Gå til innhold

kaffekopp

Bruker
  • Innholdsteller

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av kaffekopp

  1. Det var dit jeg ville selv. Synes det er helt hodeløst å nevne oss i en slik setting. Da tenker jeg mest av alt på det grove grunnarbeidet som ble gjort i etterkantu av det som angivelig skal ha skjedd på Nadderud. Mest av alt mente jeg å si at dette blir helt neglisjert av personen som har skrevet dette. Glad jeg elsker en klubb som tar anklager på alvor! Edit: Så trenger jeg litt forum-trening, men det kommer!
  2. For å ta en Lilyhammer: «Nå må vi realitetsorientere oss.» Mitt hjerte er like blått som ditt, men skjønner at gutten vil teste utlandet (om så Sverige) etter nærmere 300 kamper spilt i Eliteserien. Jeg tror erfaringen fra Sverige er som Sveits - verdens største pluss. Vi går rett opp og velkommen skal Rossbach være, et år forsent!
  3. Blir det prosenter på Hugo eller? Han der blir ikke i Glimt over sommeren
  4. Vil være forsiktig med bastande påstander. Ja, vi har underprestert. Ja, vi hadde fortjent et nedrykk. Sistnevnte har jeg selv ment at har vært det eneste riktige for å sikre videre drift. Men neida, så kan vi kanskje klare oss på grunn av marginer. Mitt poeng med Jonsson er at han alltid har vært raskt ute til å kritisere og hylle prestasjoner, alt ettersom. Det får være lov, men når man ikke er i stand til å vise til noen ting utenfor ekspertstudio så kan man lure på hva slags ekspert Jonsson egentlig er.
  5. Ser at Joachim Jonsson lenge har dømt oss nord og ned. Litt off topic, men hva har denne personen noensinne bidratt med? Hans ord betyr null, han har virkelig ikke peiling. Ikke jeg heller, men i dag sier magefølelsen at vi vinner. God match folkens!
  6. Realiteten er at vi kommer til å spille OBOS-fotball neste år. Hvor det gikk galt vet jeg ikke, men på kriser vokser man - bare se på Glimt. Vinterpausen bør brukes til å rydde kraftig i rekkene, så kan vi supportere heller glede oss over ny draktsponsor. Det er gøyere å fantasere om hvordan den nye drakten kommer til å se ut enn Stabæk spille fotball, det sier sitt. Sees i 2022.
  7. Var det ikke Taylor som puttet mot oss på straffe, da med Tromsø, i 2019? Hehe, 1-1 mellom dem nå
  8. Nå skjer det ting her!! 2021 er vårt år
  9. Pellegrino, Edvardsen, Kinoshita. Det er det samme. La oss heie på den som scorer
  10. Når det er sagt, sesongen er ferdig. Er så fed-up med året som har vært. La oss heller bare fokusere på neste år - det blir morsomt!!!
  11. Okey, 2-0 til oss nå. Fett, liksom. Sesongen er ferdigspilt. Er det galt av meg å ønske Pellegrino som toppscorer?
  12. Dette orker jeg ikke. Ses til neste år, sesongen blir sikkert bedre da.
  13. Hvorfor unne Molde ekstra millioner? Som om ikke ligaen er ujevnt fordelt økonomisk fra før Edit: Aldri i verden om Molde slår laget som har kicket ut Celtic og Dinamo over to kamper
  14. No hard feelings, boys. Østerrike er et veldig sterkt landslag. Utrolig kult at Thorsby tar steget!!!
  15. Kjenner det er lenge siden jeg har blitt så rørt av en scoring. Håper virkelig at alt løsner nå!
  16. Nå er ikke jeg noe high-teach ekspert, men du kan skaffe VPN om du sitter i utlandet. Det var sånn vi så fotball en periode - riktignok utenfor EU. Norske streamingtjenester skal være tilgjengelig innenfor EU:)
  17. Da mister vi ham vel til godset da...
  18. Kan være jeg har ekstreme blå briller, men synes ikke det var så ille, sett ut fra forutsetningene. Det kommer mange kamper, nye spillere (forhåpentligvis) og mange fine øyeblikk. Vi skal nok klare å bite fra oss i år også!
×
×
  • Opprett ny...