Jump to content

Crispo11

Bruker
 • Posts

  37
 • Joined

 • Last visited

Reputation

110

About Crispo11

 • Birthday 10/01/1993

Profile Information

 • Location
  Kolsås
 • Interests
  Fotball, Stabæk, Juventus, LA Kings.

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

803 profile views
 1. Og ikke minst, lag en shitstorm i media! La VG, TV2, og hva det måtte være presse på dommeren! La han kjenne litt på dette her!
 2. Mulig å sabotere VAR skjermen på Nadderud neste match?
 3. Sorry... Hvordan kan dommer dømme straffe når det ikke finnes en eneste vinkel som faktisk beviselig viser hvem som treffer ball?
 4. Herlig stemning, og skikkelig deilig at det holder helt inn! Og kudos til ballguttene som gjemte baller, brukte tid og kastet ballene feil retning når Enga jagde på tampen!
 5. Hvor ble det av Evig Blaa? Min favorittsang, og ble brukt mye i tiden i Telenor Arena. Men forsvunnet helt fra kampdag siden.
 6. Blitt intervjuet av Gianluca Di Marzios nettside.
 7. Uff. Denne likte jeg dårlig. Svært lite fan av at kragen og skulderpartiet er bare mørkeblått. Passer dårlig med at stripene stopper ved sponsoren. Skaper et unaturlig felt med bare blaatt på brystet.
 8. Denne overgangen skjønner jeg lite av. Vi kjøper ut en spiller som ikke passer inn i formasjon, og heller ikke går inn i startelleveren. Han har nok også hatt god lønn i Start og Viking. Dette høres ut som en oppskrift på fremtidig "gammel moro". Måtte jeg ta feil.
 9. PSV ønsker visstnok å erstatte Gakpo med Ola Brynhildsen. Noen som vet hvor mange prosent vi eventuelt har krav på? https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1607668861368672256?t=w9T55hBPvW0UFFP7Efxusw&s=19
 10. Hva har skjedd med han her? Ufattelig svak kamp, og enormt med upressa slurv.
 11. For en jævla planløs jakt på slutten. Gåfotball som ender i høye seine dalende innlegg fra dypet. Fullstendig ufarlig, og de kunne stanget unna ut uka. Vogt og Lange kom ikke fremover og kunne slå farligere legg med fart. Svakt innhopp av Vogt. Hvorfor tok vi av Ottesen?
 12. Piggy er en talentfull forsvarer, men hvor mange ganger har han tenkt å spille enkle baller rett i beina på nærmeste motspiller? Azemi gidder jeg ikke kommentere engang. Milevis unna nivå.
 13. Dette! Kult hvordan temperaturen virkelig steg på hovis også, og det ble ropt/sunget/skreket(?) Stabæk nesten kontinuerlig etter Ottesens uforståelige røde.
×
×
 • Create New...