Jump to content

Blaablaa

Bruker
 • Posts

  216
 • Joined

 • Last visited

Reputation

158

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

686 profile views
 1. Dio trener med engen... https://www.vg.no/sport/fotball/i/1Oagpl/her-er-dio-paa-vaalerenga-trening-har-det-fortsatt
 2. Nå har halve forumet skreket om å få byttet inn Lumanza i hver eneste kamp. Nå må det være ganske så klart hvorfor han ikke har fått spilletid, så vi legger den død. Vi må innse at vi har et lag fullt av OBOS-spillere (noen untak er det, men de er skadet) og at ikke gråstein blir til gull. Ingen av de på benken kan løfte laget og aldri i verden at dette laget kan bli noe særlig bedre på kort tid. Vi kan ansette hvilken som helst trener i verden og situasjonen ville vært den samme. Nå må vi åpne pengepungen for å kjøpe/leie spillere i flere ledd som kan løfte laget eller så er det bare å gjøre oss klare for OBOS. Hvilke spillere ønsker vi å ha med ned til OBOS og hvilke spillere har lyst til å bli med videre? Her må store endringer til!
 3. Et lite lyspunkt var hjørnesparkene til Jeppe, venstrefoten funker forsatt!
 4. Helt greit med 3-3 til slutt, men vi kan ikke være stolte av å være runningsbøyer i store store deler av første omgang. At vi ikke greier å holde på kula og gang etter gang skal mate ballen opp og håpe at det kommer noe ut av det er utrolig lite gøy å se på. Vi må komme oss tilbake til vår fotball, langs bakken, opp med balltempo, sy oss gjennom motstanderlaget og sette den iskaldt i mål. Da er det lov å jekke en kald en!
 5. Lenge siden 1 poeng har smakt så godt! Kjipt at ikke Botheim greide å sette ballen i mål på en av sine feite sjangser. Det hadde gitt han en real selvtillits-boost som han kunne bygget på videre!
 6. Vi trenger litt mere tur i denne kampen, pluss at Lumanza må flere hakk opp. Han er bedre enn dette!
 7. Jeg synes kanskje Sandberg burde reddet den ene og den boksingen på første er jo forferdelige.
 8. Bra, da vet vi hvilke fjes vi har med å gjøre utover den lange høstsesongen.
 9. Hva skal vi med enda en spiss? Skal vi ikke satse på Aga?
 10. Hvor kan jeg se denne kampen i "ønskereprise"?
 11. Høvelig irriterende å være Stabæksupporter for tiden! Kan det begynne å gå vår vei snart....
 12. Her har jeg jobbet i hele dag og fikk ikke med meg at Stabæk hadde vunnet kampen før jeg kom hjem. Jeg sitter å ser fotballrunden på TV fra start, de velger selvfølgelig å snakke om kampen vår nesten helt til slutten av sendingen og i tillegg så greier de å gi meg det korteste innslaget av alle, med bare 2 intervjuer, ett med Boli og ett med treneren til KBK! Dritt! Bra jeg har forumet hvor jeg kan lese meg opp på det meste!
×
×
 • Create New...