Gå til innhold

Melinho

Bruker
  • Innholdsteller

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

37

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    stabæk
  1. IAO har jo gått ut å sagt at det jobbes med spillere kontinuerlig til overgangsvinduet stenger. Vil ikke tro at han kommer til å gå ut å si seg ferdig all den tid det plutselig kan åpne seg en mulighet for en klassespiller.
  2. Herregud så stor forskjell det er med Birger på banen. Mehmeti synes jeg gjør en god figur, kommer med mange smarte bevegelser.
  3. Drillo kan vel ærlig talt ikke mene at hvis én person er i offside, uansett hvor langt unna ballen, så skal det avblåses på offside... (ref. Meling-frisparket)
  4. Nei, så dessverre ikke den kampen, baserte meg på at han flere ganger har stått frem som en av relativt få positive aspektene ved sesongoppkjøringen. For håpe det bare var en ekstremt dårlig kamp, som han kan komme seg videre fra.
  5. Kassi har vel litt mer å gjøre ute på kanten enn Georgi? Har vel spilt der til tider før, og har mer rykk og slikt. Og merkelig å sette Race over Moe etter kvaliteten som Jeppe viste i oppkjøringen..
  6. Enig med over, for meg virker det ganske tydelig at laget skriker etter en spiss som kan være målet for angrepene. Man presser faktisk veldig bra, men vetikke hva man skal gjøre med ballen i siste tredjedel. Spillerne virker like usikre på hvem som skal score som oss.
  7. Det hadde vært hyggelig det, men det er vel bare Rosenborg som har lov til å spille den formasjonen i Norge.
  8. Har ikke sett mye om han, men Grossman er vel fortsatt hos oss? tenker også at Hanche-Olsen er backup-mannen som stopper. En Gorioza og Haugstad er bedre pdd. enn Ekblom.
  9. Er vel også trener for F.C Stockholm (?), gjort det ganske bra også med opprykk med sånn 90 plussmål, men er jo litt nedover i divisjonene.
  10. Er vel dette uviktige treningskamper på vinter'n er for .
  11. Markedet for relativt erfarne trenere som har hatt (nesten) bare suksess, som er motiverende, taktisk kloke, fokuserer på talenter, villige til å komme til Norge for rundt 1mill og bli værende, og attpåtil spiselig for supporterne er det dessverre ikke så mange av her om dagen. Det blir alltid slik at trenern kunne ha vært bedre (ref. diskusjonen i andre tråder om Bradley), men har faith i IAO og tror utfallet blir greit jeg.
  12. Er rimelig urealistisk så klart, men siden de snakker om det.. en forsvarsfirer med Meling-Næss-Skjønsberg-Hedenstad lukter det svidd av.
  13. Må si jeg fryktet en typisk "jeg tar det"-situasjon med en skikkelig bommert når El Ghanassy sto der med ballen og pekte på seg selv, men den straffen var iskald, herlig!
×
×
  • Opprett ny...