Jump to content

WilliamStabæk4eva

Bruker
 • Content Count

  196
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

WilliamStabæk4eva last won the day on December 7 2020

WilliamStabæk4eva had the most liked content!

Community Reputation

513

About WilliamStabæk4eva

 • Rank
  respektert

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

651 profile views
 1. Bob Bradley, Sammy Skytte... Kanskje visse forumbrukere rett og slett hater alliterasjon? Å hisse seg opp så til de grader over en prestasjon i en betydningsløs treningskamp, en prestasjon som tross alt inneholdt både skaffing av straffe og (til slutt) scoring av straffe, er vanskelig å ta seriøst. Vi har mange problemer i år, Skytte er langt fra fremst i rekken, om blant dem overhodet.
 2. Er litt bemerkelsesverdig at to av de kuleste sesongene vi har hatt har vært i første div – kanskje vi burde vurdere å ta turen ned igjen? Ellers var begge kampene mot Follo i 2013 helt utrolige. Den første av nevnte grunner, og også fordi det er vel en viss Fitim Azemi som hysjer oss etter 2-0-målet? Den andre var Andresens famøse comeback-kamp. Da ledet vi 2-0 (tror jeg), så ble det 2-1, så fikk Hammer (tror jeg) rødt kort og helt på slutten reddet Sayouba straffe. Da klikket jeg da. (Trist å tenke at om noen år kan sånne øyeblikk bli ødelagt av en VAR-sjekk.)
 3. Lillestrøm hallo! Det var jo det som var best med det. https://stb.guru/matches/555/stabaek/lillestrom/nm-cup/2009
 4. For min del handler boikott mest av alt om et opprør mot FIFA, det handler om "vår fotball" som tråden så fint heter. Men for andre kan det godt handle mer om et opprør mot Qatar. Samma det vel. Alle trenger ikke støtte boikotten av samme grunn. (Eller kanskje bedre sagt: boikotten trenger ikke å ha bare en grunn.)
 5. Påstanden at 6500 arbeidere har dødd er ikke blitt korrigert og kommer fra en bombesikker kilde. Er boikotten et moralsk spørsmål? Til en viss grad må det jo være det, siden det handler om å avstå fra et potensielt gode for oss (Norge i VM) for å belyse og bekjempe et onde. Det er akkurat når våre egne interesser kolliderer med andres at moralske spørsmål oppstår. Men for meg handler det like mye om politikk og makt, og sånn sett er sammenligningen med BLM passende. Jeg kan ikke være den eneste som føler avmakt når den ene upopulære ideen etter den andre trekkes ned over hodene våre
 6. Siden en betydelig andel av de 6500 som har dødd har i forbindelse med forberedelse til mesterskapet, og siden Quatars tildeling av mesterskapet til å begynne med var pur korrupsjon, og siden Quatar åpenbart bare er interessert på grunn av fotballvasking, handler dette om det fotballpolitiske, ikke det politiske generelt. Da er det naturlig med fotballpolitiske virkemidler, ikke generelle økonomiske. Derfor støtter jeg boikott.
 7. "Fotballpresident Terje Svendsen oppsummerer den uttalt viktigste grunnen til at NFF ikke ønsker å boikotte: Det gjelder å holde slavedriverne tilfreds, så ikke slavene blir arbeidsledige. Det er veldedighet på et nytt nivå." Ha! Liker det.
 8. Samma om det er bane eller vei som bygges vel. Poenget er at det er i sammenheng med VM. Klippet fra guardian-artikkelen: While death records are not categorised by occupation or place of work, it is likely many workers who have died were employed on these World Cup infrastructure projects, says Nick McGeehan, a director at FairSquare Projects, an advocacy group specialising in labour rights in the Gulf. “A very significant proportion of the migrant workers who have died since 2011 were only in the country because Qatar won the right to host the World Cup,” he said.
 9. Nå tok Jönsson den klassiske vrien sin (ifølge kommentator) og fulgte fysioen ut på banen for å snakke med dommeren. "Det er slik vi kjenner'n." Er det ikke egentlig litt sjarmerende med disse amatørkommentatorene i treningskampene?
 10. Jaja, men bortsett fra Alanzinho, Boli, Kassi og Sayouba, og bortsett fra Lumanza, Gorozia, Meling, etc., er det noen andre prøvespillere fra fjerne himmelstrøk som har slått til?
 11. Hvert femte år ifølge artikkelen...
 12. Ganske utrolig kamp den mot Sarpsborg borte '14. Trondsen traff treverket tre ganger fra dødball. Jeg husket ingenting før jeg så høydepunktene i lenken bortsett fra, typisk nok, drittmålet til Sarpsborg... Selv ikke de gule draktene. https://stb.guru/matches/648/sarpsborg-08/stabaek/eliteserien/2014
 13. Hvis valget står mellom å spille kamper på gress og trene på kunstgress og både spille kamper og trene på kunstgress sier det absolutt ikke seg selv at det siste er best. Det sier seg selv at det ikke sier seg selv, og hvis flere stemmer kreves kan man jo bare tenke på Solbakken som valgte oss nettopp fordi vi spiller på gress, vel vitende om at vi (tydeligvis) ikke også trener på gress.
×
×
 • Create New...