Jump to content

Crispo11

Bruker
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

Reputation

47

About Crispo11

 • Birthday 10/01/1993

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kolsås
 • Interests
  Fotball, Stabæk, Juventus, LA Kings.

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

565 profile views
 1. For en jævla planløs jakt på slutten. Gåfotball som ender i høye seine dalende innlegg fra dypet. Fullstendig ufarlig, og de kunne stanget unna ut uka. Vogt og Lange kom ikke fremover og kunne slå farligere legg med fart. Svakt innhopp av Vogt. Hvorfor tok vi av Ottesen?
 2. Piggy er en talentfull forsvarer, men hvor mange ganger har han tenkt å spille enkle baller rett i beina på nærmeste motspiller? Azemi gidder jeg ikke kommentere engang. Milevis unna nivå.
 3. Dette! Kult hvordan temperaturen virkelig steg på hovis også, og det ble ropt/sunget/skreket(?) Stabæk nesten kontinuerlig etter Ottesens uforståelige røde.
 4. Azemi er så jævlig ubrukelig! Så uforståelig ubrukelig! Få den idioten av banen!
 5. Over en måned siden markedet åpnet. Med penger på bok. Ingen forsterkninger på plass, og Solbakken som spilte relativt fast ifjor ut. Nå begynner det å lukte røyk fra badet...
 6. Vel, det var en haug av spillere som underpresterte, spisser som overhodet ikke så målfarlige ut, og en duo som tok fotballen særs lite seriøst. Kom inn spillere som hevet laget, ja. Men majoriteten her trengte tid på å spilles i form, og har ikke kunnet bidra fra dag en eller stabilt. Med opprydning i stallen, blanke ark, og motiverte spillere har jeg troa på at Kjønø kan lede oss opp igjen, og holde oss der. Med en egen positiv spillestil.
 7. Kjønø tok over en råtten spillertropp i nedrykkstrid. At fokus har vært på å forsøke å tette igjen fremfor finspill troppen ikke behersker er forståelig. Er villig til å gi han en preseason og lavere divisjon til å sette ett eget spill.
 8. Vi trenger sårt bedre kvalitet på backene. Øverås er en ålreit backup, men langt ifra god nok til å spille 90 uke etter uke. Har lite eller ingenting å bidra med fremover. Vogt på sin side sliter med at han ikke har en god nok venstrefot. Gang på gang for svake eller unøyaktige avleveringer. Synes ikke Jonassen er særlig mye bedre, men han er ihvertfall venstrebeint. Kino er et kapittel for seg selv. Langt langt ifra god nok.
 9. Noen som vet hva vi betaler for han? En spiss som ikke scorer mål kan vel umulig koste mye? Uansett, her hjelper vi Vålerenga med å bli kvitt en kjempeflopp, og en snart 28 år gammel spiss med bare 20 seriemål i hele karrieren. Med litt penger på bok, Janne tilbake osv hadde jeg håpet noe mer spennende enn dette. Håper jeg tar feil, og at Fitim blir bra, men dette var skuffende.
 10. Fra Junker til Azemi altså. Redd det er en stygg nedgradering.
 11. Vanlig praksis ute i Europa rundt klausuler er at lånende klubb skriver kontrakt med spiller, som trer i kraft hvis klausulen aktiveres. Når Juventus signerte Morata fra Real Madrid med tilbakekjøpsklausul måtte Morata først skrive ny og lengre kontrakt med Madrid. Og det var den kontrakten som ble aktiv når Morata plutselig sto på Santiago Bernabeu to år senere. Om Stabæk har gjort dette er kanskje ikke sikkert?
 12. Den topp 100 lista er fra Jørgen Tjærnås. Joacim Jonsson som har satt opp det nordiske laget. Så ikke merkelig i det hele tatt at Pontus og Linderoth er foran Mike Jensen der.
×
×
 • Create New...