Jump to content

JespV

Bruker
 • Content Count

  472
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by JespV

 1. http://www.stabak.no/nyheter/henter-ny-keeper
 2. 1-0 allerede.... Ikke overraskende. Forsvarsrekka er ikke god.
 3. Er GIF Sundsvall-fan i tillegg til Stabæk (har familie der oppe). Danielsson har vært en av de mer stabile spillerne på laget de siste årene, sammen med back Eric Larsson som nå har gått til Malmö. Skikkelig ledertype. Fysisk sterk og relativt god i duellspill. Straffelegger også. Hadde vært en kongesignering.
 4. Men vi hadde jo Messi i klubben.....
 5. Faen ass... jævlig kjipt! Og kjipt å se at Lumanza plutselig er så utakknemlig. Det hadde jeg ikke trodd eller en gang fryktet... trodde han var veldig fornøyd... Tror det er mer at Lumanza ble utålmodig enn noe annet. Utfra Twitter-kontoen sin ser det ut som at han er svært takknemlig for Stabæk.
 6. Det har han gjort siden første kamp i år, så det er ikke noe spesielt. Enda større grunn til at han vil dra? Men vi får se enten får vi masse penger eller så får vi han et år til eller en mellomting Får ikke inntrykk av at han vil dra. Twitter-kontoen hans er mer eller mindre en stor kjærlighetserklæring til Stabæk.
 7. han sa vel noe som:Litt utenomsportslig tull, litt dårlig form, og for dyr. Høres ut som Stengel.
 8. Så matchen på TV. For meg så det ut som filming.
 9. Var Granli god i Moe sitt fravær? Er det et lurespørsmål? Altså han var klart bedre enn han har vært tidligere, men vil ikke si at han spilte bra.
 10. Var snakk om interesse fra amerikanske og meksikanske klubber skal man tro Twitter.
 11. Tviler STERKT på at dette var gratis. Brukte vel kanskje litt Trondsen-penger og kanskje mer til? Også tjener vi inn mer på et eventuelt Ohi-salg.Overgangen ble til ved hjelp fra amerikanske investorer ifølge IA. Hvor har du det fra? Videoen i denne artikkelen: http://www.stabak.no/nyheter/iao-om-nysignering-et-supertalent Han sier vel bare at det var via amerikanske kontakter, ikke at det var ved hjelp av penger fra amerikanske investorer? Med forbehold om at jeg så den videoen mens jeg var på jobb, og dermed ikke fokuserte 100 % på alt som ble sagt. "Vi har klart
 12. Tviler STERKT på at dette var gratis. Brukte vel kanskje litt Trondsen-penger og kanskje mer til? Også tjener vi inn mer på et eventuelt Ohi-salg.Overgangen ble til ved hjelp fra amerikanske investorer ifølge IA. Hvor har du det fra? Videoen i denne artikkelen: http://www.stabak.no/nyheter/iao-om-nysignering-et-supertalent
 13. Tviler STERKT på at dette var gratis. Brukte vel kanskje litt Trondsen-penger og kanskje mer til? Også tjener vi inn mer på et eventuelt Ohi-salg.Overgangen ble til ved hjelp fra amerikanske investorer ifølge IA.
 14. 2 Williams Velásquez 4 Nahuel Ferraresi 5 Jose Hernandez 20 Ronald Hernández I så fall 50 % sjanse for at det er en Hernandez. Williams Velasquez var på Team of The Tournament i U20 VM, så kan jo håpe at det er han.
 15. Forsvarspiller altså. Slenger igjen ut navnet Kolo Toure. Er klubbløs, og vi har allerede tre ivorianere i stallen. Mande kjenner han relativt godt vil jeg tro, så kan jo ha klart å overtale han.
 16. Michael Bradley er den tredje beste betalte spilleren i MLS forresten, med 6 millioner dollar i året.
×
×
 • Create New...