Gå til innhold

loudness

FairFans
  • Innholdsteller

    1 518
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av loudness

  1. Noen som skal nedover til Spania og Costa Blanca området i løpet av sommeren som kunne tatt med seg en nedover til meg?
  2. Utrolig at de ikke har forhørt/fått noe i stand med La Nucia kommnune, ett bedre anlegg og ett bedre område!
  3. Velkommen hjem, om en bare som konsulent
  4. Syns det er kritikkverdig at han fortsatt løper rundt i gangene, og at han drar på match for å se sin nye arbeidsgiver det burde være det siste han gjør her hos oss, adios!
  5. Viser jo hvor seriøse resten av gutta er!
  6. Vil jo si at, virksomheten ikke funker når man er i ferd med å rykke ned, så da burde vel det være grunn til å hente alle tilbake, å "piske" de! Denne snillismen burde man komme til livs.
  7. Ja, og det er nok ingen ting som kommer til å forandre seg fremover eller, slik som det har vært siste årene, kommer det til å fortsette fremover også, så lenge de samme personene sitter på toppen. Spiller lei seg og såret kortet, cry me a river!
  8. Nå spilte de på landslagsarenaen i går.
  9. Gjesp, alt som kommer fra den gjengen der er til å grine av! Total utskiftning, over hele linja er det eneste som hjelper, det er så hakk i plata.
  10. Blitt en trist og kjedelig klubb, det er andre ting som frister mer å gjøre matchdag en og se kampene, likegyldig til hvordan kampen ender, man vet jo at det er mer artig å se maling tørke en og se kampene, så gratulerer til styret å stell for å ha ødelagt klubben.
  11. Helt flott, skaper jo litt engasjement, så lenge man ikke er politisk korrekt så er det bare å kjøre på.
  12. Hadde gjort seg bedre uten den glorete reklamen, ikke noe å rope hurra for!
  13. Kjønø og styret skulle tatt hatten sin og gått allerede i fjor, snakk om å pisse på alle som er glad i klubben!
  14. Det enkleste er og bare bruke en VPN, som f.eks nordvpn, og se som normalt, da slipper du unna alle problemer.
  15. Fy faen for ett jævlig lag og klubb vi har blitt.
  16. Dra til helvete med Kjønø og styret, sparken i morgen!! Noen forandringer, MÅ bare skje NÅ!!!
  17. Helt på trynet, burde heller fått ekstratrening, det er det eneste de har fortjent!!!
  18. Hele styret og stell kan pakke sammen, for noen udugelige jævler. Her er det bare og forberede seg på OBOS. Går vel videre ned etter det, med dette evneveike styre og stell! Pisser på hele klubben.
  19. Janne trekk deg, nok er nok! Ta med deg hele det udugelige styret også på veien ut!!! Fy faen til lavmål!!
  20. Det er jo akkurat nå man må benytte seg av utskiftinger, så man faktisk har tid og mulighet til og forandre kursen før det er for seint, så jo han burde få fyken nå, ikke en kamp for tidlig. Og om styret ikke ser det, så bør de også stille sine plasser til disposisjon.
  21. Hva skal man trekke opp av positivitet da? Det er niks nada, må være lov og si det akkurat som det er.
  22. De har fått sin straff i form av bot, la det være med det. Trenger ikke dobbelt straff. Sikker på at de angrer, og ikke gjør det samme igjen.
  23. Leverer du ikke i dag (dette vinduet), burde du rydde pulten din i morgen!!
  24. Hva har egentlig JJ vist, over tid, bortsett fra første perioden hos oss? imponerende det Cifuentes får til med med langt mindre? budsjett, sier ikke at han er en bedre løsning en JJ verken på kort eller lengre sikt, men syns ikke dette går rett vei eller. Men det er helt klart ikke bare der skoen trykker eller.
  25. Du snakker om Bohinen og Horneland, de er jo ikke veldig interessante løsninger, men hva med om man ser på hva som er ledig etter sesongen, som f.eks spanjolen i Sandefjord som ikke har signert ny kontrakt, hva kan han tilføre, på kort sikt og på lengre sikt som skiller seg ut fra JJ anno 2020?
×
×
  • Opprett ny...