Jump to content

Peter

Tifo
 • Posts

  1,788
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56

Everything posted by Peter

 1. I går natt drømte jeg at Daniel Nannskog var ansatt i klubben. Aner ikke hva slags stilling, men håper det kan bli en realitet.
 2. Mesik, Podstawski, Wernersson og Haugen var på lån ut 2021 sesongen. Ingen av de hadde uansett blitt med ned til OBOS. Kirkevold er nå klubbløs (kontrakt ut 2021)
 3. Vi selger fyrverkeri fra og med i morgen. Husk å ta turen innom! ÅPNINGSTIDER: ONSDAG 29. DESEMBER KL. 12-20 TORSDAG 30. DESEMBER KL. 10-20 FREDAG 31. DESEMBER KL. 10-18 Info: https://www.stabak.no/nyheter/fyrverkerisalg-pa-nadderud-velkommen-2022
 4. Vi er interessert i Andreas Heredia. Asker produkt. Kaptein for G15 landslaget. Sentral midtbane (6’er). Står mellom Enga og STB. I tillegg flere utenlandske klubber også med i kampen om signaturen. Vi får håpe han velger riktig!
 5. Kom deg til helvete ut av klubben min ditt jævla svin
 6. Takk for i kveld SS. Vi er alle jævlig gode på match!
 7. Studenten bestilte nå. Alle mann til Tromsø!!!!!!!
 8. Men vi er 100+ på bortefeltet som kommer til å hjelpe gutta til å ta 3p. Kommer til å gå bra. Ses på stadion!
 9. Det er ikke over før det er over. Alltid uansett!
 10. Nå har STUDENTEN bestilt fly hjem for å bli med til Sarpsborg. Gleder meg sykt. La oss lage et ekstremt bortefelt. ALLE MANN TIL SARPSBORG!
 11. Ingen ord kan beskrive hvor sinnsykt gøy vi hadde det på feltet i dag. Det var faktisk ikke måte på. Det startet på Metz klokken 15. Du spør om det var trøkk ja? Da kan jeg pent svare med at det var trøkk ja. Jævlig bra trøkk og. Hva tenkte jeg i hode mitt da? Jo nemlig: AT VI HAR ET SINNSYKT POTENSIALE FOR Å FÅ MED FOLK PÅ KAMP, men det hjelper jo ikke en dritt at jeg og 5 andre gjør det. Alle må bidra. Brann var 13k+ på stadion, men vi hørte de ikke litt engang. Vi hørte de faktisk ikke. Vi kjørte de så sinnsykt på feltet at det er til å le av. Vi var 200, de var 13000. Tenk på det. De var 13000. Vi var 200!!!!!! Kan ikke huske sist jeg ble rørt av å se så mange Blaa på et BORTEFELT. Vi fikk masse skryt av både politiet og vekterne på stadion. De sa jo selv: «Skulle trodd at dere var på hjemmebane». Tenk det. Politet i Bergen sier det til oss etter match. Det er creds. Vi var jævlig bra på tribunen i dag at ingenting kan svare på det. Det er faen ikke over. Folk må slutte å tro at vi har rykket ned. Vi har faen ikke rykket ned. Håpet er der. Det kommer til å ordne seg til slutt. Som vanlig. Vent å se. Bare vent. Det er ikke over. Jeg mener det.
 12. Vi er der fra 15, og ja vi blir mange. Farge Bergen by Blaa.
 13. Det nærmer seg en livsviktig kamp. Brann borte. 17:00. Bergenserne kan mobilisere så mye de vil, men det hindrer ikke oss i å ha tro på 3 poeng. Drømmen er å stilne Brann stadion. Det er en drøm som er realistisk. Hvis alt klaffer så kommer vi til å ha nærmere 200 Blaa på bortefeltet. Ryktene sier at det allerede er solgt 150++ på feltet vårt. SS skal i hvert fall synge i 2x45. Oliver Valaker Edvardsen er mest sannsynlig endelig tilbake fra skade. Gleder meg til å se han score og ta salto foran hjemmepublikumet. Alt er mulig. Vi må vinne. Kom igjen gutta!
 14. Ingen forskjell. Alle får stå sammen uavhengig om det er «A» eller «B»
 15. Vi skal selvfølgelig få samlet alle på bortefeltet!! Gleder meg til å miste stemmen. Ses!
 16. Markovic er oppskrytt. Finnes langt bedre spillere for en mye billigere penge.
 17. Vi er typ 40 studenter allerede. Dette blir jævlig bra!
×
×
 • Create New...