Jump to content

JespV

Bruker
 • Posts

  472
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

JespV last won the day on November 23 2017

JespV had the most liked content!

Reputation

823

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,012 profile views
 1. 1-0 allerede.... Ikke overraskende. Forsvarsrekka er ikke god.
 2. Er GIF Sundsvall-fan i tillegg til Stabæk (har familie der oppe). Danielsson har vært en av de mer stabile spillerne på laget de siste årene, sammen med back Eric Larsson som nå har gått til Malmö. Skikkelig ledertype. Fysisk sterk og relativt god i duellspill. Straffelegger også. Hadde vært en kongesignering.
 3. Så matchen på TV. For meg så det ut som filming.
 4. Var Granli god i Moe sitt fravær? Er det et lurespørsmål? Altså han var klart bedre enn han har vært tidligere, men vil ikke si at han spilte bra.
 5. Var snakk om interesse fra amerikanske og meksikanske klubber skal man tro Twitter.
 6. Tviler STERKT på at dette var gratis. Brukte vel kanskje litt Trondsen-penger og kanskje mer til? Også tjener vi inn mer på et eventuelt Ohi-salg.Overgangen ble til ved hjelp fra amerikanske investorer ifølge IA. Hvor har du det fra? Videoen i denne artikkelen: http://www.stabak.no/nyheter/iao-om-nysignering-et-supertalent Han sier vel bare at det var via amerikanske kontakter, ikke at det var ved hjelp av penger fra amerikanske investorer? Med forbehold om at jeg så den videoen mens jeg var på jobb, og dermed ikke fokuserte 100 % på alt som ble sagt. "Vi har klart å få til dette via amerikanske kontakter og litt sånn". Kan muligens tolkes på flere måter.
 7. Tviler STERKT på at dette var gratis. Brukte vel kanskje litt Trondsen-penger og kanskje mer til? Også tjener vi inn mer på et eventuelt Ohi-salg.Overgangen ble til ved hjelp fra amerikanske investorer ifølge IA. Hvor har du det fra? Videoen i denne artikkelen: http://www.stabak.no/nyheter/iao-om-nysignering-et-supertalent
×
×
 • Create New...