Jump to content

GeirSJ

Bruker
 • Content Count

  258
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

GeirSJ last won the day on June 16 2017

GeirSJ had the most liked content!

Community Reputation

530

About GeirSJ

 • Rank
  Mer å melde enn Bondevik

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Staaaaabæææææææææææk!

Recent Profile Visitors

596 profile views
 1. Når det er sagt, Nikki er nok lett å engasjere om miljøvennlige løsninger i arenaen. Problemet er bare at når det ender med kostnadsoverskridelser eller innsparinger er det alltid disse som ryker først i slike prosjektet, og den frykten blir jo ikke mindre av at det er Høyre som styrer kommunen da.
 2. (For redelighets skyld vil jeg først nevne at jeg er MDGer og kjenner Nikki Schei). Til saken: Jeg syns ikke vanskelig å forstå at man bør være kritisk til at en kommune skal investere så store summer i eliteidrett. Stabæk er tross alt en kommersiell aktør, og en slik arena vil jo i praksis være et bygg kun for det formålet. Den vil i veldig liten grad brukes av andre enn Stabæk, og med investeringskostnaden følger det også store vedlikeholdskostnader for et sånt bygg. Selv om sikkert mye av det vil dekkes av Stabæks leie så er det vel gode grunner til å tenke at det er en viss risiko k
 3. Tollås Nation har signert ny kontrakt ut 2021: https://vartoslo.no/gamle-oslo-jonatan-tollas-nation-valerenga-fotball/valerenga-kapteinen-forlenget--jeg-elsker-denne-klubben/280412
 4. Ad miljø og klimaaspektet: Granulat er en mindre utfordring på en lukket arena, sjansen for at granulat kommer på avveie er langt mindre og lettere å håndtere. Gress vil trives bedre i varmere klima, men det vil også bli våtere så framtidens klima trekker litt i begge retninger. Utfordring med naturgress er også at man må beslaglegge mye større areal, fordi man trenger flere baner for å dekke opp for trening og at man har flere lag som kunne brukt samme kunstgressbane. Også hadde det jo vært fett å kunne sett damene og herrene på samme dag en gang i mellom, da. Hvis terminslistene hadde g
 5. Da er kanskje Kinoshita på topp i denne, eller spilte Kassi kanskje ikke lenge nok til det?
 6. Hvis noen vil unngå eller ikke er fornøyd med appen så funker det veldig bra å bare lage en snarvei på hjemskjermen til nettsiden også, er jo veldig bra mobiltilpasset den nettsiden her. Både firefox og safari har funksjonen å lage snarveier på hjemskjermen, sikkert flere andre nettlesere også.
 7. Ble sendt ut noen ledige seter til medlemmer i dag tidlig, men er fullt nå. Men visstnok fremdeles ledige billetter til å se damene sikre opprykk i morgen!
 8. Jeg syns det har vært et positivt tilskudd til fotballen å ha en dyktig og oppdatert dommer som kommenterer kontroversielle avgjørelser og forklarer hvorfor med henvisning til faktisk regelverk og dommerveiledninger fra FIFA. Men så kunne det kasnkje blitt enda bedre hvis eurosport el. hyra inn en annen enn Edvartsen da.
 9. Vi var heldige at Bohinen ikke fikk rødt kort og. Riktignok dro dommeren opp det røde bare 5 min seinere, men det var jo bare feil kort? Har ikke noen mening om Edvartsen, men han la ut videoklipp av situasjonen:
 10. Jeg er glad ingen av våre debutanter gikk på en sånn totalblunder som Aalesunds back her ass. Har full kontroll på Edvartsen når pasningen slås, og så er han plutselig ti meter bak. Total fornedrelse når han løpes forbi enda en gang av Edvartsen inne i feltet.
 11. Han har enorme sko å fylle hvis vi regner han som erstatter for Hanche, men Valsvik på plass også kan han nok få ro til å vokse seg inn i dem. Blir kanskje ikke kamper som stopper, men kjempe om plass på høyrebacken ut sesongen?
 12. Hanche Olsen legger igjen millioner i klubbkassa og går fortjent til et utenlandseventyr, og Bjarmann erstatter med Sturla Ottesen (19, langsiktig) og Valsvik (27, lån). Å miste en bauta som Hanche ville uansett svekket laget, men dette må det da sies at Bjarmann har løst bra eller?
 13. Da ble det tommel opp fra M-A-N da. Kontrakt ut 2023.
 14. Man kan si hva man vil om Svein-Erik Edvartsen, men det er faktisk litt kult å ha en med toppdommerkompetanse som vurderer dommernes prestasjoner. De fleste fotballeksperter har jo spillerbakgrunn. Her er hans vurdering av gårsdagens to straffer:
×
×
 • Create New...