Jump to content

WilliamStabæk4eva

Bruker
 • Posts

  210
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

WilliamStabæk4eva last won the day on December 7 2020

WilliamStabæk4eva had the most liked content!

Reputation

537

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,039 profile views
 1. Jeg synes ikke det er løskrutt å feire at Gift signerer. Egentlig hadde jeg nesten gitt opp håpet etter hvordan han har herja så langt. Nivået er selvsagt relativt lavt, men han er bare 19 og har et enormt potensial. Hva er grunnen til at ingen andre klubber i Norge har snappet ham opp? Er det bare at OBOS ikke anses som en god nok liga eller kan det være at Bjarmann sikret seg en slags (kanskje uoffisiell) enerett?
 2. Så fint at vi vinner! Og egentlig ser klart best ut. Det eneste som er litt tragisk er de to verste spillerne våre er de to eneste fra akademiet. At Jenssen fikk frispark der var 90% flaks, og Geelmuyden ... egentlig litt rart at ikke Kjønø har bytta han ut når han aldri klarer å gjøre noe bra med ballen og ofte mister den.
 3. E9. Det beste argumentet for naturgress er at det er flottere å se på, gjevere for spillerne og gir en fin organisk ramme til kampen. At det er bedre for miljøet er også et fint argument, om enn bare som symbolsak.
 4. Er det ikke litt rart å påstå at det er helt urealistisk/drømmeland å ha gressbane når vi har hatt det de siste ti årene? Og er det ikke like rart å påstå at vi absolutt må ha minst to gressbaner hvis vi skal ha én når vi ikke har hatt det de siste ti årene?
 5. Om portugiseren har blitt hentet inn med den intensjonen er det, slik jeg ser det, veldig rart. En ting som nesten ingen har påpekt når det gjelder den plutselige utviklingen under Jönsson fra å være topp åtte til nedrykksfavoritter er den kom samtidig som det ble hentet inn en (åpent uttalt) arvtager inn i trenerteamet. Ikke at jeg er ekspert på ledelse, men vil tro det er en ganske god måte å undergrave autoritet på. Håper ikke de prøver det igjen.
 6. "Og gled dere: Om kort tid kommer det ærlige en til en-intervjuer med Torgeir og Eirik, og da skal disse få fortelle om planene for årets sesong." Er dette ironisk ment?
 7. Liker den tilfeldig kursivbruken i den meldingen, f.eks: "Det er dessverre svært vanskelig å gi informasjon når man er i en forhandlingsprosess." Kan vi få til noe lignende på stabak.no?
 8. Tror det det ble bestemt på en videokonferanse/konspirasjon mellom Bob Bradley, Skytte og IAO hvor temaet var 'Hvordan kan vi volde Stabæk mest mulig skade?'
 9. Så flott at det lar seg ordne – tusen takk!
 10. Hei! Som om ikke mer kunne gå galt denne sesongen får jeg ikke opp høydepunktene fra noen av kampene før 2017. Er det bare meg? Hvis ikke, går det an å fikse det?
 11. Det er ille nok at det tydeligvis ikke blir naturgress på nye nadderud (skjønt det virker ikke som om folk bryr seg her), men å høre Jon si at vi hadde byttet til kunstgress for lenge siden hadde det ikke vært for tyrving er, for meg, å banne i kirka. Jeg blir nesten litt dårlig av tanken. Han kunne like gjerne sagt at vi ville byttet til brune trøyer om ikke Mjøndalen hadde rykket opp. Takk gud for tyrving.
 12. relativt esoterisk! Lurer på hvor mange fotballforum i verden kan måle seg med dette hva gjelder veloppdragenhet og utdannelsesnivå. Tydelig at mange her kommer fra møblerte hjem.
 13. Er litt bemerkelsesverdig at to av de kuleste sesongene vi har hatt har vært i første div – kanskje vi burde vurdere å ta turen ned igjen? Ellers var begge kampene mot Follo i 2013 helt utrolige. Den første av nevnte grunner, og også fordi det er vel en viss Fitim Azemi som hysjer oss etter 2-0-målet? Den andre var Andresens famøse comeback-kamp. Da ledet vi 2-0 (tror jeg), så ble det 2-1, så fikk Hammer (tror jeg) rødt kort og helt på slutten reddet Sayouba straffe. Da klikket jeg da. (Trist å tenke at om noen år kan sånne øyeblikk bli ødelagt av en VAR-sjekk.)
 14. Lillestrøm hallo! Det var jo det som var best med det. https://stb.guru/matches/555/stabaek/lillestrom/nm-cup/2009
×
×
 • Create New...