Jump to content

Forza

Bruker
 • Posts

  38
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Forza last won the day on September 15

Forza had the most liked content!

Reputation

184

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

417 profile views
 1. Veldig mye klaging på Eirik nå og attpåtil flere som mener han må gå (??). Vi har hentet inn en 30 år gammel trener. Da mener jeg det sier seg selv at man må være forberedt på å gi han tid. Når klubben først har tatt denne avgjørelsen synes jeg vi må stå for den. Mannen må få mulighet til å bygge opp et lag med kontinuitet, og dersom det innebærer ett år i førstedivisjon så får det være. Jeg har tro på Eirik av to grunner: 1. Han står for en ballbesittende og morsom fotball (selv om vi dessverre ikke har fått se fnugg av dette så langt) 2. Han fremstår for meg som veldig kompetent gjennom intervjuer. Peker konkret på hva som ikke er bra nok, og hva man må forbedre. Hadde han kommet med klassikeren "marginer i mot" hver kamp hadde jeg vært betraktelig mer bekymret. Han fremstår ikke som noen lettvekter, men heller en mann som med tid kan skape noe stort. Med Eirik tror jeg vi kan kjempe i toppen av Eliteserien om 3 år. Alternativt kan vi fortsette tradisjonen de siste årene med sparkinger i hytt og pine og konstant vaking rundt kvalik.
 2. Hører jo ikke Vålerenga kjerke på tv pga. $$. Nydelig!!
 3. En spiss som vet hvor målet står. Det har vi savnet på en stund, så jeg har troen på at dette blir en god signering.
 4. Skal vi beholde plassen tror jeg vi behøver såpass: - en ny stopper, ved siden av piggy - en ny venstreback - en ny sentral - en ny spiss Alle fire må kunne gå rett inn i startelleveren og heve laget fra dag én. Mye å be om? Ja. Men jeg tror ikke vi har så mye valg.
 5. Jeg digger det jeg. Gir litt nysgjerrighet og optimisme i en tid der det ikke er sånn supergøy å være blaa.
 6. Hvorfor ut med Lillevik? Husker han som veldig god sist gang han spilte.
 7. Synes Oddbjørn & co fortjener skryt for arbeidet de legger ned om dagen. Mye forskjellig innhold på det meste av plattformer, og selv om sikkert ikke alle har tid til å se disse lengre livesendingene synes jeg de begynner å bli veldig bra! Kudos
 8. Så du startoppstillingen vi hadde på søndag?
 9. Off drakt-topic, men mener å ha sett en dropbox-link med mange andre Stabæk-slagere samlet tidligere. Har du den også?
 10. Noen som kjenner til dette prosjektet?: https://footballheart.bigcartel.com/products Syntes denne her var riktig stilig i hvert fall.
 11. Hvis dette skulle stemme får vi vel håpe at han bare kommer for å redde Meling vekk fra bartebyen.
 12. Den trommen til Molde er vanvittig irriterende, totalt øredøvende.
 13. Kanskje "Vi rykker opp og vi rykker ned"?Evt "Og om vi ingen penger har, da kan jeg låne av min rike far", mitt siste forslag må være "Alle vi er STB". Nei, du opptrer ikke særlig sympatisk her Anders. Han sier på Nrk at vi i fjor sang om faren hans, og ingen kødder med far!Hva har vi sunget om de? "Hvor er faren din Trondsen?" var det vel. Ikke særlig drøyt det vil jeg si.
 14. Går VGS-elever over 18 som student?
 15. Har hørt SS i et kjør nå de første minuttene på TV. Når Odd-fansen prøver å synge litt blir de overdøvet. Herlig!
×
×
 • Create New...