Gå til innhold

GeirSJ

Bruker
  • Innholdsteller

    281
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    4

Alt skrevet av GeirSJ

  1. Men hvorfor spilles egentlig kampen på Intility? De har vel spilt på Ekeberg tidligere denne sesongen?
  2. Klappseter, så fint både for stående og sittende.
  3. Noe annet enn kunstgress er helt urealistisk. Selv om det er naturgress på Nadderud i dag så er Stabæk en kunstgressklubb allerede, det er ikke mange minuttene i løpet av en sesong som trenes på naturgress. Hvis Ståle skal få viljen sin med utvikling av naturgress-spillere trengs ikke én, men to naturgressbaner forbeholdt A-lag. En til trening og en til kamper. At kommunen skal investere mange hundre millioner i en ny stadion som kun brukes til A-lagskamper er i utgangspunktet urealistisk. At man i tillegg skal beholde (og vedlikeholde) den gamle gressmatta og bygge nye kunstgressbaner nye steder i området til aldersbestemte lag er både økonomisk drømmetenking og sykt lite effektiv bruk av areal. Så lenge fotballen i Norge i hovedsak finansieres av dugnad, kommuner og lokale sparebanker er det bare å venne seg til kunstgress og gjøre det beste ut av det.
  4. Fin drakt! Men videoen som teksten handler om ser jeg ikke noe til. Og lenka for å kjøpe drakt er død. Det samme er lenka øverst på stabak.no til nettbutikk..
  5. Jeg har ikke sett noen andre lag, men hvis vi ser på resulatene i treningskamper vil jeg si Start. De ser ut til å score mye mål og har et par bra resultater mot gode lag. Også fascinerende å se at noen klubber tilsynelatende bare har planlagt 5 treningskamper, mens flere har 10-11. https://www.norskfotball.com/blogg/obos-ligaen-vinterens-treningskamper-2022
  6. Spilte de 2x40 denne gangen også eller har de gått over til fulle kamper nå?
  7. Raufoss scorer på et brassespark faktisk. Andre gangen de kom seg fram på nesten samme måte, Pignatel er ute til høre for å gå i press og Raufoss kommer alene i rommet mellom han og Wangberg. Høiland som står feil plassert, eller hva tror dere? Han dekker i hvert fall ikke noen som helst der han står og ser på Raufoss sin mann få fritt spillerom.
  8. Førsteomgangen var jo noe helt annet enn mot Lillestrøm. Full kontroll på Raufoss, og flere sjanser. Men overkjøring framover var det ikke. Blir spennende å se om vi klarer å lage mål i 2.
  9. Det blir tøft å rykke opp, men til gjengjeld kan de jo bli mye kule kamper. Bortekamp på Ekeberg (eller spiller KFUM på Valle neste år også?), Nordre Åsen og Grorud er høydepunkter for meg. Og Fredrikstad har jo en av Norges fineste arenaer. Satser på at opprykk sikres i dramatiske hjemmekamper mot Ranheim eller Mjøndalen seint i oktober. Og sesong som varer fra April til Oktober da dere, digg! (later som om det ikke er aktuelt at stabæk må gjennom kvalifiseringskamper)
  10. Amir Jama som turte å holde på ball og prøve å gjøre noe med den i dag var også positivt.
  11. Vi spiller ikke bra i dag, men forsvarer oss bra og vinner ett poeng sammenlignet med Odd, Mjøndalen og Brann. Alle fire lagene har en kamp mot et topplag igjen. Brann og Mjøndalen har Glimt, vi har mot Rosenborg og Odd har et Viking som fremdeles har sjanse på sølvet. Mjøndalen og Brann skal i tillegg spille mot 08 og VIF som ligger på 7. og 8. plass på tabellen. Vi skal spille mot Odd som virkelig er i dårlig form. Med andre ord: Alt ligger i våre egne hender. Kvallikplass er mest sannsynlig. At Brann eller MIF skal gå forbi er mulig, men mindre sannsynlig nå enn tidligere. Neste helg spiller vi om sjansen til å få en skikkelig «finale» mot Odd i siste serierunde. RBK har ikke vunnet på en måned, finner vi igjen taktene fra kampen mot Kristiansund er alt mulig.
  12. Syns huske noen på forumet som etterlyste feiring av gode forsvarsprestasjoner. Yaw har tydeligvis fått memoet for han jublet skikkelig på flere redninger og gode forsvarsprestasjoner i går👍
  13. Noen runder med «Hanche Olsen er en av oss, hater enga og elsker å sloss» på bortetribunen på Intility igjen da? Var god stemning sist.
  14. Jeg har sett i reprise noen ganger. Tar litt tid fra det er direkte til det dukker opp som opptak hvis jeg husker rett, men ikke all verdens. Og hvis det fremdeles er direktesending er det bare å holde over hjørnet med stillingen når man går inn for å ikke spolere spenningen, og så spole seg tilbake til kampstart;)
  15. Bra innhopp av Wangberg, da. Fikk vel ca. 10 sekunder på banen, men rakk å vinne to hodedueller(!)
  16. Haha dømminga fortsetter å være uforståelig, ass
  17. Må jo sies at det er en ganske bra start av Stabæk å ligge over streken selv om vi enda ikke har spilt ett minutt fotball🤣 Brann har spilt tre kamper mer enn oss og ligger bak oss på tabellen.
  18. Hvem skulle trodd at det var på stopperplass det skulle være budkrig om spillerne i tippeligaen? Ikke mye informasjon ut over «millionbud» fra lsk her: https://direkte.vg.no/sportsdognet/news/kilder-til-vg-lsk-har-faatt-nei-paa-solholm-johansen-bud.GsIUZtTQr?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row17_pos1
  19. Når det er sagt, Nikki er nok lett å engasjere om miljøvennlige løsninger i arenaen. Problemet er bare at når det ender med kostnadsoverskridelser eller innsparinger er det alltid disse som ryker først i slike prosjektet, og den frykten blir jo ikke mindre av at det er Høyre som styrer kommunen da.
  20. (For redelighets skyld vil jeg først nevne at jeg er MDGer og kjenner Nikki Schei). Til saken: Jeg syns ikke vanskelig å forstå at man bør være kritisk til at en kommune skal investere så store summer i eliteidrett. Stabæk er tross alt en kommersiell aktør, og en slik arena vil jo i praksis være et bygg kun for det formålet. Den vil i veldig liten grad brukes av andre enn Stabæk, og med investeringskostnaden følger det også store vedlikeholdskostnader for et sånt bygg. Selv om sikkert mye av det vil dekkes av Stabæks leie så er det vel gode grunner til å tenke at det er en viss risiko knyttet til klubbens betalingsevne over tid;) Kommuner skal levere ekstremt mange viktige tjenester, og hvis man prioriterer en ting må andre viktige formål vike. Og selv om Bærum kommune relativt sett har god råd er alle kommunebudsjetter stramme. En flerbrukshall brukes av hundrevis av barn og unge «døgnet rundt» hele året. En elitearena vil brukes av to A-lag og noen aldersbestemte lag (gitt at det blir kunstgress da, med naturgress blir det vel stort sett bare 90 min x 15 hjemmekamper). Verdien for kommunen ligger i det Stabæk fotball skaper av engasjement, lokalpatriotisme, glede for publikum og fans, omdømmebygging og andre ringvirkninger. Det er ikke vanskelig å se at det dette også har variert kraftig over de siste femten årene. På toppen av det hele kommer fadesen med Telenor arena. Selv om kommunen ikke betalte for den, så gjorde de store endringer i krav og planer for Fornebu så Stabæk skulle få tomta. I praksis godtok de en «dårligere» by på Fornebu med de konsekvenser det får på lang sikt, mot at Boligspar eller hva de het ga bort tomta. Her må politikerne på den tiden ta en stor del av skylden for rotet, men for politikere som har kommet til senere er det jo ikke rart med litt ekstra skepsis til dette nye prosjektet. Jeg er for ordens skyld enda mer kritisk til måten Oslo kommune ga bort hundrevis av millioner i verdier til VIF kamuflert som en «tomtegave» da. De har i praksis bygd i stor grad for kommunens regning, og atpåtil får de garanterte leieinntekter tilbake fra kommunen gjernnom en 30 års leieavtale for skolen som ligger der. Siden arenaen sto ferdig har de slitt med økonomien, og lusker i gangene på rådhuset for å få omregulert den siste lille fliken som skulle være park til enda flere boliger så de kan tyne ende noen titalls millioner ut av den «tomtegaven».
  21. Tollås Nation har signert ny kontrakt ut 2021: https://vartoslo.no/gamle-oslo-jonatan-tollas-nation-valerenga-fotball/valerenga-kapteinen-forlenget--jeg-elsker-denne-klubben/280412
  22. Ad miljø og klimaaspektet: Granulat er en mindre utfordring på en lukket arena, sjansen for at granulat kommer på avveie er langt mindre og lettere å håndtere. Gress vil trives bedre i varmere klima, men det vil også bli våtere så framtidens klima trekker litt i begge retninger. Utfordring med naturgress er også at man må beslaglegge mye større areal, fordi man trenger flere baner for å dekke opp for trening og at man har flere lag som kunne brukt samme kunstgressbane. Også hadde det jo vært fett å kunne sett damene og herrene på samme dag en gang i mellom, da. Hvis terminslistene hadde gitt åpning for at de ble satt opp samme dag men forskjellige tidspunkt. Det er jo ikke mulig med naturgress.
  23. Da er kanskje Kinoshita på topp i denne, eller spilte Kassi kanskje ikke lenge nok til det?
  24. Hvis noen vil unngå eller ikke er fornøyd med appen så funker det veldig bra å bare lage en snarvei på hjemskjermen til nettsiden også, er jo veldig bra mobiltilpasset den nettsiden her. Både firefox og safari har funksjonen å lage snarveier på hjemskjermen, sikkert flere andre nettlesere også.
×
×
  • Opprett ny...