Jump to content

testapen

Bruker
 • Posts

  448
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

testapen last won the day on May 10

testapen had the most liked content!

Reputation

1,158

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

996 profile views
 1. Hva faen skal med en spiss som er vaksinert mot å score mål og er helt blottet for selvtillit?? Er ikke snakk om å "forfølge" noen, det er snakk om å kritisere en som ikke evner å gjøre det han er ansatt for.
 2. Det leste jeg også. Har fake news nådd forumet? 🙈
 3. Glem det.. slo akkurat på kampen og trodde det var SS som laget lyden.
 4. Har vi egentlig en M. Andresen type i stallen nå? En som kan smitte de andre litt med kynismen sin? Vetlesen var litt sånn, har ikke sett det hos noen andre. Ikke bare er det nødvendig å ha en "drittsekk" på laget, det er tidvis god underholdning også: Som her, da MA ga Roar Strand kokos i kamp.
 5. Lett å finne positive ting. Ble presset hardt i starten, men fortsatte å prøve å spille oss ut mer enn vi prøvde å slå langt. (Som mange har klagd på). Fikk etterhvert bra kontroll og brukte lite risiko men skapte sjanser. Man kan klage på avslutningene til Norman, eller velge å se potensial i at han kommer seg til de sjansene og får betalt i form av målgivende. Edvardsen ser piggere ut enn på lenge og var en ivrig linjedommer fra å score. I perioder presser vi bra og klarer å holde trykk over tid. Dette mot sesongens, etter min mening, så langt tøffeste motstander. Kunne lett funnet mer. Bak skyene er himmelen alltid blaa, og nå kan ihvertfall jeg skimte noen sprekker i skylaget. Har stor tro på at dette blir moro hvis gutta får spilt på seg enda mer selvtillit. Hilsen naiv optimist
 6. Slutt å syt, prøv heller å nyt. Dette tar vi. 😎
 7. Matchdag! Gleder meg skikkelig til kamp. Krysser alt av fingre, tær og knær for en fartsfull kamp, 3 poeng og null skader. Mangler bare å ta en tur innom polet for en eksport eller to.
 8. 1. Stabæk 2. Brann 3. Sogndal 4. Mjøndalen 5. Sandnes Ulf 6. Start 7. KFUM 8. Ranheim 9. Skeid 10. Fredrikstad 11. Bryne 12. Raufoss 13. Åsane 14. Kongsvinger 15. Grorud 16. Stjørdals-Blink
 9. Jeg hadde grust de i bondesjakk. Værste jeg har sett.
 10. Minst 2 timer siden siste negative kommentar. Slakk innsats folkens. Spesielt deg @ringo. Kan vi alle enes om (uavhengig om hva man måtte mene om kjønø eller styret) å gjøre det vi kan best for å snu skuta? Nemlig å heie på laget vårt. Alltid, Uansett. Det er nå de trenger oss mest.
 11. Spikern på hodet det siste innlegget der.
 12. Var helt ferdig igår. Må innrømme at den videoen pusta litt liv i meg igjen. Liker karen etter ett eneste intervju. Identifiserer med en gang at det ikke er noen lagfølelse på trening og virker som en type som kan bidra stort i å bygge lag. Håper intuisjonen min treffer, for lagfølelse det trenger vi så mye vi kan få av.
 13. Dette er faktisk helt krise. Jeg er sjokkert og tror nesten ikke det er mulig. Vi har ikke hatt erstatninger klare, vi skal ENDA en gang hive halve troppen og det i en nedrykks sesong. Vi kommer til å bli spist levende i OBOS.. Absolutt alt virker planløst og vilkårlig. Alle piler peker rett ned. Nå er det mørkt.
 14. Artikkel om arvtakeren til Solskjær på nrk.no. Handler ikke om Stabæk, men mener noe av poenget i det som er skrevet er overførbart til Stabæk. Eller andre klubber for så vidt. Der siteres en britisk kommentator på at treneren og spillerne får æren når de vinner og skylda når de taper. Han mener kun 10% er trener/spillere (høres overdrevet ut, eventuellt ikke overførbart til norsk fotball) og 90% klubben og organiseringen bak. Det er litt vel satt på spissen. Sånn jeg forstår det, er poenget; Spiller ingen rolle hvilke spillere og trenere man har, hvis resten i klubben ikke fungerer. Jeg er helt sikker på at andre klubber kunne fått mer ut av de samme trenerne og spillerne vi har hatt de siste 5 åra, minst. Evner ikke å linke til artikkel desverre. *Moderator-redigering, https://www.nrk.no/sport/rangnick-og-isfjellet-1.15805527
×
×
 • Create New...