Jump to content

testapen

Bruker
 • Posts

  434
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

testapen last won the day on July 6 2019

testapen had the most liked content!

Reputation

1,068

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

889 profile views
 1. Artikkel om arvtakeren til Solskjær på nrk.no. Handler ikke om Stabæk, men mener noe av poenget i det som er skrevet er overførbart til Stabæk. Eller andre klubber for så vidt. Der siteres en britisk kommentator på at treneren og spillerne får æren når de vinner og skylda når de taper. Han mener kun 10% er trener/spillere (høres overdrevet ut, eventuellt ikke overførbart til norsk fotball) og 90% klubben og organiseringen bak. Det er litt vel satt på spissen. Sånn jeg forstår det, er poenget; Spiller ingen rolle hvilke spillere og trenere man har, hvis resten i klubben ikke fungerer. Jeg er helt sikker på at andre klubber kunne fått mer ut av de samme trenerne og spillerne vi har hatt de siste 5 åra, minst. Evner ikke å linke til artikkel desverre. *Moderator-redigering, https://www.nrk.no/sport/rangnick-og-isfjellet-1.15805527
 2. Nydelig! Hold det gående, høres godt på skjerm 👍💪
 3. Ny stadion blir det før eller siden. Det er allerede invistert enorme summer for å utvikle Bekkestua de siste 15 årene. Og da mener jeg ikke bare investeringer fra privat sektor. Det er opplagt at Bekkestua blir satset hardt på som område framover og på sikt vil gamle nadderud rives til fordel for eiendomsutvikling og ny stadion. Spørsmålet er selvsagt når. Er det tre, fem, ti eller tyve år til? Det er det ingen som kan gi et sikkert svar på i dag. JON; hvis du leser. Håper klubben har godt planlagte strategier for hva vi skal gjøre hvis utbygging av ny stadion blir utsatt ytterligere?
 4. Takk for svar. Hvem trenger google når man har forumet!
 5. Var innom igår. Er det virkelig sånn at banen klippes med gåklipper? Så en dame og en mann labbe rundt med hver sin motoriserte klipper. Så helt absurd ut.
 6. Forjævlig å starte sesongen med to dommeravgjørelser som resulterer i mål imot i løpet av første 45..
 7. Katastrofalt dårlig dømmekraft! Er det mulig??
 8. Njie på sitt beste er både god og uforutsigbar. En spillertype vi ikke har noen andre av. Håper og tror det kan bli bra.
 9. Herlig svar av Bjarmann der 👍
 10. Det er bekymrende. Frykter at det første som kommer til å ryke er visjonen om en klima/miljø vennlig stadion. letteste måten å kutte kostnadene uten å gå helt bort fra planene. Håper jeg tenker helt feil, for det vil være en tabbe. Det er en stor del av identiteten til nye Nadderud og er en tidsriktig måte å skaffe seg positiv omtale og oppmerksomhet på. Håper vi som klubb fortsetter fokuset på miljø uansett vei videre. Det er en av mange gode grunner til å elske Stabæk. Nye Nadderud kan bli grønn arm ganger 100, hvis det som har vært visjonen blir oppfylt. Det er utrolig skuffende at man skal skyte ned denne fantastiske muligheten til å vise at man bygger for fremtiden ved å grine på nesen med en gang regningen kommer..
 11. Å få inn en kvalitets spiss er helt nødvendig. Kvaliteten i eliteserien er så dårlig under de 2-3 beste, at en spiss som leverer 15+ mål er nok for en plass langt opp på tabellen. Med god defensiv organisering snakker man topp 4 med en gang.
 12. Sikket kynisk av meg, men bra skaden kommer nå når vi har sikret plassen. Håper det betyr spilletid for Pignatel.
 13. Jeg er glad du kom med den nå og ikke etter forrige kamp...
×
×
 • Create New...