Jump to content

loudness

FairFans
 • Content Count

  1,483
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

207

About loudness

 • Rank
  Mye større enn Allah
 • Birthday 02/08/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pattaya

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

904 profile views
 1. De har fått sin straff i form av bot, la det være med det. Trenger ikke dobbelt straff. Sikker på at de angrer, og ikke gjør det samme igjen.
 2. Støttes 100%. Vil være langt dårligere PR om det konstant er markeringer osv, kontra boikott.
 3. Lykke til, syns det er greit, bedre og låne ut så han får verdifull spilletid, i stedet for å varme benken. Kommer tilbake som en bedre spiller i Januar forhåpentligvis.
 4. Skal vi si 99 prosent sjanse for at vi ikke benytter oss av den? Kan ikke se for meg at vi kommer til å ta oss råd til det, selv om han storspiller ut året. Uansett, velkommen, måtte du bli en suksess, og dermed gjøre det umulig å ikke benytte seg av opsjonen
 5. Leverer du ikke i dag (dette vinduet), burde du rydde pulten din i morgen!!
 6. Hva har egentlig JJ vist, over tid, bortsett fra første perioden hos oss? imponerende det Cifuentes får til med med langt mindre? budsjett, sier ikke at han er en bedre løsning en JJ verken på kort eller lengre sikt, men syns ikke dette går rett vei eller. Men det er helt klart ikke bare der skoen trykker eller.
 7. Du snakker om Bohinen og Horneland, de er jo ikke veldig interessante løsninger, men hva med om man ser på hva som er ledig etter sesongen, som f.eks spanjolen i Sandefjord som ikke har signert ny kontrakt, hva kan han tilføre, på kort sikt og på lengre sikt som skiller seg ut fra JJ anno 2020?
 8. Men da kan jo du gjerne utdype det, du som vet alt, og kan alt...
 9. Nå har jeg ikke sett særlig mye av han spanjolen i Sandefjord, men han ser ut til å få til langt mer med enda mindre midler tilgjengelig, sier ikke at det betyr at han hadde tryllet hos oss.
 10. Hodene bør uansett rulle etter sesongen, ikke pga denne kampen men slikt ting er blitt, totalt uinteressant lag, ingen xfactor, ikke noe eller noen som skiller seg ut, en gjeng med grå mus....
 11. Flaut, hjelper ikke noe når de på brakka gir jevnt faen... skam dere, dra at skogen.
 12. Slapp av, vi bygger oss jo bare opp mot Europa, fy faen for noe lavmål. Helt helt helt på trynet, er de helt blinde på brakka, handlingslammet.
 13. Fy f for ett begredelig lag vi er, nå også defensivt
 14. Syns jo det blir helt feil å nevne kjempe videre mot Europa, når det nærmeste vi kommer dit er å selge rubbel å bit, spesielt ikke når vi ikke enda er sikret ny kontrakt, unner både Hanche og Bohinen og få reist ut, men det burde vært salg etter sesongen, syns det er helt krise, totalt mangel på ambisjoner.
 15. Støtter klubben/drakta - alt annet kommer i andre rekke.
×
×
 • Create New...