Gå til innhold

stabækLars

FairFans
  • Innholdsteller

    6 037
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    32

Alt skrevet av stabækLars

  1. Direktesport må uppe produksjonen sin, ass
  2. Påsken er tid for mirakler, og på den 6. dag ser det ut til at StabækLars gjenoppstår med en splitter ny låt. Denne gang med en slags drikkevise i moderne form. Vi teller ned til premieren på musikkvideoen til "Onkel Blaa". Primus motor for gjenoppstandelsen: Nikolai @Hr. Smith Grasaasen, med god hjelp av resten av gutta i bandet. Stor takk til @Posse for lights, camera, action, og ikke minst takk til verdens beste bar, Onkel Blaa!! Håper låta faller i smak. Husk den o´store konserten etter Bryne-kampen, lørdag 6. april. På Onkel Blaa, selvfølgelig
  3. Ja, men det er jo nettopp det som ikke noe argument, så lenge de får investeringene dekket. Hvis TV2 er så deppa for at utstyret vil støve ned, får de bare gi bort utstyret til noen som vil bruke det, da. Eventuelt benytte det til å leke at vi fortatt bruker VAR.
  4. Jeg skjønner ikke argumentet med at det blir så dyrt å avvikle VAR. Vi trenger vel ikke benytte oss av dritten, selv om vi må betale for den? Det blir jo hverken billigere, eller dyrere, om vi velger å bruke VAR, eller ikke. Det blir som no-show på flyet, eller som treningsstudioet du betaler for, men aldri bruker.
  5. Hvorfor har 2. laget begynt å spille kamper samme dag som Eliteserielaget? Det må jo være veldig uheldig for oss?
  6. Jeg har sett dette om igjen og om igjen, og jeg tror dessverre at Kuk har rett. Dommeren misforstår situasjonen, og tror at Sandefjordspilleren nærmest mål er en Stabækspiller, fordi vi vanligvis spiller i blaatt. Trist.
  7. VAR er blitt en farse. Den knuser fotballgleden. Jeg VAR positiv. Nå er jeg ekstremt skuffet.
  8. Utrolig morsom låt! Kudos til Kudos! 💙 Stabekk, verdens russenavle!
  9. Ikke når du tenker på hvor viktig den gamle, vakre kinoen vår har vært for lokalsammfunnet og klubben
  10. Jeg tenker at dette får være klubbens oppgave. Min stemme går i såfall til «Stabekk Kino» med Bare Egil 💙
  11. Da har vi talt, og Stabækledelsen har lyttet. I dag blir Stabækhymnen gjeninnført før avspark på Nadderud. Som seg hør og bør. Bra jobba av oss, og god opprydning av Stabæk!
  12. Oppdatering torsdag morgen: 95,6% vi ha tilbake Stabækhymnen 0,63% bryr seg ikke 3,77% synes det er på tide med variasjon
  13. For forumgjester og andre som lurer. Slik ser avstemningen ut nå onsdag morgen. Det er med andre ord upopulært at vår egen «You’ll Never Walk Alone» blir røvet fra oss: 95% vil ha tilbake hymnen 1% bryr seg ikke 4% synes variasjon er fint
  14. Det var noe som manglet før avspark på Nadderud i serieåpningen mot Odd. Stabækhymnen. Siden det store opprykket til Tippeligaen for snart 30 år siden har vi alle, store som små, sunget med på Stabækhymnen for å fyre opp gutta og oss selv før avspark på hjemmekampene. Stabæks nasjonalsang er skrevet av Atle Høivik, med en vaskeekte operasanger på vokal, og med Edward Elgards svulstige marsj, Pomp and Circumstance, som bakteppe. For mange av oss blaa er det blitt en tradisjon å synge med på hymnen før kampstart. Det er kanskje en av de viktigste tradisjonene vi har, og er blitt en del av Stabæk Fotballs DNA. Vi i StabækLars-bandet vil med dette oppfordre Stabæk Fotball til å gjeninnføre den lange tradisjonen med å spille Stabækhymnen før avspark på Nadderud. I den forbindelse slipper vi herved vår egen versjon av «Her er guttene våre», for å sette maksimalt press på Stabæks beslutningstakere i denne viktige saken. Gi oss Stabækhymnen tilbake!
  15. Etter fire år er «Vi er tilbake» på Onkel Blaa, lørdag 5. november. 🥳 Én siste gang for alle. Det får holde
×
×
  • Opprett ny...