Jump to content

tobb

Bruker
 • Content Count

  506
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

tobb last won the day on February 20

tobb had the most liked content!

Community Reputation

824

About tobb

 • Rank
  sheriff

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

741 profile views
 1. Selvfølgelig er han det, er lokalavisen som streamer?😄
 2. 88 min og seier, + et «markerings gult»
 3. For en kamp av Thorsby! Sinnsykt løpskraft og noen utrolig pasninger!
 4. tobb

  Nadderud

  Kunne ikke vært mer enig. Fantastisk innlegg
 5. Burde isåfall kjøre på med de to vi har spørr du meg
 6. tobb

  Nadderud

  Nei tydeligvis ikke, er nok litt naiv her
 7. tobb

  Nadderud

  Vet hvor min stemme går neste kommunevalg, evt hvor den ikke går for å si det sånn. Begriper ikke når politikere er så bastante og tar beslutninger basert på noe de ikke kan begrunne? Det er jo derfor de er politikere? De skal klare å begrunne avgjørelsene sine, og holder ikke de mål så må man jo se seg selv i speilet. Nye nadderud stadion kunne vært ferdig senest neste år hadde ikke politikerne vært så utrolig dårlig i jobben sin. Begynner å tvile på hvem disse personene er og hvilken bakgrunn de har før de blir politikere. Virker ikke som disse er våre beste menn(damer) ihvertfall... Ahh kje
 8. Han er en spiller publikum kommer for å se, DET mangler vi
 9. Skal sies at han stiller med 4 mål og 8 assist i 2016, finnes noe sluttprodukt der som jeg håper kan komme ut, ellers et uromoment om ikke annet, det trenger vi på topp der
 10. tobb

  Nadderud

  @Jon jeg lurer på en ting, du stiller spørsmål om hvorfor ikke politikerne lar dette gå ut til høring til eventuelle entreprenører for å få et bedre estimat på prisen. Har egentlig noen politikere blitt konfrontert med dette? Dette er jo er sinnsykt bra argument som egentlig burde vært helt åpenbart at burde blitt gjort? Når de ikke taper noe på det hvorfor gjør de det ikke?
 11. Ja vi får uansett sette dommen etter vinduet stenger, eller helst etter noen seriekamper. Kipt med et så vanskelig market..
 12. tobb

  Nadderud

  Fyfaen kjenner jeg mister så respekt for politikere i sånne situasjoner som dette... Det gir null mening å gå for et annet alternativ. Setter spørsmål om kunnskapsnivået til våre egne folkevalgte, det er jo ikke sånn det skal være?
×
×
 • Create New...