Jump to content

loudness

FairFans
 • Posts

  1,497
 • Joined

 • Last visited

Reputation

229

About loudness

 • Birthday 02/08/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pattaya

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,120 profile views
 1. Dra til helvete med Kjønø og styret, sparken i morgen!! Noen forandringer, MÅ bare skje NÅ!!!
 2. Helt på trynet, burde heller fått ekstratrening, det er det eneste de har fortjent!!!
 3. Så mye galt som gjøres, så kan de vel sjanse med å sparke, eller sette Kjønø til side ut sesongen, sånn at vi har en liten sjanse til å holde oss. For det er helt klart at han ikke evner det.
 4. Hele styret og stell kan pakke sammen, for noen udugelige jævler. Her er det bare og forberede seg på OBOS. Går vel videre ned etter det, med dette evneveike styre og stell! Pisser på hele klubben.
 5. De har fått sin straff i form av bot, la det være med det. Trenger ikke dobbelt straff. Sikker på at de angrer, og ikke gjør det samme igjen.
 6. Leverer du ikke i dag (dette vinduet), burde du rydde pulten din i morgen!!
 7. Hodene bør uansett rulle etter sesongen, ikke pga denne kampen men slikt ting er blitt, totalt uinteressant lag, ingen xfactor, ikke noe eller noen som skiller seg ut, en gjeng med grå mus....
 8. Flaut, hjelper ikke noe når de på brakka gir jevnt faen... skam dere, dra at skogen.
 9. Slapp av, vi bygger oss jo bare opp mot Europa, fy faen for noe lavmål. Helt helt helt på trynet, er de helt blinde på brakka, handlingslammet.
 10. Fy f for ett begredelig lag vi er, nå også defensivt
 11. Syns jo det blir helt feil å nevne kjempe videre mot Europa, når det nærmeste vi kommer dit er å selge rubbel å bit, spesielt ikke når vi ikke enda er sikret ny kontrakt, unner både Hanche og Bohinen og få reist ut, men det burde vært salg etter sesongen, syns det er helt krise, totalt mangel på ambisjoner.
 12. Støtter klubben/drakta - alt annet kommer i andre rekke.
 13. Klarte ikke holde meg unna matchen, en liten opptur er det,synd vi ikke satte den siste der, men bare bygge på dette her, så kan det kanskje bli noe artigere fremover.
 14. Har ingen dårlig samvittighet, jeg må sitte oppe til utpå natta for å se matchen, og med ei datter som da våkner tidlig, gir det seg selv.
 15. Har ingen tro i det hele tatt på at vi får noe ut av denne matchen, skal planlegge å gjøre helt andre ting en og se dette.
×
×
 • Create New...