Gå til innhold

Crispo11

Bruker
  • Innholdsteller

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Crispo11

  1. Og ikke minst, lag en shitstorm i media! La VG, TV2, og hva det måtte være presse på dommeren! La han kjenne litt på dette her!
  2. Mulig å sabotere VAR skjermen på Nadderud neste match?
  3. Sorry... Hvordan kan dommer dømme straffe når det ikke finnes en eneste vinkel som faktisk beviselig viser hvem som treffer ball?
  4. Herlig stemning, og skikkelig deilig at det holder helt inn! Og kudos til ballguttene som gjemte baller, brukte tid og kastet ballene feil retning når Enga jagde på tampen!
  5. Hvor ble det av Evig Blaa? Min favorittsang, og ble brukt mye i tiden i Telenor Arena. Men forsvunnet helt fra kampdag siden.
  6. Blitt intervjuet av Gianluca Di Marzios nettside.
  7. Uff. Denne likte jeg dårlig. Svært lite fan av at kragen og skulderpartiet er bare mørkeblått. Passer dårlig med at stripene stopper ved sponsoren. Skaper et unaturlig felt med bare blaatt på brystet.
  8. Denne overgangen skjønner jeg lite av. Vi kjøper ut en spiller som ikke passer inn i formasjon, og heller ikke går inn i startelleveren. Han har nok også hatt god lønn i Start og Viking. Dette høres ut som en oppskrift på fremtidig "gammel moro". Måtte jeg ta feil.
  9. PSV ønsker visstnok å erstatte Gakpo med Ola Brynhildsen. Noen som vet hvor mange prosent vi eventuelt har krav på? https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1607668861368672256?t=w9T55hBPvW0UFFP7Efxusw&s=19
  10. For en jævla planløs jakt på slutten. Gåfotball som ender i høye seine dalende innlegg fra dypet. Fullstendig ufarlig, og de kunne stanget unna ut uka. Vogt og Lange kom ikke fremover og kunne slå farligere legg med fart. Svakt innhopp av Vogt. Hvorfor tok vi av Ottesen?
  11. Piggy er en talentfull forsvarer, men hvor mange ganger har han tenkt å spille enkle baller rett i beina på nærmeste motspiller? Azemi gidder jeg ikke kommentere engang. Milevis unna nivå.
  12. Dette! Kult hvordan temperaturen virkelig steg på hovis også, og det ble ropt/sunget/skreket(?) Stabæk nesten kontinuerlig etter Ottesens uforståelige røde.
  13. Azemi er så jævlig ubrukelig! Så uforståelig ubrukelig! Få den idioten av banen!
  14. Over en måned siden markedet åpnet. Med penger på bok. Ingen forsterkninger på plass, og Solbakken som spilte relativt fast ifjor ut. Nå begynner det å lukte røyk fra badet...
  15. Vi trenger sårt bedre kvalitet på backene. Øverås er en ålreit backup, men langt ifra god nok til å spille 90 uke etter uke. Har lite eller ingenting å bidra med fremover. Vogt på sin side sliter med at han ikke har en god nok venstrefot. Gang på gang for svake eller unøyaktige avleveringer. Synes ikke Jonassen er særlig mye bedre, men han er ihvertfall venstrebeint. Kino er et kapittel for seg selv. Langt langt ifra god nok.
  16. Fra Junker til Azemi altså. Redd det er en stygg nedgradering.
  17. Vanlig praksis ute i Europa rundt klausuler er at lånende klubb skriver kontrakt med spiller, som trer i kraft hvis klausulen aktiveres. Når Juventus signerte Morata fra Real Madrid med tilbakekjøpsklausul måtte Morata først skrive ny og lengre kontrakt med Madrid. Og det var den kontrakten som ble aktiv når Morata plutselig sto på Santiago Bernabeu to år senere. Om Stabæk har gjort dette er kanskje ikke sikkert?
  18. Den topp 100 lista er fra Jørgen Tjærnås. Joacim Jonsson som har satt opp det nordiske laget. Så ikke merkelig i det hele tatt at Pontus og Linderoth er foran Mike Jensen der.
  19. Ufattelig dårlig markedsført, men tror det skal komme Stabækspillere til FIFA 19 launch på Elkjøp på storsenteret. Fant ingenting på verken Stabæk eller elkjøps Facebook for å dobbeltsjekke, men det var hengt opp lapp utenfor butikken.
  20. Jeg skjønner ikke hvorfor dommeren må løpe bort til en sånn skjerm uansett. Burde holde at en dommer har ansvaret for å se på skjerm og kan si på øret til hoveddommer hva han skal dømme. Angåaende VAR, så mener jeg det omtrent ikke finnes flere grunner til å være skeptisk. Jeg følger Serie A ganske tett, og erfaringene fra VAR derfra er omtrent utelukkende positive. Til tross for at dommer bruker noe tid på å kommunisere med VAR teamet, har effektiv spilletid gått opp. Det har også blitt mindre eksempler på filming i straffefeltet. Tidsbruken på hver enkelt situasjon har også falt, ettersom dommerne blir mer trygge på teknologien, og jeg tror snittet på VAR situasjoner endte på 90 sekunder. 90 sekunder etter en kontroversiell situasjon har vi tid til. Spesielt ettersom mye av denne tiden ellers ville gått med til at spillerne flokker seg rundt dommer osv. Dessuten får man mulighet til å juble dobbelt. Enten når eget mål godkjennes etter VAR, eller når dommer ikke har annet valg enn å annullere Rosenborgs utligning 5 minutter på overtid. Det kan være nesten like befriende å juble for at motstander ikke får situasjonen sin vei. Når det gjelder bruk av skjermen, fungerer det som regel som Andreas forespeiler. VAR teamet sitter i en trailer/rom på stadion eller lignende, og har konstant kommunikasjon med hoveddommer. Etter de fleste VAR-situasjoner ser man dommer kommunisere med de han har på øret, før han tar en avgjørelse. Dette gjelder for eksempel offside situasjoner, ball inne/ute, som det er fasit på, eller dommer kan spørre om spiller a handset/taklet spiller b i en situasjon han er usikker. Situasjonene som går til skjermen er som regel der hoveddommer ikke har fått med seg en situasjon, slag, straffesituasjoner som krever skjønn osv, eller dommer som ber om å se en situasjon på nytt.
  21. Hvordan kan Pedersen stå helt umarkert i boksen vår. Er ikke han omtrent den ene på Godset du vil skal markeres...
  22. Får ikke fullskjerm jeg heller, men ved å bruke zoomen på nettleseren får du forstørret en del.
×
×
  • Opprett ny...