Jump to content

Peter

Tifo
 • Posts

  1,772
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  55

Peter last won the day on October 18

Peter had the most liked content!

Reputation

4,902

2 Followers

About Peter

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

2,489 profile views
 1. Ingen ord kan beskrive hvor sinnsykt gøy vi hadde det på feltet i dag. Det var faktisk ikke måte på. Det startet på Metz klokken 15. Du spør om det var trøkk ja? Da kan jeg pent svare med at det var trøkk ja. Jævlig bra trøkk og. Hva tenkte jeg i hode mitt da? Jo nemlig: AT VI HAR ET SINNSYKT POTENSIALE FOR Å FÅ MED FOLK PÅ KAMP, men det hjelper jo ikke en dritt at jeg og 5 andre gjør det. Alle må bidra. Brann var 13k+ på stadion, men vi hørte de ikke litt engang. Vi hørte de faktisk ikke. Vi kjørte de så sinnsykt på feltet at det er til å le av. Vi var 200, de var 13000. Tenk på det. De var 13000. Vi var 200!!!!!! Kan ikke huske sist jeg ble rørt av å se så mange Blaa på et BORTEFELT. Vi fikk masse skryt av både politiet og vekterne på stadion. De sa jo selv: «Skulle trodd at dere var på hjemmebane». Tenk det. Politet i Bergen sier det til oss etter match. Det er creds. Vi var jævlig bra på tribunen i dag at ingenting kan svare på det. Det er faen ikke over. Folk må slutte å tro at vi har rykket ned. Vi har faen ikke rykket ned. Håpet er der. Det kommer til å ordne seg til slutt. Som vanlig. Vent å se. Bare vent. Det er ikke over. Jeg mener det.
 2. Vi er der fra 15, og ja vi blir mange. Farge Bergen by Blaa.
 3. Det nærmer seg en livsviktig kamp. Brann borte. 17:00. Bergenserne kan mobilisere så mye de vil, men det hindrer ikke oss i å ha tro på 3 poeng. Drømmen er å stilne Brann stadion. Det er en drøm som er realistisk. Hvis alt klaffer så kommer vi til å ha nærmere 200 Blaa på bortefeltet. Ryktene sier at det allerede er solgt 150++ på feltet vårt. SS skal i hvert fall synge i 2x45. Oliver Valaker Edvardsen er mest sannsynlig endelig tilbake fra skade. Gleder meg til å se han score og ta salto foran hjemmepublikumet. Alt er mulig. Vi må vinne. Kom igjen gutta!
 4. Ingen forskjell. Alle får stå sammen uavhengig om det er «A» eller «B»
 5. Vi skal selvfølgelig få samlet alle på bortefeltet!! Gleder meg til å miste stemmen. Ses!
 6. Markovic er oppskrytt. Finnes langt bedre spillere for en mye billigere penge.
 7. Vi er typ 40 studenter allerede. Dette blir jævlig bra!
 8. Haha for et spørsmål Vi alle ler høyt av spørsmålet ditt Er det én som bør benkes så er det deg og ja hver dag i uken!
 9. Jeg mener at Kjønø er rett mann. Grunnen til det er mange. Hovedtreneren vår har ikke fått muligheten til å stable sin foretrukne startellever. Gutta har vært rammet av covid-19, men det virker som at samtlige her inne har glemt det. Vi har også vært ekstremt skadeplaget. STB er klubben i hele ES som har hatt flest smittet av covid-19, og vi hadde i tillegg ingen optimal sesongoppkjøring. JJ måtte si farvel, og det var på sin plass. Det virket som at han var drittlei i følge intervjuene etter hver eneste kamp. Det hjelper åpenbart ikke at Kjønø sier at vi er ræva kamp etter kamp i intervjuene etter kampene våre. Det som hjelper er at han er ærlig. Vi er ikke gode nok per dags dato. Det er bra at vi har en trener som ser det selv. Jeg vet at Kjønø er jævlig lei av å tape kamper. Problemet er at det ikke virker som spillerne i klubben vår faktisk bryr seg. Det er der problemet ligger. Hvis jeg må tenke fort så er det kun Jeppe Moe jeg kommer på som er Blaa i mitt hode. Hvor har det blitt av gutta vi har oppfostret i akademiet vårt?? Hva har skjedd her?? Tobbe, Hugo, Nusa, Ola, Emil, Hanche og you name it. Har det bare plutselig stoppet opp? Jeg vil heller rykke ned med Kjønø, spille OBOS i 2022 enn å sikre plassen med f.eks Tom Nordlie. Vi er annerledesklubben. Det var drit kjedelig å ha Henning Berg som trener. Ingen utvikling i laget. Det ser vanskelig ut å redde plassen. Likevel kun 1 poeng opp til kvalikplassen med én kamp mindre spilt. Det er ikke over før det er over. Vi må stå bak gutta selv om det ikke går så veldig bra på banen. Gutta trenger støtten vår. Vi har klart det før, så hvorfor kan vi ikke klare det igjen? Vi har en god nok tropp til å sikre plassen. Det er en av tidenes prestasjoner om Stabæk spiller ES i 2022. Jeg tror fortsatt at vi kommer til å sikre plassen. Grunnen til det er vår unge trener, Eirik Kjønø. Norges største trenertalent.
 10. Christopher Cheng med klassescoring og fin assist borte mot Aalesund i dag.
 11. Kjønø er rett mann uansett om vi rykker ned eller ikke.
 12. Klasse at han vraker Bodø/Glimt og kommer til oss.
 13. Tviler. Vi må nok spare strøm slik at neste regning ikke blir så høy. Vi har jo ikke penger.
×
×
 • Create New...