Gå til innhold

Forza

Bruker
  • Innholdsteller

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    4

Forza vant dagen sist 17. November 2021

Forza hadde mest likt innhold!

Omdømme

344

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

1 285 profilvisninger
  1. Fra Budstikka: Man bygger altså en gågate i Sandvika på noen hundre meter til 640 millioner, og eneste diskusjonen går på om man skal ha norsk eller kinesisk stein. Hva er så spesielt med Nye Nadderud som gjør at det skal være så vanskelig å ta en beslutning akkurat her?
  2. Vi ligger på direkte nedrykk, men bestillingssystemet for salg av tredjedrakt (!) kokte over og folk er forbanna over å ikke få tak i drakt. Noen skriver om at nå blir disse sikkert solgt for heftige summer på Finn.no. Selv om jeg ikke fikk tak i selv så synes jeg dette er intet annet enn fantastisk, og håper de ikke vanner ut konseptet ved å lage flere. Gjør det heller til en årlig greie, hvor vi alle er grønne av misunnelse på de heldige som har fått tak i årets limited edition. Sånt blir det blest og engasjement av!
  3. Det er vel bare å kansellere alle billetter kjøpt etter at denne koden "løp løpsk" eller? For øvrig tydelig at vi ikke har spilt ordentlige interessante kamper mot lag med litt størrelse på supporter-basen sin på en stund, fordi den røren her er det ordentlig OBOS-klasse over.
  4. Brann-fansen spekulerer i om det kan komme opp mot to tusen bergensere på matchen. Her må det noen mekanismer inn som gjør at disse ikke er likestilt med STB-supportere når salget åpner. Kanskje kunne sesongkortinnehavere fått kjøpe flere billetter?
  5. Står over høytrykksspylingen, men slenger meg med på denne!
  6. Står at det er fordi Bohinen vil peke ut sin egen assistent. Det er for så vidt forståelig, selv om jeg gjerne skulle sett at han fortsatte.
  7. Vi spiller veldig mye oftere på ett/to-touch i år enn i fjor. Også bedre på å vende spill, samt å presse høyt i banen. Lovende takter, så blir det forhåpentligvis enda bedre med en måned til med trening. Ikke behøver vi forsterkninger i hvert eneste ledd lenger heller, så da er jeg forsiktig optimist for sesongen, og i hvert fall langt mer optimistisk enn etter LSK-matchen.
  8. Jeg tror vi er helt avhengige av en type som Næss for å få litt fart bakerst. Håper vi klarer å legge litt penger på bordet for å få han vekk fra Sarpestad.
  9. Jeg hadde rukket å glede meg til lørdags-kamper i OBOS, men de kamptidspunktene her er jo tragikomiske.
  10. Her var det snakk om en veldig konkret overskrift hos Budstikka etter en match som etter min mening var ganske god. I tillegg befinner oss i en situasjon hvor vi har alt i egne hender. Jeg har ikke opplevd forumet etter kampen som spesielt negativt. Fokuset er på kampen mot Odd. Jeg skulle bare ønske at lokalavisen kunne vært med på å mobilisere mot neste kamp, i stedet for å krisemaksimere så til de grader.
×
×
  • Opprett ny...