Jump to content

testapen

Bruker
 • Content Count

  425
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

testapen last won the day on July 6 2019

testapen had the most liked content!

Community Reputation

1,055

About testapen

 • Rank
  på grensen til fanatisk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

668 profile views
 1. Katastrofalt dårlig dømmekraft! Er det mulig??
 2. Njie på sitt beste er både god og uforutsigbar. En spillertype vi ikke har noen andre av. Håper og tror det kan bli bra.
 3. Velkommen. Måtte du gjøre dine beste gjerninger på banen ikledd den vakre drakten vår.
 4. Herlig svar av Bjarmann der 👍
 5. Helt uenig. Pengene rår og hvis 20% av TV seerne uteblir vil det ha en enorm effekt. Det er sånn den lille mannen i gata kan markere seg på best mulige måte mot den store kapitalen. Jeg har ingen kontakter eller kanaler jeg kan bruke til å påvirke noe som helst av betydning. Men takk for at du latterligjør meningen min ved komme med en teit referanse til guiness rekordbok..
 6. Geirti, her er svaret veldig enkelt. Man må rett og slett la være å se på. Kommer til å være mange som støtter boikott med ord, men se på VM på fjernsynet allikevel.
 7. Det er bekymrende. Frykter at det første som kommer til å ryke er visjonen om en klima/miljø vennlig stadion. letteste måten å kutte kostnadene uten å gå helt bort fra planene. Håper jeg tenker helt feil, for det vil være en tabbe. Det er en stor del av identiteten til nye Nadderud og er en tidsriktig måte å skaffe seg positiv omtale og oppmerksomhet på. Håper vi som klubb fortsetter fokuset på miljø uansett vei videre. Det er en av mange gode grunner til å elske Stabæk. Nye Nadderud kan bli grønn arm ganger 100, hvis det som har vært visjonen blir oppfylt. Det er utrolig skuffende
 8. Vi trenger en ny Martin Andresen.
 9. Å få inn en kvalitets spiss er helt nødvendig. Kvaliteten i eliteserien er så dårlig under de 2-3 beste, at en spiss som leverer 15+ mål er nok for en plass langt opp på tabellen. Med god defensiv organisering snakker man topp 4 med en gang.
 10. Sikket kynisk av meg, men bra skaden kommer nå når vi har sikret plassen. Håper det betyr spilletid for Pignatel.
 11. Jeg er glad du kom med den nå og ikke etter forrige kamp...
 12. Gir stemmen til Ottesen, rå start i en posisjon vi har manglet offensive egenskaper. Edvardsen veldig nære, en skikkelig duracell kanin. Må være jævlig slitsom å møte.
 13. Stakkars Aalesund. Sånn dominans har ikke blitt sett på Nadderud siden 08. Helt fantastisk for blå kropp og sjel.
 14. Takk for ditt positive bidrag som vanlig. ?trengs vel mer nå enn på lenge. Men tror vi har litt forskjellige definisjoner av klubbspiller. Av de du nevner er det Kassi, Jeppe og kanskje Sandberg som er klubbspillere etter mitt skjønn.
 15. For meg virker det som klubben balanserer det å overlveve i eliteserien og samtidig stå godt økonomisk når ny stadion er klar. Risikabelt å forplikte seg med kostbare overganger nå, da man ikke har noen garanti for at det blir match. Risikoen ligger i at man står med tomme(re) lommer når "nye Stabæk" skal lanseres i preseason til ny stadion. Betyr det at vi ikke har penger? All sunn fornuft (i den grad jeg besitter det) skriker at vi MÅ satse nå. Vi har akkurat nok tid igjen til å bygge et SKIKKELIG lag før ny stadion skal fylles. Tiden er perfekt for å satse alt. Jon, hvor faen ble
×
×
 • Create New...