Jump to content

Blaablaa

Bruker
 • Content Count

  213
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

146

About Blaablaa

 • Rank
  Mer å melde enn Bondevik

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

460 profile views
 1. Helt greit med 3-3 til slutt, men vi kan ikke være stolte av å være runningsbøyer i store store deler av første omgang. At vi ikke greier å holde på kula og gang etter gang skal mate ballen opp og håpe at det kommer noe ut av det er utrolig lite gøy å se på. Vi må komme oss tilbake til vår fotball, langs bakken, opp med balltempo, sy oss gjennom motstanderlaget og sette den iskaldt i mål. Da er det lov å jekke en kald en!
 2. Lenge siden 1 poeng har smakt så godt! Kjipt at ikke Botheim greide å sette ballen i mål på en av sine feite sjangser. Det hadde gitt han en real selvtillits-boost som han kunne bygget på videre!
 3. Vi trenger litt mere tur i denne kampen, pluss at Lumanza må flere hakk opp. Han er bedre enn dette!
 4. Jeg synes kanskje Sandberg burde reddet den ene og den boksingen på første er jo forferdelige.
 5. Bra, da vet vi hvilke fjes vi har med å gjøre utover den lange høstsesongen.
 6. Hva skal vi med enda en spiss? Skal vi ikke satse på Aga?
 7. Hvor kan jeg se denne kampen i "ønskereprise"?
 8. Høvelig irriterende å være Stabæksupporter for tiden! Kan det begynne å gå vår vei snart....
 9. Her har jeg jobbet i hele dag og fikk ikke med meg at Stabæk hadde vunnet kampen før jeg kom hjem. Jeg sitter å ser fotballrunden på TV fra start, de velger selvfølgelig å snakke om kampen vår nesten helt til slutten av sendingen og i tillegg så greier de å gi meg det korteste innslaget av alle, med bare 2 intervjuer, ett med Boli og ett med treneren til KBK! Dritt! Bra jeg har forumet hvor jeg kan lese meg opp på det meste!
 10. Jeg kan ikke skjønne at du mener at Josimar «utelukkende fremmer norsk kvinnefotball» når de velger å publisere intervjuet sitt rett før VM. Ada sier jo selv at hun ikke ville stilt opp i intervjuet hvis hun hadde visst at det skulle bli publisert nå. Jeg mener dette er ennå et bevis på at Josimar er en gjeng med (unnskyld ordet) rasshøl! Her sitter de å ruger på et intervju og velger å publisere det nå for å få mest mulig publisitet, oppmerksomhet og for å skape diskusjoner som vi kunne vært foruten før er mesterskap.
 11. Deilig å se Kassi på banen igjen. Fine touch og pasninger som vi har savnet!
 12. Henning Berg har vel bare kontrakt ut året, eller?
×
×
 • Create New...