Jump to content

loudness

FairFans
 • Posts

  1,521
 • Joined

 • Last visited

Reputation

298

About loudness

 • Birthday 02/08/1982

Profile Information

 • Location
  Pattaya

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,549 profile views
 1. Nå må man skille vanlige arbeidstakere og privilegerte "artister". De kan jo eventuelt legge seg på ett nivå som minstelønnsmottakere, så kan man snakke om å skjerme de, her er det snakk om folk som får betraktelig mer penger for å gjøre "jobben" så da bør man kunne kalle en spade for en spade, ris å ros deretter. På tide at det sluttes med dette å sy puter under armene til fotballspillere, spesielt.
 2. Syns det er helt på sin plass, de får ta det til seg! De nyter skryt, så får de også tåle at når de driter seg loddrett ut så får alle høre det også, svensken får stor applaus fra meg, sånn burde det være.
 3. Hvorfor skal han ikke si det han gjør? Alt stemmer, det er ikke barn, det er privilegerte fotballspillere, det finnes ikke noe synd på de. Må tåle å få høre akkurat det der om man er såpass idiot på banen.
 4. Noen som skal nedover til Spania og Costa Blanca området i løpet av sommeren som kunne tatt med seg en nedover til meg?
 5. Utrolig at de ikke har forhørt/fått noe i stand med La Nucia kommnune, ett bedre anlegg og ett bedre område!
 6. Velkommen hjem, om en bare som konsulent
 7. Syns det er kritikkverdig at han fortsatt løper rundt i gangene, og at han drar på match for å se sin nye arbeidsgiver det burde være det siste han gjør her hos oss, adios!
 8. Viser jo hvor seriøse resten av gutta er!
 9. Vil jo si at, virksomheten ikke funker når man er i ferd med å rykke ned, så da burde vel det være grunn til å hente alle tilbake, å "piske" de! Denne snillismen burde man komme til livs.
 10. Ja, og det er nok ingen ting som kommer til å forandre seg fremover eller, slik som det har vært siste årene, kommer det til å fortsette fremover også, så lenge de samme personene sitter på toppen. Spiller lei seg og såret kortet, cry me a river!
 11. Nå spilte de på landslagsarenaen i går.
 12. Gjesp, alt som kommer fra den gjengen der er til å grine av! Total utskiftning, over hele linja er det eneste som hjelper, det er så hakk i plata.
 13. Blitt en trist og kjedelig klubb, det er andre ting som frister mer å gjøre matchdag en og se kampene, likegyldig til hvordan kampen ender, man vet jo at det er mer artig å se maling tørke en og se kampene, så gratulerer til styret å stell for å ha ødelagt klubben.
 14. Helt flott, skaper jo litt engasjement, så lenge man ikke er politisk korrekt så er det bare å kjøre på.
 15. Hadde gjort seg bedre uten den glorete reklamen, ikke noe å rope hurra for!
×
×
 • Create New...