Jump to content

Crispo11

Bruker
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Crispo11

 1. Vi trenger sårt bedre kvalitet på backene. Øverås er en ålreit backup, men langt ifra god nok til å spille 90 uke etter uke. Har lite eller ingenting å bidra med fremover. Vogt på sin side sliter med at han ikke har en god nok venstrefot. Gang på gang for svake eller unøyaktige avleveringer. Synes ikke Jonassen er særlig mye bedre, men han er ihvertfall venstrebeint. Kino er et kapittel for seg selv. Langt langt ifra god nok.
 2. Noen som vet hva vi betaler for han? En spiss som ikke scorer mål kan vel umulig koste mye? Uansett, her hjelper vi Vålerenga med å bli kvitt en kjempeflopp, og en snart 28 år gammel spiss med bare 20 seriemål i hele karrieren. Med litt penger på bok, Janne tilbake osv hadde jeg håpet noe mer spennende enn dette. Håper jeg tar feil, og at Fitim blir bra, men dette var skuffende.
 3. Fra Junker til Azemi altså. Redd det er en stygg nedgradering.
 4. Vanlig praksis ute i Europa rundt klausuler er at lånende klubb skriver kontrakt med spiller, som trer i kraft hvis klausulen aktiveres. Når Juventus signerte Morata fra Real Madrid med tilbakekjøpsklausul måtte Morata først skrive ny og lengre kontrakt med Madrid. Og det var den kontrakten som ble aktiv når Morata plutselig sto på Santiago Bernabeu to år senere. Om Stabæk har gjort dette er kanskje ikke sikkert?
 5. Den topp 100 lista er fra Jørgen Tjærnås. Joacim Jonsson som har satt opp det nordiske laget. Så ikke merkelig i det hele tatt at Pontus og Linderoth er foran Mike Jensen der.
 6. Ufattelig dårlig markedsført, men tror det skal komme Stabækspillere til FIFA 19 launch på Elkjøp på storsenteret. Fant ingenting på verken Stabæk eller elkjøps Facebook for å dobbeltsjekke, men det var hengt opp lapp utenfor butikken.
 7. Jeg skjønner ikke hvorfor dommeren må løpe bort til en sånn skjerm uansett. Burde holde at en dommer har ansvaret for å se på skjerm og kan si på øret til hoveddommer hva han skal dømme. Angåaende VAR, så mener jeg det omtrent ikke finnes flere grunner til å være skeptisk. Jeg følger Serie A ganske tett, og erfaringene fra VAR derfra er omtrent utelukkende positive. Til tross for at dommer bruker noe tid på å kommunisere med VAR teamet, har effektiv spilletid gått opp. Det har også blitt mindre eksempler på filming i straffefeltet. Tidsbruken på hver enkelt situasjon har også falt, et
 8. Hvordan kan Pedersen stå helt umarkert i boksen vår. Er ikke han omtrent den ene på Godset du vil skal markeres...
 9. Får ikke fullskjerm jeg heller, men ved å bruke zoomen på nettleseren får du forstørret en del.
 10. Cmore med hyggelig vinkling inn mot kampen. https://cmoreaktuelt.wordpress.com/2015/05/21/vil-bradley-ydmyke-rbk-pa-ny/
 11. Dommeren får kritikk på VGBørsen idag: "4poeng. Gjør en del åpenbare feil. I tillegg er Haugesunds straffespark tvilsomt."
×
×
 • Create New...