Jump to content

Sortebillen

Bruker
 • Posts

  143
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Sortebillen last won the day on December 13 2019

Sortebillen had the most liked content!

Reputation

349

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bekkestua

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

682 profile views
 1. Flybilletter i boks. Hvor samles tørste stb'ere før match?
 2. Metz på Fisketorget er booket for Stabækfans på søndag. Har ordnet 20% rabatt på pils (79 kr) og vi får lov til å spille av stb-låter der. Ryktes en haug med studenter som stiller
 3. https://www.eliteserien.no/nyheter/2021-speideren-skader-suspensjoner-3 I følge denne er Stabæk eneste lag i serien uten skader i troppen. Kan ikke huske sist vi hadde en 100% skadefri tropp, så dette er jo gledelige nyheter. Men er feks Kostadinov 100% klar?
 4. All den tid makskapasiteten på Nadderud har vært 4938 de siste årene, blir det jo vanskelig å bikke 5000. 2012-sesongen var vel siste år klokkesvingen var i bruk, og dermed siste sesong stadion hadde kapasitet på over 5000. Men - poenget ditt står seg likevel. Hvor mange ganger har Nadderud vært utsolgt siden 2013-sesongen, altså i de årene makskapasiteten har vært 4938? Kan vel trolig telles på én hånd? NM-semi mot Molde i 2014, toppoppgjøret mot RBK 2015 og nedrykksdramaet siste serierunde mot Godset 2018 er de eneste jeg kommer på i farta.
 5. https://www.instagram.com/p/CGngyYQHzMT/?igshid=15f9vjsucji4d Hele Akademiet bør sendes til Plassen og få en leksjon av bandygutta på hvordan «Stabækgutt-hei» skal gjennomføres etter seier. Alt for raskt tempo, alt for lite trøkk og feil tekst på slutten!
 6. Noen på trening i dag som så hvilken 11'er som ble drillet?
 7. Er vel ingen som mener det er farligere, men må jo være mer fornuftig å bruke han siste 35 min? Risikabelt å sløse bort en av de tre mulighetene vi har til å stoppe spille for å gjøre bytter allerede i 1 omg, hvis det kommer skader i 2 omg etter vi har gjort de to andre byttene. I tillegg tror jeg Kassi er mer nyttig siste 35 når motstanderne er slitne og seige.
 8. Har vi videresalgsprosenter på Boli mon tro? Kan jo håpe det drypper litt på klubbkassa om Boli herjer i CL
 9. Har du link til episoden? Finner den ikke verken på Dplay eller Eurosport Player.
 10. Mulig å få tilbake at det står tittelen på neste uleste tråd over der man trykker «Neste uleste emne»? Litt irriterende å ikke vite hvilken tråd man leser (med mindre man går den mer tungvinte veien via emnelisten).
 11. Når Pignatel ikke får komme inn nå, når skal han noen gang få spille?
 12. 1-0 Tokstad 9 min. Godset har åpnet klart best
×
×
 • Create New...