Jump to content

WilliamStabæk4eva

Bruker
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

WilliamStabæk4eva last won the day on December 7 2020

WilliamStabæk4eva had the most liked content!

Community Reputation

456

About WilliamStabæk4eva

 • Rank
  respektert

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

603 profile views
 1. Nå tok Jönsson den klassiske vrien sin (ifølge kommentator) og fulgte fysioen ut på banen for å snakke med dommeren. "Det er slik vi kjenner'n." Er det ikke egentlig litt sjarmerende med disse amatørkommentatorene i treningskampene?
 2. Jaja, men bortsett fra Alanzinho, Boli, Kassi og Sayouba, og bortsett fra Lumanza, Gorozia, Meling, etc., er det noen andre prøvespillere fra fjerne himmelstrøk som har slått til?
 3. Hvert femte år ifølge artikkelen...
 4. Ganske utrolig kamp den mot Sarpsborg borte '14. Trondsen traff treverket tre ganger fra dødball. Jeg husket ingenting før jeg så høydepunktene i lenken bortsett fra, typisk nok, drittmålet til Sarpsborg... Selv ikke de gule draktene. https://stb.guru/matches/648/sarpsborg-08/stabaek/eliteserien/2014
 5. Hvis valget står mellom å spille kamper på gress og trene på kunstgress og både spille kamper og trene på kunstgress sier det absolutt ikke seg selv at det siste er best. Det sier seg selv at det ikke sier seg selv, og hvis flere stemmer kreves kan man jo bare tenke på Solbakken som valgte oss nettopp fordi vi spiller på gress, vel vitende om at vi (tydeligvis) ikke også trener på gress.
 6. Hvorfor sier dette seg selv? Er det ikke mer eller mindre sånn vi har det nå?
 7. Står det noe sted om banenøden som omtales her? Bare i 500m radius rundt Nadderud har man jo nå seks kunstgressbaner: de to på Haslum, de to på nadderud, den i gjønnes + den lille utenfor nadderud arena.
 8. Men hvis spørsmålet er hva Stabæk skal be om, så burde det være naturgress. Og uansett, er det så åpenbart at kommunen foretrekker kunstgress? Når de først punger ut kan man jo tro at de vil ha prima vare. Hvis man kjøper en rådyr ny bolig er det tross alt ikke sikkert man vil innrede den med ikeamøbler! En ting til: om det ikke blir gress nå må det hvertfall bygges slik at det blir mulig for gress. Hvis det blir lagt opp for gress i eliteserien fra nasjonalt hold en vakker dag ville det være skikkelig dritt om vi ikke kunne fordi vi ikke hadde gressvennlige varmekabler eller noe så
 9. Hvis kommunen først er villig til å bruke 3-400mill på en stadion, kan man jo håpe at de er generøse nok til å lage en skreddersydd elitebane – håpet er vel tross alt at dette skal bli hjemmebanen til en av landets største klubber. Angående egen treningsbane på gress blir det jo uansett ikke det noe større problem enn det er nå.
 10. Ukonvensjonelt, men så lenge det ikke går utover de han ikke tenner på så er det greit for meg!
 11. Her ser man grunnen til at man ikke burde sette ryktet sitt på at det skal gå dårlig med laget man holder med. Man ender opp med å bli bitter når man vinner 4-0, også skriver man merkelige meldinger som dette. Jeg tilgir deg geirti og anbefaler å støtte laget i fremtiden fremfor å rope krise etter 20 minutter. God jul.
 12. Som jeg sa anklager jeg ingen, jeg bare synes det er verdt å merke seg. Så nei, jeg trekker ikke rasismekortet. Synes det var ganske klart fra måten jeg presenterte innlegget på. Til Ace: faktisk er det snakk om to mørkhudede spillere, Skytte og Lumanza. Jeg er ikke mot at vi diskuterer fotballforståelsen til Skytte, ikke arbeidskapasiteten hans heller. Skjønt så langt har den "diskusjonen" bare vært at en person skyter fra hofta (igjen og igjen).
 13. Uten å anklage noen for noe som helst, vedlegger jeg her en lenke til en artikkel som beskriver hvordan enkle personkarakteristikker som 'umotivert' og 'dårlig spilleforståelse' ofte går igjen i omtale av personer av en viss hudfarge. Igjen, anklager ingen, men siden svarte personer får gjennomgå nettopp slik kritikk (på tynt grunnlag i mitt syn) i denne tråden synes jeg det er viktig at folk vet hvilke fallgruver som finnes og bør unngås. https://www.theguardian.com/football/2020/jun/29/groundbreaking-report-reveals-racial-bias-in-english-football-commentary
 14. "Ville" mål generelt i den kampen, og han nummer 16 for Godset ser kjent ut. For meg vil favorittminnet med Jalasto alltid være målet mot Start som sikret medalje i 2015 https://stb.guru/matches/679/stabaek/start/eliteserien/2015
×
×
 • Create New...