Jump to content

GeirSJ

Bruker
 • Posts

  265
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

GeirSJ last won the day on June 16

GeirSJ had the most liked content!

Reputation

591

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Staaaaabæææææææææææk!

Recent Profile Visitors

700 profile views
 1. Syns huske noen på forumet som etterlyste feiring av gode forsvarsprestasjoner. Yaw har tydeligvis fått memoet for han jublet skikkelig på flere redninger og gode forsvarsprestasjoner i går👍
 2. Noen runder med «Hanche Olsen er en av oss, hater enga og elsker å sloss» på bortetribunen på Intility igjen da? Var god stemning sist.
 3. Jeg har sett i reprise noen ganger. Tar litt tid fra det er direkte til det dukker opp som opptak hvis jeg husker rett, men ikke all verdens. Og hvis det fremdeles er direktesending er det bare å holde over hjørnet med stillingen når man går inn for å ikke spolere spenningen, og så spole seg tilbake til kampstart;)
 4. Bra innhopp av Wangberg, da. Fikk vel ca. 10 sekunder på banen, men rakk å vinne to hodedueller(!)
 5. Haha dømminga fortsetter å være uforståelig, ass
 6. Må jo sies at det er en ganske bra start av Stabæk å ligge over streken selv om vi enda ikke har spilt ett minutt fotball🤣 Brann har spilt tre kamper mer enn oss og ligger bak oss på tabellen.
 7. Hvem skulle trodd at det var på stopperplass det skulle være budkrig om spillerne i tippeligaen? Ikke mye informasjon ut over «millionbud» fra lsk her: https://direkte.vg.no/sportsdognet/news/kilder-til-vg-lsk-har-faatt-nei-paa-solholm-johansen-bud.GsIUZtTQr?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row17_pos1
 8. Når det er sagt, Nikki er nok lett å engasjere om miljøvennlige løsninger i arenaen. Problemet er bare at når det ender med kostnadsoverskridelser eller innsparinger er det alltid disse som ryker først i slike prosjektet, og den frykten blir jo ikke mindre av at det er Høyre som styrer kommunen da.
 9. (For redelighets skyld vil jeg først nevne at jeg er MDGer og kjenner Nikki Schei). Til saken: Jeg syns ikke vanskelig å forstå at man bør være kritisk til at en kommune skal investere så store summer i eliteidrett. Stabæk er tross alt en kommersiell aktør, og en slik arena vil jo i praksis være et bygg kun for det formålet. Den vil i veldig liten grad brukes av andre enn Stabæk, og med investeringskostnaden følger det også store vedlikeholdskostnader for et sånt bygg. Selv om sikkert mye av det vil dekkes av Stabæks leie så er det vel gode grunner til å tenke at det er en viss risiko knyttet til klubbens betalingsevne over tid;) Kommuner skal levere ekstremt mange viktige tjenester, og hvis man prioriterer en ting må andre viktige formål vike. Og selv om Bærum kommune relativt sett har god råd er alle kommunebudsjetter stramme. En flerbrukshall brukes av hundrevis av barn og unge «døgnet rundt» hele året. En elitearena vil brukes av to A-lag og noen aldersbestemte lag (gitt at det blir kunstgress da, med naturgress blir det vel stort sett bare 90 min x 15 hjemmekamper). Verdien for kommunen ligger i det Stabæk fotball skaper av engasjement, lokalpatriotisme, glede for publikum og fans, omdømmebygging og andre ringvirkninger. Det er ikke vanskelig å se at det dette også har variert kraftig over de siste femten årene. På toppen av det hele kommer fadesen med Telenor arena. Selv om kommunen ikke betalte for den, så gjorde de store endringer i krav og planer for Fornebu så Stabæk skulle få tomta. I praksis godtok de en «dårligere» by på Fornebu med de konsekvenser det får på lang sikt, mot at Boligspar eller hva de het ga bort tomta. Her må politikerne på den tiden ta en stor del av skylden for rotet, men for politikere som har kommet til senere er det jo ikke rart med litt ekstra skepsis til dette nye prosjektet. Jeg er for ordens skyld enda mer kritisk til måten Oslo kommune ga bort hundrevis av millioner i verdier til VIF kamuflert som en «tomtegave» da. De har i praksis bygd i stor grad for kommunens regning, og atpåtil får de garanterte leieinntekter tilbake fra kommunen gjernnom en 30 års leieavtale for skolen som ligger der. Siden arenaen sto ferdig har de slitt med økonomien, og lusker i gangene på rådhuset for å få omregulert den siste lille fliken som skulle være park til enda flere boliger så de kan tyne ende noen titalls millioner ut av den «tomtegaven».
 10. Tollås Nation har signert ny kontrakt ut 2021: https://vartoslo.no/gamle-oslo-jonatan-tollas-nation-valerenga-fotball/valerenga-kapteinen-forlenget--jeg-elsker-denne-klubben/280412
 11. Ad miljø og klimaaspektet: Granulat er en mindre utfordring på en lukket arena, sjansen for at granulat kommer på avveie er langt mindre og lettere å håndtere. Gress vil trives bedre i varmere klima, men det vil også bli våtere så framtidens klima trekker litt i begge retninger. Utfordring med naturgress er også at man må beslaglegge mye større areal, fordi man trenger flere baner for å dekke opp for trening og at man har flere lag som kunne brukt samme kunstgressbane. Også hadde det jo vært fett å kunne sett damene og herrene på samme dag en gang i mellom, da. Hvis terminslistene hadde gitt åpning for at de ble satt opp samme dag men forskjellige tidspunkt. Det er jo ikke mulig med naturgress.
 12. Da er kanskje Kinoshita på topp i denne, eller spilte Kassi kanskje ikke lenge nok til det?
 13. Hvis noen vil unngå eller ikke er fornøyd med appen så funker det veldig bra å bare lage en snarvei på hjemskjermen til nettsiden også, er jo veldig bra mobiltilpasset den nettsiden her. Både firefox og safari har funksjonen å lage snarveier på hjemskjermen, sikkert flere andre nettlesere også.
 14. Ble sendt ut noen ledige seter til medlemmer i dag tidlig, men er fullt nå. Men visstnok fremdeles ledige billetter til å se damene sikre opprykk i morgen!
 15. Jeg syns det har vært et positivt tilskudd til fotballen å ha en dyktig og oppdatert dommer som kommenterer kontroversielle avgjørelser og forklarer hvorfor med henvisning til faktisk regelverk og dommerveiledninger fra FIFA. Men så kunne det kasnkje blitt enda bedre hvis eurosport el. hyra inn en annen enn Edvartsen da.
×
×
 • Create New...