Gå til innhold

Onkel Blaa Info

Bruker
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

24

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    STABÆK

Nylige profilbesøk

256 profilvisninger
  1. Hei alle sammen Ser at det har vært endel skriving om gjenglemte pubgjester på toalettet. Jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt å kommentere dette utover hva som sto i Budstikka, siden artikkelen oppsummerte på en gtei og oversiktlig måte... Men ser at en liten kommentar kan være på sin plass.... La meg begynne med det innlysende, nemlig at dette var en glipp fra vår side. Selvfølgelig er det fast rutine å sjekke toalettene før stenging, og dette ble også gjort denne dagen. Bartender på jobb sjekket begge toalettene, og plukket opp papir osv fra gulvene, men av en eller annen grunn så glemte han å kjenne på dørhåndtaket på det avlukket det var folk i. En liten glipp, som denne ene dagen dessverre medførte at en fikk seg en ufrivillig overnatting på toalettet.... Da personen våknet og gikk ut i lokalet gikk alarmen, og det tok da ikke mer enn ca 15 min før undertegnede var på stedet og kunne slippe vedkommende ut... ( det står at de ringte ansatte for å få låst opp, men da var jeg allerede i bilen, og rett rundt hjørnet) Vedkommende var altså låst ut, og på vei hjem for egen maskin rimelig kjapt, og ingen skade har skjedd. Vedkommende var ikke (og hadde heller ikke vært) veldig beruset, men hadde hatt en lang dag, og rett og slett sovnet på do rett før stengetid, og etter å ha sagt takk for seg til barbetjeningen. Men...!!! Dette skal selvfølgelig ikke skje, og vi har skjerpet inn våre rutiner, så det er ingen vits i å prøve å få seg gratis overnatting i fremtiden.. Og ja, vi vet hvem vedkommende er, men vi kommer selvfølgelig ikke til å fortelle det til noen, så de av dere som har blitt mistenkt må dessverre bare fortsette å bedyre sin uskyld Mvh Andre Onkel Blaa
  2. Onsdag 24/9-14 -- SEMIFINALEN MOT MOLDE Endelig nærmer det seg årets kamp (så langt) på Nadderud, og dette skal bli gøy. Vi åpner kl 15.00 på onsdag, og som oppvarming viser vi hele cup-finalen fra 1998 på VHS ;-) Sendingen starter kl 17, og vi lader opp stemningen med noe godt i glasset og stjernefotball fra forrige århundre... Det er kanskje en mager trøst, men - FOR DE SOM IKKE FÅR TAK I BILETTER SÅ VISER VI SELVFØLGELIG KAMPEN PÅ BLAA....!! Etterpå møtes vi for kamanalyser og feiring av seieren Vel møtt til et nytt cupeventyr på Nadderud :-)
  3. Onsdag 24/9-14 -- VORSPIEL TIL SEMIFINALEN MOT MOLDE Endelig nærmer det seg årets kamp (så langt) på Nadderud, og dette skal bli gøy. Vi åpner kl 15.00 på onsdag, og som oppvarming viser vi hele cup-finalen fra 1998 på VHS ;-) Sendingen starter kl 17, og vi lader opp stemningen med noe godt i glasset og stjernefotball fra forrige århundre... Etterpå møtes vi for kamanalyser og feiring av seieren på Blaa P.s: Husk også tirsdagens Quiz kl 18.00, og deretter Liverpool mot Middlesbrough i liga-cupen. Kampstart er 20.45. Vel møtt til et nytt cupeventyr på Nadderud :-)
  4. Til info: På oppfordring fra styret i Stabæk support så har vi nå opprettet en egen informasjonstråd på forumet. Den heter Onkel Blaa informerer, og nicket vi poster under heter Onkel Blaa info. Dette er ment som en informasjonskanal fra oss til dere om hva som foregår på Onkel Blaa, og vi vil legge ut info om åpningstider, sendeskjema, happenings, konserter, arrangementer osv både der og på våre Facebook sider.. Håper dette kan bli et bra tilskudd til informasjonsflyten Vi sees i baren :-)
×
×
  • Opprett ny...