJ had the most liked content!

Reputation

631

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Staaaaabæææææææææææk!

Recent Profile Visitors

869 profile views
 1. Men hvorfor spilles egentlig kampen på Intility? De har vel spilt på Ekeberg tidligere denne sesongen?
 2. Klappseter, så fint både for stående og sittende.
 3. Ottesen har nest flest målgivende i ligaen…
 4. Noe annet enn kunstgress er helt urealistisk. Selv om det er naturgress på Nadderud i dag så er Stabæk en kunstgressklubb allerede, det er ikke mange minuttene i løpet av en sesong som trenes på naturgress. Hvis Ståle skal få viljen sin med utvikling av naturgress-spillere trengs ikke én, men to naturgressbaner forbeholdt A-lag. En til trening og en til kamper. At kommunen skal investere mange hundre millioner i en ny stadion som kun brukes til A-lagskamper er i utgangspunktet urealistisk. At man i tillegg skal beholde (og vedlikeholde) den gamle gressmatta og bygge nye kunstgressbaner nye steder i området til aldersbestemte lag er både økonomisk drømmetenking og sykt lite effektiv bruk av areal. Så lenge fotballen i Norge i hovedsak finansieres av dugnad, kommuner og lokale sparebanker er det bare å venne seg til kunstgress og gjøre det beste ut av det.
 5. Fin drakt! Men videoen som teksten handler om ser jeg ikke noe til. Og lenka for å kjøpe drakt er død. Det samme er lenka øverst på stabak.no til nettbutikk..
 6. Jeg har ikke sett noen andre lag, men hvis vi ser på resulatene i treningskamper vil jeg si Start. De ser ut til å score mye mål og har et par bra resultater mot gode lag. Også fascinerende å se at noen klubber tilsynelatende bare har planlagt 5 treningskamper, mens flere har 10-11. https://www.norskfotball.com/blogg/obos-ligaen-vinterens-treningskamper-2022
 7. Spilte de 2x40 denne gangen også eller har de gått over til fulle kamper nå?
 8. Raufoss scorer på et brassespark faktisk. Andre gangen de kom seg fram på nesten samme måte, Pignatel er ute til høre for å gå i press og Raufoss kommer alene i rommet mellom han og Wangberg. Høiland som står feil plassert, eller hva tror dere? Han dekker i hvert fall ikke noen som helst der han står og ser på Raufoss sin mann få fritt spillerom.
 9. Førsteomgangen var jo noe helt annet enn mot Lillestrøm. Full kontroll på Raufoss, og flere sjanser. Men overkjøring framover var det ikke. Blir spennende å se om vi klarer å lage mål i 2.
 10. Det blir tøft å rykke opp, men til gjengjeld kan de jo bli mye kule kamper. Bortekamp på Ekeberg (eller spiller KFUM på Valle neste år også?), Nordre Åsen og Grorud er høydepunkter for meg. Og Fredrikstad har jo en av Norges fineste arenaer. Satser på at opprykk sikres i dramatiske hjemmekamper mot Ranheim eller Mjøndalen seint i oktober. Og sesong som varer fra April til Oktober da dere, digg! (later som om det ikke er aktuelt at stabæk må gjennom kvalifiseringskamper)
 11. Amir Jama som turte å holde på ball og prøve å gjøre noe med den i dag var også positivt.
 12. Vi spiller ikke bra i dag, men forsvarer oss bra og vinner ett poeng sammenlignet med Odd, Mjøndalen og Brann. Alle fire lagene har en kamp mot et topplag igjen. Brann og Mjøndalen har Glimt, vi har mot Rosenborg og Odd har et Viking som fremdeles har sjanse på sølvet. Mjøndalen og Brann skal i tillegg spille mot 08 og VIF som ligger på 7. og 8. plass på tabellen. Vi skal spille mot Odd som virkelig er i dårlig form. Med andre ord: Alt ligger i våre egne hender. Kvallikplass er mest sannsynlig. At Brann eller MIF skal gå forbi er mulig, men mindre sannsynlig nå enn tidligere. Neste helg spiller vi om sjansen til å få en skikkelig «finale» mot Odd i siste serierunde. RBK har ikke vunnet på en måned, finner vi igjen taktene fra kampen mot Kristiansund er alt mulig.
 13. Syns huske noen på forumet som etterlyste feiring av gode forsvarsprestasjoner. Yaw har tydeligvis fått memoet for han jublet skikkelig på flere redninger og gode forsvarsprestasjoner i går👍
 14. Noen runder med «Hanche Olsen er en av oss, hater enga og elsker å sloss» på bortetribunen på Intility igjen da? Var god stemning sist.
 15. Jeg har sett i reprise noen ganger. Tar litt tid fra det er direkte til det dukker opp som opptak hvis jeg husker rett, men ikke all verdens. Og hvis det fremdeles er direktesending er det bare å holde over hjørnet med stillingen når man går inn for å ikke spolere spenningen, og så spole seg tilbake til kampstart;)
×
×
 • Create New...