Jump to content

testapen

Bruker
 • Content Count

  417
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

testapen last won the day on July 6 2019

testapen had the most liked content!

Community Reputation

1,022

About testapen

 • Rank
  på grensen til fanatisk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

620 profile views
 1. Vi trenger en ny Martin Andresen.
 2. Å få inn en kvalitets spiss er helt nødvendig. Kvaliteten i eliteserien er så dårlig under de 2-3 beste, at en spiss som leverer 15+ mål er nok for en plass langt opp på tabellen. Med god defensiv organisering snakker man topp 4 med en gang.
 3. Sikket kynisk av meg, men bra skaden kommer nå når vi har sikret plassen. Håper det betyr spilletid for Pignatel.
 4. Jeg er glad du kom med den nå og ikke etter forrige kamp...
 5. Gir stemmen til Ottesen, rå start i en posisjon vi har manglet offensive egenskaper. Edvardsen veldig nære, en skikkelig duracell kanin. Må være jævlig slitsom å møte.
 6. Forfriskende med en spiss som viser en plan bak avgjørelsene han tar. Virker litt rusten, men dette kan fort bli et hyggelig bekjentskap.
 7. Stakkars Aalesund. Sånn dominans har ikke blitt sett på Nadderud siden 08. Helt fantastisk for blå kropp og sjel.
 8. Takk for ditt positive bidrag som vanlig. ?trengs vel mer nå enn på lenge. Men tror vi har litt forskjellige definisjoner av klubbspiller. Av de du nevner er det Kassi, Jeppe og kanskje Sandberg som er klubbspillere etter mitt skjønn.
 9. For meg virker det som klubben balanserer det å overlveve i eliteserien og samtidig stå godt økonomisk når ny stadion er klar. Risikabelt å forplikte seg med kostbare overganger nå, da man ikke har noen garanti for at det blir match. Risikoen ligger i at man står med tomme(re) lommer når "nye Stabæk" skal lanseres i preseason til ny stadion. Betyr det at vi ikke har penger? All sunn fornuft (i den grad jeg besitter det) skriker at vi MÅ satse nå. Vi har akkurat nok tid igjen til å bygge et SKIKKELIG lag før ny stadion skal fylles. Tiden er perfekt for å satse alt. Jon, hvor faen ble
 10. Tror nesten jeg må skru av kampen før den er ferdig for første gang.. helt grusomt, de scorer på alt og ingenting.
 11. Tiltredes. Savner tabellsimulatoren. Et morsomt verktøy utover høsten.
 12. Helt uenig med Geirti her.. Idiotisk å sette inn Kassi og Maatsen fra start. Vi har det ikke så travelt med å få 32+ poeng at vi må drive rovdrift på spillere tilbake fra skade. De bør få flere innhopp før de starter. Spesielt med tanke på Kassi. Hvor mange ganger har han kommet for fort tilbake fra skader før? Sesongen har mange kamper igjen, det hadde vært forferdelig å miste en av de resten av sesongen nå.
 13. Liker uttalelsene til agenten hans om at det må være riktig klubb på banen, ellers vil de avvente.
 14. En fantastisk scoring rett og slett!! Demper og legger til rette i samme bevegelse. Det er det som gjør at han får god nok tid til å skru den i hjørnet. Får det til å se lett ut, men det er mye vanakeligere enn det ser ut som.
 15. Stemte Vetlesen, men synes det ble jevnt mellom han, Edvardsen og Hanche. Alle har solide bidrag, men Vetlesen kniper den.
×
×
 • Create New...