Jump to content

kaffekopp

Bruker
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kaffekopp last won the day on June 4 2015

kaffekopp had the most liked content!

Reputation

104

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK

Recent Profile Visitors

535 profile views
 1. Blir det prosenter på Hugo eller? Han der blir ikke i Glimt over sommeren
 2. Vil være forsiktig med bastande påstander. Ja, vi har underprestert. Ja, vi hadde fortjent et nedrykk. Sistnevnte har jeg selv ment at har vært det eneste riktige for å sikre videre drift. Men neida, så kan vi kanskje klare oss på grunn av marginer. Mitt poeng med Jonsson er at han alltid har vært raskt ute til å kritisere og hylle prestasjoner, alt ettersom. Det får være lov, men når man ikke er i stand til å vise til noen ting utenfor ekspertstudio så kan man lure på hva slags ekspert Jonsson egentlig er.
 3. Ser at Joachim Jonsson lenge har dømt oss nord og ned. Litt off topic, men hva har denne personen noensinne bidratt med? Hans ord betyr null, han har virkelig ikke peiling. Ikke jeg heller, men i dag sier magefølelsen at vi vinner. God match folkens!
 4. Realiteten er at vi kommer til å spille OBOS-fotball neste år. Hvor det gikk galt vet jeg ikke, men på kriser vokser man - bare se på Glimt. Vinterpausen bør brukes til å rydde kraftig i rekkene, så kan vi supportere heller glede oss over ny draktsponsor. Det er gøyere å fantasere om hvordan den nye drakten kommer til å se ut enn Stabæk spille fotball, det sier sitt. Sees i 2022.
 5. Var det ikke Taylor som puttet mot oss på straffe, da med Tromsø, i 2019? Hehe, 1-1 mellom dem nå
 6. Nå skjer det ting her!! 2021 er vårt år
 7. Pellegrino, Edvardsen, Kinoshita. Det er det samme. La oss heie på den som scorer
 8. Når det er sagt, sesongen er ferdig. Er så fed-up med året som har vært. La oss heller bare fokusere på neste år - det blir morsomt!!!
 9. Okey, 2-0 til oss nå. Fett, liksom. Sesongen er ferdigspilt. Er det galt av meg å ønske Pellegrino som toppscorer?
 10. Dette orker jeg ikke. Ses til neste år, sesongen blir sikkert bedre da.
 11. Hvorfor unne Molde ekstra millioner? Som om ikke ligaen er ujevnt fordelt økonomisk fra før Edit: Aldri i verden om Molde slår laget som har kicket ut Celtic og Dinamo over to kamper
×
×
 • Create New...