Jump to content

Forza

Bruker
 • Posts

  52
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Forza last won the day on November 17 2021

Forza had the most liked content!

Reputation

290

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

745 profile views
 1. Synes det er forbløffende lite diskusjon rundt formasjon, eller kanskje det bare er jeg som ikke har fått det med meg. 5-3-2 fungerer ikke med så defensive backer som det vi har. Det er det første som må endres dersom vi skal ha håp om å score noen mål.
 2. Vi spiller veldig mye oftere på ett/to-touch i år enn i fjor. Også bedre på å vende spill, samt å presse høyt i banen. Lovende takter, så blir det forhåpentligvis enda bedre med en måned til med trening. Ikke behøver vi forsterkninger i hvert eneste ledd lenger heller, så da er jeg forsiktig optimist for sesongen, og i hvert fall langt mer optimistisk enn etter LSK-matchen.
 3. Jeg tror vi er helt avhengige av en type som Næss for å få litt fart bakerst. Håper vi klarer å legge litt penger på bordet for å få han vekk fra Sarpestad.
 4. Jeg hadde rukket å glede meg til lørdags-kamper i OBOS, men de kamptidspunktene her er jo tragikomiske.
 5. Her var det snakk om en veldig konkret overskrift hos Budstikka etter en match som etter min mening var ganske god. I tillegg befinner oss i en situasjon hvor vi har alt i egne hender. Jeg har ikke opplevd forumet etter kampen som spesielt negativt. Fokuset er på kampen mot Odd. Jeg skulle bare ønske at lokalavisen kunne vært med på å mobilisere mot neste kamp, i stedet for å krisemaksimere så til de grader.
 6. Da tenker jeg vi sier takk til Budstikka. Er det egentlig mulig å bli mindre lokalpatriotisk? Eller er det for mye å be om at man heller fokuserer på at vi har alt i våre egne hender, og at det nå gjelder å mobilisere for å redde bygdas eliteserielag?
 7. Morsom lesing nå når man vet hvordan det gikk: https://twitter.com/StudioGlimt/status/1048994373902450695 Jeg er i hvert fall dritt lei årlig trener-skifte. Kanskje kan litt kontinuitet bære frukter etter hvert?
 8. "Janne fikk Nusa til å skinne"?? Dette er nok det dummeste jeg har lest på en veldig god stund. Janne rakk vel knapt å lære navnet på gutten før han ble solgt?
 9. Det her må gjøres til en fast greie. Studenter får dempet hjemlengselen ved å møte masse kjente, ta noen øl og synge seg hese. Med mer markedsføring fra klubb og support, samt ivrige blaa studenter som drar folk med slik som i dag, så kan man fylle bortetribunene i både Bergen og Trondheim.
 10. Liten avsporing jeg kom på når du skrev studentpris som ikke gjelder bortetribune. Rosenborg hadde en kampanje da vi møtte dem på Lerkendal for to år siden, "50 kr for studenter på hele stadion". "Hele stadion" gjaldt selvfølgelig ikke bortesupport. Kranglet en stund uten å komme noen vei, så ble fullpris på bortesupport. Sur som jeg var etter tapet klagde jeg dem inn til Forbrukertilsynet og fikk medhold. "Villedende markedsføring". Trodde ikke de kom til å gidde å lese gjennom 10% av klagen min en gang, så det moret meg godt da e-posten fra forbrukertilsynet tikket inn.
 11. Alle mann til Bergen! Helvete til viktig match. Billett bestilt.
 12. Veldig mye klaging på Eirik nå og attpåtil flere som mener han må gå (??). Vi har hentet inn en 30 år gammel trener. Da mener jeg det sier seg selv at man må være forberedt på å gi han tid. Når klubben først har tatt denne avgjørelsen synes jeg vi må stå for den. Mannen må få mulighet til å bygge opp et lag med kontinuitet, og dersom det innebærer ett år i førstedivisjon så får det være. Jeg har tro på Eirik av to grunner: 1. Han står for en ballbesittende og morsom fotball (selv om vi dessverre ikke har fått se fnugg av dette så langt) 2. Han fremstår for meg som veldig kompetent gjennom intervjuer. Peker konkret på hva som ikke er bra nok, og hva man må forbedre. Hadde han kommet med klassikeren "marginer i mot" hver kamp hadde jeg vært betraktelig mer bekymret. Han fremstår ikke som noen lettvekter, men heller en mann som med tid kan skape noe stort. Med Eirik tror jeg vi kan kjempe i toppen av Eliteserien om 3 år. Alternativt kan vi fortsette tradisjonen de siste årene med sparkinger i hytt og pine og konstant vaking rundt kvalik.
×
×
 • Create New...